Skocz do zawartości

bład krytyczny c000003a

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: bład krytyczny c000003a

FAQ dotyczące częstych problemów ze sprzętem i system WinXP

Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
  • Porady Windows
  • napisane 25 02 2008 19:17
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 41707

problemy systemowe w laptopie

Witam.Bardzo proszę o pomoc w sprawie laptopa. Około miesiaca temu nie mogłem uruchomić przeglądarki gdy odpaliłem laptop w trybie awaryjnym, pokazywało mi błędne hasło. Dałem lapka do informatyka który stwierdził że przeglądarki nie mogłem uruchomić bo prawdopodobnie błąd był przy aktualizacji jej, a jesli chodzi o blednę hasło dzieje się tak bo to konto microsofta a nie lokalne....

błąd c000021a

witam.walcze z tym problemem od 2h i nic . mianowicie, przy wlaczaniu systemu win XP (service pack 2) wyskakuje mi blad c000021a (blad krytyczny systemu) a pod nim jakies kolejne zera itp. (pisze tez cos o windows subsystem)...nie wiem o co chodzi, probowalem rozwiazywac to...
  • Archiwum
  • napisane 31 07 2006 02:01
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 7216

BIOS

Jakie to są dokladnie pikniecia? Mowisz o trzech, ale np 1 dlugi i 2 krotkie to blad parzystosci ram lub blad k.graficznej3 piski - to bład w pierwszych 64kb RamTylko dzwieki moga sie roznic w zaleznosci od wersji biosu
  • Archiwum
  • napisane 15 02 2008 16:13
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 1337

Problem z myszą USB Cordles Logitech LX7

WitamZ pewnych przyczyn musialem uaktualnic Windows XP robiac instalacje do tego samego katalogu.Pomoglo mi to z poprzednim problemem jednak pojawil sie nowy... MYSZAMam radiowa optyczna Logitech LX7, miniodbiornik wlaczany do USB.Niestety po instalacji, Windows w zaden sposob nie jest w staniezainstalowac mi tej myszy, probowalem juz wszystkich sposobow. Jak ja kupilemto po prostu wlaczylem...
  • Archiwum
  • napisane 21 10 2007 17:49
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 3764

Windows nie odpala

Witam. Jestem do niedawna szczęśliwym posiadaczem asusa s96jm. Do niedawna, poniewaz dzisiaj z zupelnie nieznanego mi powodu nie uruchomil mi sie windows xp pro sp2.Wyglada to tak, ze po przycisnieciu 'power' komputer normalnie wyswietla logo producenta, po czym przestaje reagowac( mam tak ustawiony system, ze nie pokazuje mi tablcy lgoowania windowsa tylko czarny ekran, dlatego...
  • Windows XP
  • napisane 06 02 2008 17:42
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 1270

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

witam postaram sie jakoś wyjasnic o co mi chodzi:) mianowicie po właczenia kompa antywirus wykrył trojana, chcailam go usunąc na "własną reke"ale moje starania okazały bezuzyteczne;) pokombinowałm cos i zastapiłam jakies pliki. teraz po uruchomieniu wyskakuje bład STOP: c000021a {Krytyczny błąd...

Dziwny problem z Ramem !

Zaczne moze od tego jaki mam komputerProcesor- Athlon 2000+ 1,67ghz podkrecony do 2400+ 1,94 ghzPlyta glowna AsRock- K7VT2Karta grafiki Radeon- 9600 256mbram- o tym bede pisal :/Szczegoly mojej plyty glownej http://www.asrock.com/mb/...?Model=K7VT2&s= <- ----A wiec posiadalem aktualnie 256 mb DDR Firmy Spectek 266 MHzpostanowilem dokupic sobie ramu kupilem kosc 512 mb DDR firmy Infineon...
  • Archiwum
  • napisane 11 05 2007 20:02
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1445

Problem z plikiem stronicowania

WitamMoj oproblem polega na tym ze grajac w nowe gry (STALKER, GOTHIC3) wystepuje albo blad krytyczny ( w ktorym pisze cos o pliku stronicowania) [STALKER] Albo wyskakuje helplibrary jako pomoc GOTHICA3 w ktorym jest napisane cos o dum(b/p)memory lub cos w tym stylu. blad...
  • Windows Vista
  • napisane 10 05 2007 21:36
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 7314

błąd CRC torrent

siema!uzywam programu u torrent 1.6 i od jakiegos czasu jak sciagam to po chwili wyskakuje mi bład CRC. kumpel mi mowil ze sie mozna go pozbyc tylko ze nie pamieta jak i co to za blad.pomozcie rozwiazac problem.dzieki
  • Archiwum
  • napisane 16 01 2007 23:28
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2388

[problem] komputer się zacina podczas grania

Temperatury w stresie masz zdecydowanie za wysokie. Kiedy ostatni raz była nakładana pasta na procesor? I kiedy ostatni raz czyściłeś PC-ta z kurzu?Spin Retry Count - jest to ilość ponowień prób rozpędzenia tależy. Atrybut ten przechowuje łączną ilość prób uruchomienia tależy przed osiągnięciem pełnej szybkości obrotowej (pod warunkiem, że pierwsza próba nie powiodła się). Spadek tego atrybutu...

Call of Duty - czy pójdzie? - GeForce Riva TNT2 M64

Moje pytanie brzmi czy jest jakaś (jakakolwiek) możliwość, by odpalić CoD (1 częśc..) na kompie z kartą graficzną (to nie żart) nVidia GeForce Riva TNT2 M64 (pozostałe komponenty na pewno spełniają wymagania gry)? Kiedyś ta gra mi chodziła, z tym że miałem GF2 mx 400 i, poważnie, nie wiem jakim cudem teraz mam inną kartę graficzną. Rozumiem że to przedpotopowy sprzęt, może jakieś ew. parametry...
  • Gry
  • napisane 13 02 2011 12:54
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 4803

[trojan]XP Home Virus skasował pliki systemowe Pomocy

Udało się przywrucić rundll32.exe do systemu ale jest jeszcze bład z ikonkami ni wyswietlaja obrazkow tak jak wczesniej np:gry firefox itp ....PosiadamAFG antywirusAshampoo firewall CCleanerRun Xp Repairsprawdzalem kompa nie wykrywa juz zadnych wirusow Xp Repair powiadomil o naprawieniu wszystkich plikow ale blad sie...

Problem z 2xHDD chyba przez Partition Magic 8

Witam, problem polega na tym że chciałem sformatować dwa dyski ATA oba 80gb (jeden WDC a drugi Maxtor). Problem z WDC:Dysk ten posiadał 3 partycje, nie był mój (pracował na XP) i kiedy został podłączony do mojego komputera (Windows7) jedna partycja nie była widoczna (chodzi o widok w "Mój Komputer") a mianowicie partycja z zainstalowanym XP. Kiedy włączyłem Partition Magica 8 program...