Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
Witam,Również złapałem tego "antywirusa", przez którego nie mogę uruchamiać żadnych programów, nawet wyłączyć laptopa. Zrobiłem raport logów OTLem, które przesyłam poniżej. Mam nadzieję, że pomożecie mi to usunąć.I raport OTLAll processes killed========== OTL ==========Registry key...
Mój tata wziął HP Compaq615: Athlon 64 X2 2,1GHz, Radeon HD3200, 1GB RAM, 160GB. I tera mam pytanie jak to jest z montowaniem RAM? Trzeba do serwisu czy można na własną rękę? Chciałbym za jakiś czas 1GB do niego dorzucić. Acha i jeszcze jest problem bo jest bez systemu, chcę zainstalować XP ale dysk jest SATA więc...
Tak wogule to ten lapek to dla mojego taty, i w sklepie zaproponowali mu Acer z Intel C2D T5670 1,8GHz, Intem GMA X3100, 2GB Ram, 160GB. Myślę, że ciekawe jak na oglądanie filmów i surfowanie. Jak będę pożyczał na wakacje to i tak raczej w CS'a tylko będę pykał więc może być ;P. Ale postaram się namówić, żeby trochę do oszczędzał i coś ciut lepszego kupił. Jeszcze proponowali mu HP
Witam, jaki darmowy cms wybrac ktory spelni te wymagania: System użytkownikówo System rang zdefiniowanych przez administratorao System określonego dostępu (do części bądź całości modułów; ACP)o Edycja informacji o sobie i/lub koncie (użytkownik)61558; Dostępność indywidualnego obrazka (avatar) w rozmiarze 50x50px...
Coś jeszcze siedzi, oto logi z AdwCleaner:# AdwCleaner v2.304 - Log utworzony 03/07/2013 o 21:31:14# Aktualizacja 03/07/2013 przez Xplode# System operacyjny : Windows 7 Professional Service Pack 1 (64 bits)# Użytkownik : nm 8615 - NM8615-KOMPUTER# Tryb uruchomienia : Normalny# Ścieżka : E:\Moje...
jak nie znasz konkretnej nazwy modelu to polecam ci poszukac samemu metoda prob i bledow http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/ProductList.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=321957&prodSeriesId=242202&taskId=135tu masz tych sterownikow od zaje.... sciagaj pokoleji instaluj i sprawdzaj czy dziala tzn chodzi tylko o te z samej gory " » ...
Jaki system operacyjny?Który dokładnie posiadasz?» Compaq Presario 2100 Notebook PC (AMD) » Compaq Presario 2100 Notebook PC (Intel) » Compaq Presario 2100AP Notebook PC » Compaq Presario 2100CA Notebook PC »
Tak chciałem to profilaktycznie sprawdzić czy czegoś nie mam na dysku. Dysk sprawdziłem nic się z nim nie dzieje :( W ten sposób są również identyfikowane czytniki kart, czy nawet pamięci flash i tego będzie tyczył ten błąd. Widać coś u mnie? 19:32:10.0504 3880 TDSS rootkit removing tool 2.8.16.0 Feb 11 2013 18:50:4219:32:10.0814 3880...
Kolega polecił Compaqa - generalnie sprzęciki ciekawe, choś sama marka trochę zapomniana w natłoku Tosi, Asusów, Lenovo itd. Nie mam większych doświadczeń z nowymi Compaqami, ale kiedyś korzystałem z lapka, którego robili w kooperacji HP/Compaq, model bodajże nx5000 - wysoki...
Witam,mam do sprzedania laptopa jak w tytule - HP Compaq 6720s.Allegro:http://allegro.pl/hp-compaq-6720s-2-gb-ram-250-gb-vista-i1972786075.htmlLaptop jest w pełni sprawny, w stanie dobrym.Posiada zainstalowany system Microsoft Windows Vista Home Premium SP2 x86 w polskiej wersji językowej oraz wszystkie niezbędne...