Witam. Piszę w sprawie nowej drukarki BrotherJ315W. Parę dni temu ją kupiłem, wszystko zainstalowałem, tusze również, jednak jak chce coś wydrukować to wyświetla się na monitorze powiadomienie, że brak papieru, na drukarce również. Kiedy klikam start to ...
Posiadam Brother DCP-J315W - podłączona przez wifi. Jakość wydruku jest dobra. Drukuje średnio szybko. Gdy jest np. dużo obrazków to trochę to trwa. Od kupna 6 miesięcy temu nie zdarzyła i się żadna awaria. Zamienniki kosztują średnio 13 złoty - na pełny zestaw składają się 4 tusze czyli 52 zł. Tusze...
OTL Extras logfile created on: 2012-06-26 23:22:08 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.53.0 Folder = C:\Users\lajkonik\Desktop64bit- Ultimate Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd4,00 Gb Total Physical Memory | 1,36 Gb Available Physical Memory | 34,05% Memory...
Nie widziałem potrzeby zakładania nowego tematu. Dziś rano włączyłem menadżer zadań (włączona była tylko safari z forum), a tam 100% miałem użycie procka, później pulpit (migały ikony), tak jakby ktoś cały czas go odświeżał (miałem juz tak, otworzyłem byle jaki folder i...
2.A tu logi z OTL: OTL logfile created on: 2010-04-01 12:10:55 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.37.3 Folder = D:\PobieraniaWindows Vista Home Premium Edition Service Pack 2 (Version = 6.0.6002) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18882)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 3,00 Gb...
Witam. Chcę kupić drukarkę Brothera DPD-J515W, która chodzi na tusz podany w temacie i zastanawiam się jakie zamienniki byłyby do niej najlepsze. Na Allegro znalazłem imponujący zestaw 10 tuszy "0x TUSZ BROTHER DCP-J125 DCP-J315W DCP-J515W 985"...
HP Color LaserJet Pro 200 M251nw - Sklep internetowy Agito.plTonery "zamienniki" zamienniki - Tonery tusze HP, Samsung, Lexmark, Xerox, Canon, Epson, Oki, BrotherCo tu dużo mówić. Przy drukowaniu takiego rodzaju rzeczy czy to toner czy kartridż wszystko będzie schodziło w mig.Rodzaje nośników Papier...
Obecnie opłaca się kupić drukarki takie jak Brother czy Canon ale z Canona to tych droższych czyli od ceny 300zł, bo tylko te maja wymienne pojemniki każde z osobna kolory i dość tanie. Jeśli chodzi o Brothera to one wszystkie są drogie lecz mają...
Cześć ! Nowy na forum, wydawało by się że dotknął mnie problem z którym powinien poradzić sobie każdy n00b, jednak pomimo wysokiej samooceny dotyczącej moich "umiejętności" IT, nie potrafię sobie z nim sam poradzić. Stąd, zwracam się do Was. Od kilku dni prześladuje mnie wyskakujący pop-up w prawym, dolnym rogu przeglądarki. Zapewniam że potrafię rozróżniać zwykły pop-up...
Napisz pełną treść komunikatu. Firma Brother zamieściła solucję w tym temacie: wrong paper.Wyswietla mi sie taki komunikat-..."Wrong paper Size Reload correct paper,then press Start"...Przeszlam tez na ta stronke z Twojego linku i postepowalam zgodnie z tamtymi instrukcjami tzn.przez panel sterowania weszlam w...
Witajcie, potrzebuję zamówić drukarkę do siebie do biura w budżecie max 2-3 tys (jak by była coś do 1500zł to byłaby rewelacja)Drukarka ma głównie za zadanie:-Dużo drukować, np. 60tys. stron miesięcznie-spokojnie radzić sobie zarówno ze stronami A4 jak i A5-Mieć podajnik na co najmniej 500 stron-Cechować się tanimi zamiennikami Z mojej selekcji wyszły 3 drukarki:-...
siemano, laserówka opłaca się tylko jeśli będziesz czarno-białe wydruki robić , ale zawsze warto mieć pod ręką kolor- chociążby po to, by wydrukować CV. Więc masz do wyboru - ---Brother DCP-J140W ,np, za 285zł - u producenta inksystem.pl - drukarka mała, niezawodna i niedroga w eksploatacji, posiada wifi, cicha. Nie wydasz więcej , niż korzystając...
Witam kupilam drukarke Brother DCP-195C i mam z nia maly problem wydrukowala mi tylko 1 zdjecie a dalej poprostu nie da rady-caly czas wyrzuca kartki do zdjec i wyswietla komunikat ze jest zly papier.Papier do zdjec mam orginalny Canona 10x15cm,w drukarce tez wielkosc papieu mam...