Witam. Mój komputer strasznie spowolnił. Kiedy przesuwam okna to widać "ślady" jakie po sobie zostawiają.Komputer nie taki stary: Intel Core 2 Duo, GF 7300, 2gb Ram, Dysk 400gb w tym na C jest 17 zajęte i 80gb wolne.Log z Hijackthis:Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 21:16:48, on 2008-12-20Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer...
Mam kłopot z wirusem, który wkradł się na mój komputer. Tworzy on pliki w folderze TEMP (C:\Users\Acer\APPDATA\LOCAL\TEMP) o nazwach składających się z losowych numerów jak 512.exe, 784.exe, 789.exe etc.Zainstalowałem Kasperskiego, który powykrywał w niektórych plikach systemu i programów trojana Win32.FakeAV w różnych...
Witam,jakiś czas temu straciłam możliwość wysyłania i odbierania mmsów, łączenia się z internetem, czy też facebookiem przez aplikacje.Nigdy wcześniej nie miałam takiego problemu z moim samsungiem chat335, dlatego zupełnie nie wiem jak sobie z tym poradzić..Miałby ktoś jakiś pomysł?:))
Mam problem z przeglądarką mianowicie nie mogę grać w gry przegladarkowe również po wejściu na stronę twitch.tv nie mogę oglądać live-ów, zamiast okna z filmem wyświetla się tylko żółty ekranik a chat bez przerwy się ładuje:http://zapodaj.net/2...4cb330.jpg.htmlWcześniej wszystko było ok.Zauważyłem że na forum tylko jedna osoba miała identyczny problem...
Witam! Około miesiąca temu zakupiłem telefon Samsung Chat335, głównie w celu korzystania z domowej sieci wifi. Do niedawna wszystko działało niebywale sprawnie i bezproblemowo. Tydzień temu jednak po połączeniu się z siecią i wejściu w internet, wpisaniu adresu i zatwierdzeniu go wyskoczył komunikat...
Wykonałem skrypt. Procesy zniknęły z taskmanagera. Podaję logi z OTL oraz z TDSS.OTL:OTL logfile created on: 2013-01-06 12:02:49 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Frixon\Downloads64bit- Ultimate Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7600.16385)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Proszę o sprawdzenie logow z OTL mam problem bo w koszu powstały mi dziwne pliki tzn : de40 i de42 i nie idzie ich w żaden sposób usunąć. Podaje logi z OTL -> Gmer ->AdwCleaner podejrzewam również że w systemie jest jakiś rookit. Właściciel komputera prosił o pomoc z tej sprawie # AdwCleaner v1.801 - Logfile created 08/16/2012 at 21:56:46# Updated 14/08/2012 by Xplode# Operating system :...
WitamPoniżej przedstawię opis ominięcia simlocka w iPhone 4 i 4S. Obsługiwane są wszystkie wersje na których da się zrobić jailbreak, i wszystkie wersje basebandu.Jeśli mamy zrobiony jailbreak możemy się zabrać do pracy wchodzimy w cydię i wybieramy "Manage"Następnie wybieramy "Sources"W prawym górnym rogu naciskamy "edit" a następnie w lewym "add" w...
Cześć W logu z GMER'a nie podobają mi się te liczne hooki blioteki ntdll.dll .text C:\Program Files\Lenovo\Bluetooth Software\BluetoothHeadsetProxy.exe[5436] C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll!NtClose 000000007763f9c0 5 bytes JMP 000000011001d080.text C:\Program Files\Lenovo\Bluetooth...
Temat:[Sprzedam]Chat 3d w przeglądarceDemo:http://mp3xd.pl/chat3d/Login: testHasło: testOFERTA:Chcesz zwiększyć ruch na stronie? Brak ci innowacyjności w stronie? Dobrzetrafiłeś!Mam do sprzedania nowo powstały skrypt czatu 3d mojego autorstwa działającegow przeglądarce.Jest on wykonany w formie wysp po których...
Witam w mojej aukcji skryptu "Island Chat 3d".Chcesz zwiększyć ruch na stronie? Brak ci innowacyjności w stronie? Dobrze trafiłeś! Mam do sprzedania nowo powstały skrypt czatu 3d mojego autorstwa działającego w przeglądarce.Jest on wykonany w formie wyspy po której możesz chodzić z innymi graczami i pisać przez wbudowany czat. Całość zajmuje...
Jedynym wyjsciem jest bezposredni kontakt via Live Chat z UPS i Segate aby wyjasnic problem - musi sie to wyjasnic, masz dowody wysyłki wiec nie mam mozliwosci zagubienia przesyłkiSądze, że to dobry pomysł ale jest problem.Wchodząc na strone seagate w live chat nalezy uzupełnić formularz po uzupełnieniu wyskakuje mi...