OTL Extras logfile created on: 2013-03-25 22:25:18 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\NTT\DesktopHome Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7601.17514)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd3,25 Gb Total Physical Memory | 1,99 Gb Available Physical Memory | 61,18%...
Witam.Na sprzedaż mam Canona 400D z obiektywem 18-55 IS.Sprzęt się sprawował doskonale, niestety nie mam czasu na wypady i czekam do następnych wakacji. Cena od ręki to 1300zł - do negocjacji. Możliwy odbiór osobisty na terenie Wrocławia i Poznania.W skład zestawu wchodzi:- Canon 400D body- obiektyw od
O dziwo tego programu nie miałem. Z programów intela mam:Intel Management Engine ComponentsIntel Smart Connect TechnologyIntel Watchdog Timer DriverMSI Intel Extreme Tuning UtilityProblem niestety powrócił, tym razem mniejsze zużycie, bo 87% zamiast 90 - 91. Wyłączyłem (przed tymi screenami co dałem) te programy, które wyglądały na zbędne i po wyszukiwaniu w google co niektóre z nich...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Witam wszystkich bardzo gorąco-pomóżcie który zestaw będzie najlepszy bez podkręcania oczywiście-nie chcę nic podkręcać po prostu ma być taki jaki kupię. Używany będzie do konwersacji video-raz na miesiac moze, do gier raz na jakiś czas. Chcialbym zeby ten komputer był trochę na przyszłość. Chciałbym wiedzieć który procesor będzie wydajniejszy połaczony z danymi kartami -moje propozycje, z...
siema, no trochę nie możliwe to - lazerówka i tanie zamienniki. Jeśli chcesz kolór i tanią eksploatacje, to zdecydowanie musi być atramentówka z zainstalowanym systememCISS. Obecnie mamy nie największy wybór urządzeń z CISS od stabilnego producenta z reputacją - wśród producentów spisuje się firma inksystem.pl. Canon pixma mp 250 - z jej pomocą można...
okey już biorę się do pracy ...---------------------------------oto logi:OTL & exstrasOTL logfile created on: 2010-03-02 20:13:51 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.32.0 Folder = C:\Documents and Settings\hary\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version...
dorottiLexmark drukarki tej firmy są szybkie w drukowaniu nawet w kolorze i nie jedna drukarkę nawet HP, Epson i inne wyprzedzają ale mają jeden ważny mankament mają trójkolorowe kardiże, co obniża je w standardzie taniej eksploatacji, dlatego, sugeruje drukarki Epson ale uwaga niektóre typy mają trójkolorowe kardiże, tak jak Canon. Brother jest drukarką...
Spróbuj w takim razie zmienić sterowniki i skorzystaj z oprogramowania dedykowanego dla tej drukarki: http://software.canon-europe.com/products/0010218.asp