W tymże poradniku prezentuję obudowy, które moim zdaniem są najlepsze w danym przedziale cenowym. Ceny są uporządkowane rosnąco, według aktualnych ofert sklepu morele.netPoniżej 200złSilentiumPC Brutus 410 Aerocool PGS VS-4SilentiumPC Brutus 430CoolerMaster
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....
POLECANE OBUDOWY:Obudowy dobrze wykonane i dobrze wentylowane:Tacens Prior , ok 120złGigabyte Luxo M1000 Black , ok 120zł *CoolerMasterElite 330/331/332/333 , ok 130zł SilentumPC Brutus 410 Pure Black , ok 140zł CoolerMasterElite
WitamOd piątku mam nowy komputer, poniżej umieszczam jego specyfikację.Zanim go pierwszy raz podłączyłem, rozkręciłem i podpiąłem nagrywarkę DVD.Wszystko świetnie chodziło aż do dzisiejszego poranka.Rano chciałem podpiąć mały dysk i go sformatować, odpiąłem więc taśmę i zasilanie od nagrywarki, podpiąłem pod dysk i uruchomiłem komputer.Niestety, monitor wyświetlił komunikat, że nie otrzymuje...
Witam!Wczoraj przyszedł do mnie zamówiony na techplanet.pl zestaw komputerowy.Wszystko fajnie działa (pomimo, że sklep zapomniał dorzucić zamówionych do komputera akcesorii..., ale to juz osobna historia).Niestety komputer bardzo głośno pracuje. O ile zaraz przy włączeniu hałas jest znośny, to po paru chwilach wentylator kręci tak, jakby chciał...
Witam Proszę o pomoc przy układaniu zestawu komputerowego. Komputer ma służyć do grania generalnie w Footballa Managera i czasami nowsze tytuły (na detalach mi nie zależy, mam monitor 17') i internetu .Zależy mi najbardziej na mocy obliczeniowej i dość niskim poborze prądu. Budżet planowałem na 1600zł, ale się puki co nie udało ;p, więc miłe widziane będą cięcia zestawu małą stratą...
Witam ponownie ; ) W Czwartek zamówiłem komputer w esc.pl i okazało się że radkow 4770 nie ma, i nie wiadomo kiedy będą.. W międzyczasie wpadło mi kilka stówek i mam około 2k. Zastanawiam się nad zmianą platformy na AMD i procesor p2 710. Czytając jednak jego recenzje przyszłą mi myśł zmiany radka na Gtx 260 core 216. Co sądzicie na taki pomysł zestaw da rade takiej karcie? W meilu dostałem...
Czasy poczciwej myszki, która ze mną pracowała i grała już minęły. Zasłużyła ona na emeryturę – działa teraz z moim tatą. Ja zacząłem zastanawiać się nad czymś, na czym pogram i w końcu będę miał myszkę z prawdziwego zdarzenia. Wiele opinii przeczytałem, wiele dyskusji zawartych na forach i w końcu zdecydowałem się na zakup tej, która sprawi, że może coś...
Zasilacz to najważniejszy element komputera który zasila każdy jego element Jego słaba jakość może doprowadzić do spalenia któregoś z podzespołów, warto o niego zadbać, aby był odpowiedniej jakości a sprzęt działał długo i cicho bez skoków napięcia. do 150zł Be Quiet! SYSTEM POWER 7 350WFSP Hexa HE-400 400WChieftec GPA-400S8 400WCorsair...
Dobrej klasy 350W wystarczy ponieważ HD7770 ciągnie jakieś 80-85W. Athlon II będzie wystarczający do tego pokroju karty.Jednakże sugeruję wybrać chociażby 400W -> 430W Corsair CX430430W 80+ Bronze - Sklep internetowy Agito.plEw coś z niższej półki...
Zapomniałem dopisać w pierwszym poście, że potrzebuję jeszcze jakiejś taniej karty muzycznej 5.1. Przymierzam się do tej: http://www.morele.net/karta-dzwiekowa-asus-xonar-dg-330485/ .Na podstawie powyższych zestawów złożyłem...