Witam. Zamienię PC na laptopa.Kontakt:GG - 32905726PS: Parametry sprzętu:System Operacyjny MS Windows XP Professional 32-bit Dodatek Service Pack 3 Data Instalacji: 06 August 2009, 21:48 Numer Seryjny: [WYCIĘTY] Windows Security Center Firewall Enabled Antivirus DisabledCPU AMD Duron Rdzenie 1 Wątki 1 Nazwa AMD Duron Nazwa Kodowa Spitfire Obudowa Socket A...
Witam. Na początku chciałem się przywitać.Hmm... Zacznijmy od początku.Zakupiłem komputer ze zintegrowaną kartą dźwiękową. Standardowy Realtec. Jako, że jestem graczem potrzebuję dobrej komunikacji, (Ventrilo, Team Speak) lecz gdy inni mówili to słyszeli siebie u mnie. Gdzieś wyczytałem, że muszę zakupić kartę dźwiękową. Tak właśnie postąpiłem. Odinstalowałem ...
Pojawił się złośliwy problem z dzwiękiem, sam się wyłacza po pewnym czasie którego nieda sie sprecyzować potrafi działać 5min lub pare godzin, po restrarcie dzwięk działa. Dziwne bo gdy włacze winampa dzwięk jest, gdy włącze w tym samym czasie np media player clasic dzwięku nie ma obraz(np z filmu) jest, dzieje sie to w kazdych aplikacjach dzwięk jest jednak po właczeniu innego programu juz...
Daję ci raport z EVEREST Home Edition : --------[ EVEREST Home Edition (c) 2003-2005 Lavalys, Inc. ]------------------------------------------------------------ Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona...
Witam,Jak widać w temacie mam problem z dźwiękiem. Temat umieszczam w dziale Hardware, ponieważ jestem przekonany, że chodzi o jakieś powikłania sprzętowe.Opis mojego komputera:Procesor Intel Pentium 4 2,4GHz; 512MB RAM; dysk twardy 60GB; płyta główna: Asus P4B533; karta graficzna: GeForce FX 5200. Karta dźwiękowa jest zintegrowana,...
Koledzy, mam kłopot z kartą dzwiękową C-media CMI8738/c3dx audio device. Otóż zmuszony byłem do Format C. Po udanym procesie zacząłem instalować wszystko powolutku od początku i gdy doszedlem do instalowania karty dźwiekowej komputer mi zwariowal. Po zainstalowaniu sterownikow od karty i ponownym uruchomieniu...
Witam SerdecznieMam problem ze swoim komputerem. Wiekszosc czasu gdy chodzi sam win, winamp i ff wszystko jest wporzadku. Chociarz i czasami przy takim malym uzytkowaniu potrafi sie zawiesic. Problem wystepuje zawsze gdy uruchomie jakaś grę.Początkowo wariuje grafika nastepnie zawiesza sie system i dziala tylko twardy reset. Po resecie w ekranie startowym, sa kropki na czarnym dosowskim tle, i...
Sprobuj ze strony producenta, te dedykowane sa Windows XPhttp://www.download.com/C-Media-CMI8738-WD...cdlpid=10495782Ewidentnie problem lezy w niezainstalowanych sterownikach, polecam rozejrzec sie w googlach i znalezc kompatybilne. Na koncu odchaczyc "Microphone BOOST +20dB. Zawsze mozesz wyposazyc sie w...
WitamPodczas instalowania audio trzeba wybrac"system files requirement" są to sterowniki audio do CMI8738_WDM_064398SE i dokładnie taka karta jest na komputerze na ktorym instaluje te sterowniki.Sterowniki sa pod windowsa 98 i...
tak panie moderatorze...sam mam w kompie niezintegrowana C-media... jak sie nie znasz to nie pisz głupotC-Media CMI8738 jak nie wiesz to sprawdz sobie na allegro bo takową karte posiadam na złącze PCI 6ch.i jeżeli ja sie myle to prosze mnie zlinczować ale jeżeli ktoś sie nie zna to niech cie niewymądrzaOpis urządzenia TypC-Media ...
Stery do karty graficznej: http://www.partner.optimus.pl/sterowniki/S...arty_graficzne/albo http://www.nvision.pl/download.php?view.436Stery dokarty dzwiekowej: TU albo TUStery do plyty glownej szukaj TU
Witam. Mam na starym komputerze zainstalowany Windows 98 i potrzebuje sterowniki do następujących urządzeń :procesor : Intel Celeron , 633 MHzpłyta główna : Chaintech 6ViA3mikroukład płyty głównej : VIA VT82C693A Apollo Pro 133karta wideo : standardowa...
Witam!Poszukuję sterowników do karty dźwiękowej C-Media CMI8738 audio device PCI pod Windowsa XP Professional SP2.Bardzo bym prosił o nie odpisywanie typu "google nie boli"... Szukałem w Googlach i wszystk oco znalazłem to albo się nie da ściągnąć albo inny problem :/...Mam nadzieję, że ktoś jest w...
Ja też miałem problem z tą kartą C-Media CMI8738... Dźwięk był nie dość, że cichy, to jeszcze nieczysty>jak z radia< i nic nie pomogło, sterowniki też wgrywałem itp, ale ona była używana z allegro>więc może dla datego<, wróciłem do karty którą miałem wcześniej crativa labs SB Audigy SE OEM i jest spokoi...