Do ściągnięcia za darmo (rapidshare) u nas na stronie gsmpl.comw sekcji do pobrania znajdziecie archiwa spakowane pliki potrzebne do wgrania oprogramowania z językiem polski w Wasze telefony.Paczki zawierają zarówno flashery (programy do flashowania telefonów) jak i firmware, to jest pliki z oprogramowaniem pod dany model. LINK: http://gsmpl.com/index.php?id=Do_Pobraniaaktualnie do pobrania...
szukałem w google ale nic tam nie znalazlem moze ktos z was wie o co chodzi Typ zdarzenia: BłądŹródło zdarzenia: NtfsKategoria zdarzenia: Dysk Identyfikator zdarzenia: 55Data: 2009-01-03Godzina: 13:26:28Użytkownik: BrakKomputer: SPEEDOpis:Struktura systemu plików na dysku jest uszkodzona i nie do użytku. Uruchom narzędzie chkdsk na woluminie...
witam,moze ma ktoś rozpiskę złącza w SGH-C260 ( tego pod baterią ).Potrzebne do zrobienia kabelkaI jak się liczy piny ...od gniazdka antenowego 1.2.3.4.5 czy odwrotnie?Pozdrawiam
Minimalne zamówienie to 5szt mozna wybrac sobie jakie sie podoba lecz minimum 5szt zamówienia realizowane od wpłaty na konto od2do 14dnicennik -lg ke970-od590 do 605zl zalezy od koloru, ku990-1360zl , kg800-405zl, ke850-1140zl Motorola-v3i-od390zldo655zl v8-830/855/1740zl, k1-od410do590zlz3-390zl, c121-85zl , c123-85zl, Nokia- 1200-130zl,1600-135zl, 1650-195zl2310-130zl2610-170zl,...
Witam .Mam Samsung SGH-C260, nie ma w nim żadnego gniazda do którego można podłączyć jakikolwiek kabel. Czy jak można zdjąć simlocka z tego telefonu ? Czy można go zdjąć tym programem ? Telefon jest z w sieci T-Mobile .Czy ktoś miał doświadczenia, wie jak zdjąć simlocka z tego telefonu ???
Ma koś może program do zdjęcia simlocka do SGH C260? Nigdzie znaleść, nawet po przeszukaniu z 15 stron w google...., a no i jeśli łaska to bez kabla... @CorbiAle nawet jakbym miał kabel, to i ten program nie obsługuje tego modelu. :/
:mellow:Witam mam problmik z simlockiem w samsungu SGH-C260.. Na wstepie mowie, ze nie piosiadam kabla do tego telefonu wiec proslilbym o jakis sposob bez uzycia kabelka. Z gory thx za pomoc, pozdro
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
WitamChciałbym wywalić sima z Samsunga C260, telefon znaleziony w niemczech, jest jakiś sposób żeby go odblokować? Nie mam Kabla, także odpada, A nie dam kasy za zdjęcie simlocka bo nawet telefon nie jest wart. Mogę zapłacić max 10zł. Jeżeli się powiedzie