A wiec kupilem na allegro Pentagram Cerberus 6311-7A .Gdy doszla paczka zobaczylem ze plyta ze sterownikami ma wielka ryse .Naped jej nie czytal.Wiec wszedlem na strone pengtagramu i sciagnalem sterowniki.Po rozpoczeciu instalacji instalator prosi o podlaczenie routera do...
Witam, korzystam z Neostrady, a wgrałem Windowsa 7 64 bit. Mam modem Thomson Speedtouch 330 i po prostu sprawa wygląda tak - trzeba kombinować ze sterownikami, niby wgrywać te od Visty, jakieś pliki bat wrzucać. Ale nic nie pomaga, za każdym razem jak włączam komputer, to następuje restart i blue screen, i tak w nieskończoność.Problem znika, gdy odłączam...
Mam kłopot z wirusem, który wkradł się na mój komputer. Tworzy on pliki w folderze TEMP (C:\Users\Acer\APPDATA\LOCAL\TEMP) o nazwach składających się z losowych numerów jak 512.exe, 784.exe, 789.exe etc.Zainstalowałem Kasperskiego, który powykrywał w niektórych plikach systemu i programów trojana Win32.FakeAV w różnych...
niehttp://imageshack.us/photo/my-images/695/dsc04360f.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/839/dsc04358m.jpg/jesli przez ten kabel sie nie da to prosze o najtansza alternatywePS. sory za niska jakosc zdjecczy tym http://allegro.pl/router-pentagram-cerberus-p-6362-wifi-n-300mb-nowy-i1582235159.html da się to zrobić?
Witam.Mam taki oto problem:Mam sieć osiedlową (łączenie przed RJ45). Zakupiłem router Pentagram Cerberus P6391. Dzielę nim internet na jeden komputer PC i laptopa. Chciałem podłączyć drugiego PC i nawet mi się to udało (poprzez konfigurację z www). Problem polega na tym, że po jakimś czasie (ok. miesiąc) internet na tym drugim PC przestał działać - nie...
Witam!Moj problem polega na tym ze dziala mi internet przez kabel usb podlaczony do routera pentagram cerberus, a nie przez kabel ethernet. Mam dwa komputery w domu i jeden (siostry) jest polaczony przez kabel ethernet i wszystko dziala, moj rowniez byl tak podlaczony i dzialal... do dzisiaj... gdy rodzice wymyslili zmiane lampy u mnie w pokoju i...
SprzedamRouter Pentagram Cerberus P6343. Router praktycznie nieużywany. W 100% sprawny. Opis:Pentagram Cerberus P6343 umożliwia wykorzystanie usług dostępu do Internetu zarówno opartych o linie telefoniczne ADSL+ (Neostrada, Net24, Dialog, Multimo i inne), jak i zapewnia rozdzielenie Internetu udostępnianego...
Witam. Ostatnio oddałem komputer do kompletnego wyczyszczenia. Wrócił z zainstalowanymi sterownikami itd lecz dżwięku nie było. Gdy wchodze w menagera urządzeń to przy ,,kontrolery dzwięku, wideo i gier'' -> Audio device on high definition audio bus -> własciwosci - pisze że brak zainstalowanych sterowników...
Hey mam pytanie ponieważ nie wiem czy jest to problem karty graficznej, ponieważ nie wiem na jakiej zasadzie ma ona działać. Moja karta graficzna to radeon HD 8650g+ hd8670m o mocy Core Clock975 MHzMemory Clock800 MHz Lecz w grze wykorzytsuje on jedynie Date , GPU Core Clock [MHz] , GPU Memory Clock [MHz] ,2017-01-22 19:40:31 , ...
WitamMam problem z kartą graficzną. W pewnym momencie dostałem bluescrecnaDokładne błędy BS,,0x00000116 (0xFFFFF8006987010, 0XFFFFF8802c55c9c, 0x000000000, 0x000000002)atkmpag.sys adress FFFFFF880002c55c9c base at FFFFFF88000c49000 dat 55a70536,,Uruchomiłem lapka ponownie w trybie awaryjnym a następnie odinstalowałem sterowniki do grafiki. Przy...
Nie mogę zmienić rozdzielczości ekranu. Mam cały czas 640x480. Raz jest normalna rozdzielczość a raz nie. Gdy jest mała rozdzielczość mało gier działa i grafika jest bardzo słaba. Wtyczka adobe flash mi nie działa. Jak działa normalnie po kilku minutach lub godzinach robi się czarny ekran. Często w grach pisze o directx 3d Wgrywałem nowe sterowniki,...
Witam serdecznie, wszystkich tutaj zgromadzonychOtóż z moją kartą GTX560 dzieją się dziwne rzeczy. Ale zacznijmy od genezyWiększość podzespołów ma z 5 lat, ale do tej pory wszystko śmigało elegancko. Wiedźmin 3 był grany, na niskich detalach, wszystko trybiło, nic się nie zwieszało. Ogólnie miód malina. Co prawda występowały jakiś blue screeny, ale komputer się restartował i wracało wszystko...
Otóż ostatnio postanowiłem zainstalować najnowsze sterowniki do mojej karty graficznej. W czasie instalacji wyskoczył mi właśnie artefakt taki jak na filmiku, ale nie zdawałem sobie sprawy, że to coś aż tak złego.Dopiero po 2-3 dniach gry zwróciłem uwagę, że FPSy w grze szybko zaczynają skakać i od 300 skacze mi do 180, a nawet i do 130, przez co sami...