Skocz do zawartości

co zrobić jeżeli nie ma nokia 6100

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: co zrobić jeżeli nie ma nokia 6100

[PORADNIK] Neostrada na Debianie

Witam. Dziś wam pokarzę, jak zainstalować Modem Sagem F@st 800 lub Thomson SpeedTouch 330 pod systemem Debian (Rodzina systemów UNIX).Uruchomienie Neostrady (zwłaszcza w przypadku modemu Sagem) wymaga zainstalowania kilku dodatkowych pakietów. Najłatwiej jest to zrobić przy użyciu narzędzia apt-get, które automatycznie rozwiąże zależności między...

simlok nokia 6103

Co zrobić gdy przy zdejmowaniu simlocka w Nokii 6103 pojawia się komunikat "nie można cofnąć ograniczeń"?Jeżeli ściągałeś simlocka za pomocą kodów i podałeś już 5 razy zły kod tzn. pojawia się komunikat "nie można cofnąć ograniczeń" to teraz możesz zdjąć...
  • Simlock Nokia
  • napisane 19 03 2007 11:17
  • Odpowiedzi: 528
  • Wyświetlenia: 247829

Simlock Nokia 6233

Od wczoraj szukałem materiałów na temat pomocy przy zdjęciu simlocka do nokii 6233znalazłem 2 strony WWW na których można było by zdjąć tego simlocka, na jednej koszt to 150+ zł a na drugiej cena podana jest wFuntach a mnie niestety nie stać na taki wydatek ;/ (jednym słowem jeśli to ma tyle kosztować to wkopałem sie z tym telefonem)na forach...
  • Simlock Nokia
  • napisane 21 12 2007 09:56
  • Odpowiedzi: 9
  • Wyświetlenia: 8668

LG Optimus Black - recenzja

WprowadzenieMiesiąc temu kupiłem telefon LG Optimus Black, który pojawił się na rynku w drugim kwartale 2011 roku, więc jest to całkiem świeży model. Równocześnie z nim pojawiły się też dwa inne modele, LG Optimux 2X oraz LG Optimus 3D. Czy dobrze zrobiłem wybierając akurat ten model? Za chwile się przekonamy. WyposażenieW eleganckim pudełku, zamykanym na...

Wielkość monitora panoramicznego (przesiadka z 17') ?

Cześć,już mam mętlik w głowie, chodzę po sklepach wypytuję i nadal nie wiem co zrobić - dlatego proszę was o pomoc Wysiadł mi monitor 17 calowy LCD (4:3) - komputer wykorzystywany do różnych zastosować, przeważnie praca z tekstem, przeglądanie stron internetowych od czasu do czasu jakiś film (jeszcze rzadziej jakaś gra).Chodziłem ostatnio po sklepach i...
  • Monitory
  • napisane 28 08 2012 20:19
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 6393

Simlock Nokia 6288

Witam, wiem że nie ma żadnych kodów na zdjęcie simlocka z noki 6280, wiem że istnieją boxy które są baardzo drogie, ale przeczytałem ,że istnieje program bb5 który usuwa simlocka z platformy bb5.A więc czy ściągnę simlocka z noki 6280 za pomocą kabla który dostałem w zestawie?Z góry...
  • Simlock Nokia
  • napisane 23 10 2007 21:02
  • Odpowiedzi: 30
  • Wyświetlenia: 23825

Nokia e50

Tak jak wstawienie zdjęć robionych aparatem z tej nokii to nie problem tak zdjęcia samego telefonu to już trudniejsza sprawa.Po prostu nie jestem posiadaczem dobrego aparatu cyfrowego, zeby takowe zrobic (postaram sie cos skombinować i pstryknac fotki )Natomiast nie chcę dodawać zdjęć dostępnych w necie bo tak...
  • Archiwum
  • napisane 23 05 2008 10:37
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 6045

Problem z głośnym mówieniem w Nokia 7650

W Nokii 7650 koło słuchawki po lewej stronie są 2 okrągłe czujniczki, które sprawdzają czy coś znajduje się w pobliżu, jeżeli tak to wtedy telefon jest "cichomówiący", jeżeli zaś nie wykrywają one niczego w pobliżu telefon jest głośnomówiący.Problem polega na tym, że...

Komputer się nie uruchamia

yyy no to tak... spróbuj uruchomic komputer w trybie awaryjnym - f8 podczas startu i wybierasz z menu tryb awaryjny, jak odpali to włączasz cmd i tam skanujesz dysk czyli wpisujesz chkdsk /r, jezeli tryb awaryjny odpada to proponuje odpalic komputer z płyty o ile taka posiadasz i tam przejść w tryb naprawy w tryb cmd i ...

Problem z pakietem aero windows 7

Czy areo działało na tej karcie? Jeżeli tak to kiedy przestało? Jezeli jest to nowa karta - na zasadzie że nowa dla kompa xD - to spróbuj zrobić test wydajności ten z Windows-a. Mozna też odinstalować całkowicie sterowniki karty i wszystko z nią zwiazane - wyczyścić po tym kompa...
  • Windows 7
  • napisane 26 07 2015 18:52
  • Wyświetlenia: 3491

Jak przywrócic system z partycji recovery?

Byla by taka możliwość jeżeli po zainstalowaniu systemu zrobił bys odrazu dysk recovery CD to na tej podstawie mozna by było przywrócić system odrazu po zainstalowaniu. Jedynie co mozesz to wykonac degfragmentacje dysku jak również przeczyscic rejestr programem Ccleaner.Jezeli...
  • Windows 7
  • napisane 13 02 2014 17:38
  • Wyświetlenia: 3502

Porownanie sprzętu do gier

Witam, zastanawiam się nad kupnem nowego komputera. Chciałbym by gry np BF3, WarZ chodziły conajmniej na medium 1920x1080.Pierwsze pytanie, czy oplaca sie kupowac komputery gotowe a allegro?Jezeli nie jest z nimi tak źle, to prosiłbym o porównanie, który nada się lepiej do gier1. KOMPUTER FX 4x3,8GH DDR 8G GT630 4G HDD 500G DVD (2892127587) - Allegro.pl -...

Seagate barracuda 7200.12 stuka

Naprawa jest możliwa, ale w warunkach domowych nie jesteś jej w stanie wykonać.Potrzeba do tego wiedzy i terminala szeregowego, o ile to drugie można zrobić z kabla do starej nokii tak to pierwsze jest bezcenne i nie da się tego odszukać za darmo w internecie. Jeżeli podasz...

Simlock Nokia 2610

Jak po kodzie to tylko i wyłącznie kod od operatora, lecz to droga sprawa jest. Lepiej się udać do serwisu niech zrobią boxem po kablu bedzie taniej. Pozdrawiam SpecGSMa tak wogóle to jaki jest limit mozliwości dla wpisywania kodów - po ilu razach tel ulegnie zablokowaniu?a jeżeli juz zostaanie zablokowany co wtedy,...
  • Simlock Nokia
  • napisane 10 08 2007 00:07
  • Odpowiedzi: 29
  • Wyświetlenia: 61813