Skocz do zawartości

captain america pierwsze starcie the first avenger 2011

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: captain america pierwsze starcie the first avenger 2011

Logi - Win32:adware

Witam.Mam problem z komputerem otóż za pierwszym razem komputer się zawiesił po zrestartowaniu kompa przy wczytywaniu się windowsa resetował się formatowałem jedna partycje gdzie windwos się znajdował.Po jakoś tygodniu tez sam problem nastąpił wtedy wykryło mi Win32-Adware-gen[adw]. Zaniosłem dysk to wujka wykryło jakieś błędy na dysku naprawiło i na...

Logi - Dziwnie pracujący Windows XP

Witam, użyłem tych programów. tylko ten trzeci coś wykrył. Było tego w sumie 17 zainfekowanych plików. OTL logfile created on: 2011-04-25 15:20:05 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Documents and Settings\xx.JA-B083A6CA62B9\DoctorWeb\QuarantineWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer...

Logi - Kontrolne sprawdzenie

Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files...

Logi - Usuwanie Live Security Platinum

1)Raport OTL po restarcie:All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\Facebook Update deleted successfully.C:\Users\gulchynsky\AppData\Local\Facebook\Update\FacebookUpdate.exe moved successfully.Registry value...

rok 2012

Na Słońcu pojawiła się plama, która zapoczątkowuje kolejny 11- letni cykl aktywności słonecznej. Na zaprezentowanym zdjęciu widać dużą plamę oznaczoną numerem 10980, jeszcze z poprzedniego cyklu oraz niewielką nową (nr 10981), która zwiastuje cykl nr 24.Jednak, aby naukowcy uznali, że cykl nr 24 stał się dominujący, musi pojawić się jeszcze wiele nowych plam.Plamy słoneczne to obszary na...
  • Paranormalne
  • napisane 21 07 2008 19:10
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 18436

Logi - Krytyczne błędy, częste komunikaty

witam wszystkich od trzech dni wyskakuje mi taki komunikat 1 lub dwa razy dzienniestop:C000021a- błąd krytyczny systemuproces systemowy windows subsystem zakończył się niespodziewanie ze stanem 0xC0000005(0x75e61941 0x011cf244)system został zamkniętyrozpoczynanie zrzucania pamięci fizycznejzrzut pamięci fizycznej został zakończonypo...

Logi - Powolne działanie systemu, wariująca stacja dyskietek

Witam, jakiś czas temu mój komp zaczął nieco mulić, dodatkowo wariuje stacja dyskietek - wydaje co chwilę odgłosy jakby czytała dyskietkę, mruga lampka. Sprawdziłem wcześniej logi z HijackThis i podejrzanie wygląda plik/proces algv.exeDodam tez, ze moj antywirus (AVG) nic nie wykrywa, natomiast skaner online ESETNOD32 wykrywa jakies infekcje na kazdym pendrive'ie, który zostaje podlaczony...

Logi - Niech ktoś oceni czy to wirusy

Tam gdzie usunięto sam ponumerowałem , więc tak :Pierwsze 4 - są od internet download menager - raczej clear.nr 5 - Jest to od ESL WIre - taki program - 100% clearnr 6 - program do znajdywania licencji nod - 100% clear Nr 7 i 8 , Własnie co to może być ? Na jakimś forze widzaiłem , że to nie wirusy , ale tu mam do was pytanie co o tym sądzicie ? czy...

FAQ dotyczące częstych problemów ze sprzętem i system WinXP

Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
  • Porady Windows
  • napisane 25 02 2008 19:17
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 41720

Logi - Wolne dzialanie komputera/zawieszanie

witam, mam problem z komputerem bardzowolno dziala i zawiesza sie, skanowalem komputer Malwarebytes Anti-Malware i avastem nic nie wykryly, jakimi programami moge jeszcze przeskanowc komputer? i prosze o sprawdzenie loga z otlOTL logfile created on: 2012-02-06 16:49:54 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.31.0 Folder = C:\Documents and Settings\mama\Moje...

uciążliwy malware - logi z OTL

@server wykonywałem już wcześniej czynności opisane na tamtej stronie Po skrypcie: All processes killed========== OTL ==========Error: No service named iSafeKrnlBoot was found to stop!Service\Driver key iSafeKrnlBoot not found.C:\Windows\SysNative\drivers\iSafeKrnlBoot.sys moved successfully.Registry value HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\Raptr deleted...

W Boliwii bankrutuje McDonald's

Boliwia to pierwszy kraj latynoamerykański, w którym bankrutuje sieć fast-foodów McDonalds: http://www.whydontyoutrythis.com/2013/03/bolivia-the-first-latin-american-country-to-ban-mcdonalds.html Próżno szukać na mapie znanej sieci "restauracji":   Przyczyny bankructwa McDonald's upatruje się w...

Windows 7, Reset przy starcie systemu

Ave,Włączam ja sobie dziś rano komputer, czekam z niecierpliwością na ukazanie się pulpitu i niestety.. w momencie ładowania systemu (tzn. wtedy, kiedy z tych latających kulek tworzy się logo windowsa - czasem w trakcie, czasem już po utworzeniu) komputer się zresetował. Myślę sobie nic to, zdarza się, ale niestety - przed ładowaniem się systemu pojawiają się do wyboru dwie opcje -...
  • Windows 7
  • napisane 18 10 2009 19:08
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 11614

Acer Aspire ONE D255E MEGA RECENZJA !

Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za wszelką cenę by wprowadzić na rynek coś innowacyjnego. I tutaj...