Skocz do zawartości

celdur 2600k

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: celdur 2600k

[~2500] Komputer multimedialny

Do obróbki grafiki i konwertowania polecam i7 2600kOpłaca się dopłacać to 200zł do niego? Czytałem, że z tą wydajnością różnie bywa i np. czasem i5 jest bardziej wydajny od i7. i7 najtaniej za ok 1099 + wysyłka.i5 2500 4.6 GHz? nie znam takiego procesora (chyba że po OC) Ten i5...

Jak to jest z tym Far Cry'em ?

kto w ogóle z tego badziewia korzysta.Np. ja ? Metro nie ścina tylko ma niski FPS przy słabych grafikach.Przecież to masło maślane .GTX680 + 2600k to sprzęt rekomendowany do grania na full detalach w DX11 w FullHD a nie wymagania minimalne...NO RACZEJ
  • Gry
  • napisane 13 10 2012 12:10
  • Odpowiedzi: 15
  • Wyświetlenia: 4381

PC za 5000 zl (sama skrzynka)

Każdy tak mówi "nie będę kręcił" tylko że przyrost wydajności przy 4.2-4.5ghz jest ogromny.Samo 3.4ghz że tak powiem jest średnie. Jeśli faktycznie byś nigdy w życiu nie kręcił to można brać LGA2011bo procki na standardowym taktowaniu są trochę szybsze od i5 2500k / i7 2600k (tu też stockowe prędkości)hehe no dobra to biore ten "Intel i7...

PC za 5000 zl (sama skrzynka)

Widać że nie czaisz Andrecito więc słuchaj się bardziej doświadczonych osób.2011 to nieopłacalny sprzęt = tylko marketing. 2500k/2600k jest obecnie najlepszym rozwiązaniem.heheh no ok, więć proszę o ostateczną modyfikację tej konfiguracji jęsli jeszce Wam coś nie pasi! bo ostatecznie nie ide w SLI bo Nie wiem czy kiedykolwiek wykorzystam(.nie Będe...

Potwór do gier do 5000zl

Do 5000pln to robi się zestaw na 2x GTX 670 + i7 2600k + ASrock Z77 Extreme6rozumiem że dwie karty graficzne?

i5 czy i7 do gier?

Zasilacz będzie ok. oczywiście najlepszym wyborem bylby i7-3770 lub polecany przez kolegę i7-2600k, lecz do najnowszych gier ten GTX550Ti średnio będzie sie nadawał, celdur autor mówi o renderingu fimów więc karta graficzna też ma racę bytu w tym przypadku.
  • Procesory
  • napisane 07 10 2012 17:17
  • Odpowiedzi: 12
  • Wyświetlenia: 12989

Prośba o pomoc w podjęciu decyzji co do wyboru konfiguracji. [4500zł]

Ten sklep chce od Ciebie więcej kasy wydobyć i dlatego proponują Ci 16GB Ramu, gdyż nawet 8GB bez użycia profesjonalnych programów nie wykorzystasz.... Ja również popieram Celdura, 2600k nawet na fabrycznych może okazać się lepszych procesorem. Dysk Western Digital 2TB ale jaki model? Nie wolisz wziąć dysk 1TB do...

Zestaw dla gracza ~4500zł

Do 4500 PLNCore i7 2600kP8Z68-V PRO2x Gigabyte 6950 OC lub 2x MSI GTX560-ti TwinFrozr II3x 2048MB DDR3 1600mhz CL8 GodRAMObudwa jaka tam chcesz ale weź dłuższąZasilacz np. Corsair TX750 z 4x 6-pinZestaw od wujka bardzo dobry ale trochę za drogi, jeżeli chce dodać SSD. Kombinowałem coś takiegoCo o tym myślicie? Poczytałem trochę i podobno zamiast jednego...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1400zł do 6500zł na STYCZEŃ

WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

Po co takie coś na kablu?

"Żeby się kabel nie załamywał"  - gdzie tego uczą. Widzę kolega Celdur nie zrozumiał sarkastycznej wypowiedzi.

Zasilacz do komputera i karta geforce gtx650

-AssassiN-a ta która ja podałem to jest zła? bo tu widze wrzuciłeś linka do używki... Celdurpo ale jeśli mam możliwość kupić 6850, to czemu miałbym jej nie kupywac? Z czasem może też zmienię procesor to nie bede musiał znowu dokladać do karty, czy źle mówie?

[1500] Stacja do Counter-Strike Global Offensive + tworzenie grafiki

Akurat do tej gry nie potrzebujesz niczego mocnego.Sugeruję abyś wybrał:Karta graficzna GTX 650-ti -> Gigabyte GeForce GTX 650Ti 1GB DDR5 PCI-E - Sklep internetowy Agito.plProcesor i3 -> Intel Core i3 2130 3.40GHz BOX - Sklep internetowy Agito.plPłyta główna ASrock -> Asrock Z77M - Sklep internetowy Agito.plZasilacz Thermaltake -> Thermaltake Litepower Black 500W - Sklep...

Zestaw do gier, AUTOCAD 2D

Koledzy stopmój budżet tego nie wytrzyma:))a od napływu info aż ja sie zgrzałem:))raczej zostane przy płycie asrock, pozostałe są droższe a ja już przekroczyłem kwote, na którą żona mi pozwala -AssassiN-na temat tego sklepu jest mało opinii, wszystkie pozytywne, tylko zastanawie mnie fakt, że na allegro sprzedają dopiero od września, jednat i tak same pozytywy.Może wiesz coś...