Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Co jest w tym SPV, SDA że w tak krótkim czasie coraz więcej osób po niego sięga? Czy nie jest to czasem jakieś "chińskie padło" które szybko się popsuje? Przecież w tej cenie to można mieć o połowe mniej funkcjonalne telefony - To pytanie najprawdopodobniej zadało sobie już nie jedna osoba. Ja w tym temacie postaram sie rozwiać wszystkie mity na temat SPV oraz modeli podobnych do...
Witam. Mam problem z laptopem który posiada sys vista, po pobraniu aktualizacji i tych całych formalnościach jakie się wykonuje, zaginą dzwięk. Próbowałem z presario c500 pobrać ster. lecz cały czas wyskakuje sprubuj puźniej. Może jest jakieś inne wyjście o którym nie wiem. prosze o szybką odp. PozdrawiamTez to mialem z laptopem... Teraz juz niesciagam...
Witam. Mam problem z laptopem który posiada sys vista, po pobraniu aktualizacji i tych całych formalnościach jakie się wykonuje, zaginą dzwięk. Próbowałem z presario c500 pobrać ster. lecz cały czas wyskakuje sprubuj puźniej. Może jest jakieś inne wyjście o którym nie wiem. prosze o szybką odp. Pozdrawiam
Zamienie telefon SPV C500 na inny. Do tego SPV mam cały komplecik porcz kartona. Czyil telefonik, ładowarka, kabel, płyta CD, ksiazeczki, karta 512MB, kabura. Telefon w stanie bardzo dobrym, folia na wyswietlaczu, w 100% sprawny.Czekam na oferty
Ja korzystam, mam smartphone'a SPV C500. Wystarczy aplikacja micorosftu tzw. Active Sync. Następnie synchoronizuje komórkę przez ten program i przez bluetootha i mam zasięg do 100 Kb/s w domu, a na klatce piętro niżej zaczyna powoli zanikać. Tak czy inaczej dla mnie jest okay, bo tata siedzi na kompie a ja i tak gadam na gg albo przeglądam neta. P.S...
Na sprzedaż mam telefonik taki jak w temacie. Nosi normalne ślady użytkowania, posiada folię na wyświetlaczu. W komplecie ładowarka Telefon bez simlocka, z angielskim menu. Sprawował się bezproblemowo. Telefon używał moj ojciec, sprzedaje go ponieważ wymienił na SPV C500.Cena? Około 150-160zł Dla zdecydowanego kupca pokryje koszt wysyłki. Czekam na oferty.
OTL logfile created on: 2012-11-15 13:02:50 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Tomek\Desktop64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory | 0,87 Gb Available...
Z compaq-ami zawsze był problem, jeżeli chodzi o audio. Posiadam jeszcze jednego laptopa compaq-a presario c500 i poszedłem na łatwiznę, jeżeli chodzi o stery. Wgrałem Chipset z owego modelu i na pierwszy rzut oka było wszystko ok. Po wgraniu drivera audio komp. (presario c700) rozpoznał mi, że jest karta muzyczna. Następnie dograłem kolejny kodek, po...