Skocz do zawartości

błąd 0xc0000e9 w kompie stacjonarnym nie laptopie

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: błąd 0xc0000e9 w kompie stacjonarnym nie laptopie

Grupa (sieć) domowa...

Wielkie dzięki za okazaną pomoc i w ogóle. Błąd leżał po stronie Kerio Personal Firewall. Wszystko już śmiga.btw. na swoim stacjonarnym kompie mam ip zew. 86.63.xxx.xx, ale na laptopie mam też takie same, czy nie powinno być tam wew.?

Wyłączający się internet + resetowanie

A czasami ktoś z tej sieci nie próbuje Tobie "grzebać" w kompie? Choć to mało prawdopodobne , by powodowało błąd.Myślę, że to awaria Twojej karty sieciowej... Bo karty nie wymieniałeś? (nie ma w spisie). A sieć LAN jest bezprzewodowa czy kablowa?na pewno nikt mi nie grzebie w ...

Problemy z routingiem

Witam.Mam problem z podłączeniem podłączenie laptopa do WiFi. Mam internet radiowy, od anteny kabel idzie do jakiegoś urządzenia, chyba zasilacza (gp335-240-050) z tego urządzenia idzie do routera LinkSys WAG54G2, do jednego z czterech gniazd Ethernet.Teraz kiedy podłączam komputer stacjonarny kablem RJ pod Ethernet internet działa, kiedy podłączam brata laptopa (Samsung R60 plus) to...

Problem z wifi

Witam,Kupiłem sobie router TP-Link 543G żeby mieć bezprzewodowy internet na laptopie.Skonfigurowałem router i internet śmiga mi na stacjonarnym kompie (LAN) + jak podłącze (LAN) na laptopie to również działa.Ale chciałbym mieć bezprzewodowy...

Livebox - nieprawidłowy klucz WEP

OTÓŻ TAK: próbuje podłączyć się przez kartę sieciową z laptopa i (jak dzwoniłęm do tp to mi kazali wpisac klucz wep, no to wpisałem) wpisałem klucz wep... wcześniej nacisnąłem reg i połaczyłem no i wyskoczył mi błąd, że "błędny klucz zabezpieczeń sieciowych" proszę o pomoc... próbowałem już chyba wszystkich sposobów i nic... BARDZO WAS...

[C]Listy, struktury, pliki

Mam taki problem, którego w ogóle nie mogę zidentyfikować w kodzie. Zadanie polegało na tym, aby:1. Wczytać dane kilku osób (imię i nazwisko), a następnie zapisać je do pliku2. Otworzyć ten plik, pobrać dane i zapisać je do listy w kolejności rosnącej (sortowanie względem nazwiska). tylko należy te dane od razu w odpowiednim miejscu do listy wstawić.3. Usunąć listę, poczynając od pierwszego...
  • Kosz
  • napisane 16 12 2009 21:09
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 5174

problem z pobieraniem plików

Witamjestem posiadaczem komputera stacjonarnego i laptopa. internet mam z kablówki 2 MB. dziś kupiłem sobie router Belkin Wireless 802.11g 2.4GHz Router 54 Mbps . No i zaczął się problem. Po instalacji i konfiguracji wszystko było niby ok aż nie zacząłem ogląda filmów na you tube. chodzi o to że film się ładuje do pewnego momentu (np30 sek z 2 min) i koniec. To samo kiedy próbuję coś ściągnąc...

Problem z wejściem na dowolną partycję

Witam!Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, więc jeśli nie to przepraszam!Mam pewien drażniący mnie (i nie tylko mnie problem). Chodzi mianowicie o to, że nie mogę wejść na dowolną partycję przez dwuklik na niej, tylko przez klik prawym przyciskiem myszy i "Otwórz". Ten problem pojawił się już nie tylko na moim komputerze. Na komputerze ...
  • Windows XP
  • napisane 22 07 2008 20:52
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1804

Twój program antywirusowy

Mój program antywirusowy to Norton 360 Jestem (choć może powinienem napisać, że byłem) wiernym użytkownikiem pakietów Symanteca od 2002 roku. Muszę przyznać, że aż do teraz byłem z ich softu bardzo zadowolony, pomimo wielu negatywnych komentarzy co do zamulania komputera. W końcówce roku 2007 zgodnie ze swoim wewnętrznym przekonaniem, oraz kończącą się subskrypcją zacząłem się zastanawiać...

Hp c3180 nie chce skanować

Witam, mam mega problem ponieważ komputer zresetował się w trakcie skanowania obrazu urzazeniem wielofunkcyjnym i od tego czasu przy próbie skanowania wywala błądale po kazdym ponownym uruchomieniu urzadzonka wielofunkcyjnego przechodzi w tryb podgladu i troche zeskanuje a nastepnie pojawia sie blad ze nie moze...
  • Archiwum
  • napisane 09 03 2008 19:33
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 3887

internet bezprzewodowy w notebooku

Nie dawno miałem ten sam problem. Kupiłem sobie laptopa IBM T42 z wbudowaną WIFI. Męczyłem sie chyba z tydzień, bo ja z kolei chciałem zrobić tak, że podzielę swoje łącze na komputer stacjonarny i kupionego laptopa za pomocą samego routera a internet z kolei mam doprowadzany droga radiową. Po długim i uciążliwym myleniu doszedłem do wniosku, że sam router nie wystarczy i będę potrzebował...
  • Archiwum
  • napisane 25 01 2008 21:49
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 4210

Wirtualna Maszyna javy na Windows 98

Juz dostaje cholery! J***na JAVA: wystepuje blad typu:Błąd zasttosowania przekształceń. Upewnij się czy podane sciezki przeksztalcen sa poprawne . Czy jakos tak ... jezu dostaje juz k**wicy! A tak poza tym to mam od groma smieci i wirow na kompie czy je usunac. AdAware i Spy...
  • Windows 98 i Me
  • napisane 30 04 2006 13:46
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 9867

Problem z wysokim pingiem. Co robić? Po południu.

Witam, od pewnego czasu mam taki problem, otóż nie wiem co się dzieje, ale ping w godzinach popołudniowych mam powyzej 80, dochodzi czasami nawet do 110, albo i więcej, natomiast rano, do południa ping jest w granicach 25 - 50. I nie wiem co w taki wypadku robić, dzwoniłem do providera, mówi że to wina routera, żeby odłączyć router i mieć większy ping, powiedział, "coś za coś". Mi to...

Partycja odzyskiwania windows 8 - problem

Witam, Mam problem z systemem operacyjnym na laptopie Asus. Niestety przy odpalaniu systemu windows 8 mam błąd: windows\system32\winload.efikod bledu: 0xc0000225 Nie działa przywracanie systemu z F9 ani innych opcji (niestety nie mam oryginalnej plytki z systemem.  Podlaczylem dysk z laptopa do...
  • Windows 8 i 8.1
  • napisane 09 07 2016 11:41
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 8204