Szanowni Państwo, Chciałbym zakupić kamerkę internetową. Do dyspozycji mam do 200 złotych, przy czym nie chcę przepłacać. Kamera ma posłużyć do nagrywania audycji na żywo - czyli ja będę grał a w którymś rogu będzie małe okno z moją twarzą. Głównie zależy mi na tym aby kamerka podczas szybkich ruchów nie wykazywała jakichkolwiek opóźnień obrazu tak jak to jest przy tanich kamerkach....
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Witam,Chcę kupić kamerkę internetową do nagrywania i wrzucanie filmików na youtube więc zależy mi na jakości Czy te kamerki które podałem w temacie tzn. Logitech WebCam C270 i Microsoft LifeCam HD-5000 nadają się do tego?- Którą z powyższych wybrać? A może ktoś zaproponuje jakaś inną...Dzięki za pomoc.
Do ściągnięcia za darmo (rapidshare) u nas na stronie gsmpl.comw sekcji do pobrania znajdziecie archiwa spakowane pliki potrzebne do wgrania oprogramowania z językiem polski w Wasze telefony.Paczki zawierają zarówno flashery (programy do flashowania telefonów) jak i firmware, to jest pliki z oprogramowaniem pod dany model. LINK: http://gsmpl.com/index.php?id=Do_Pobraniaaktualnie do pobrania...