Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Witam. Ze wszystkich poszukiwań których znalazłem, mam kilka części które nie wiem jakie są lepsze od jakich.Która z tych części jest lepsza od drugiej, czym się różnią itp.? I dlaczego?Procesor: i7-4790 3.6GHz i7-4770 3.5GHz czy i7-4790 3.6GHz czy i5-4690 3.5GHzPłyta główna: MSI Z87-G43 czy MSI Z97-MPOWER czy MSI-Z77A-G43 czy ASRock z87 EXTREME3 czy ASRock-z87-EXTREME4Karta graficzna: Asus...
Witam wszystkich mam małe pytanko a mianowicie szukam szybkiego dysku SSD mam pewne jednak wymogi przede wszystkim musi być 120GB dlatego iż będzie to dysk gdzie będzie zainstalowany system.Wiem po co komu dysk 120GB na sam system ale ja teraz mam 100GB z czego zajęte mam 47GB na C. Bawię się fotografią i zdjęcia z...
Witam. Proszę o ocenę mojego zestawu. Jest to zestaw robiony z myślą o zielono czarnym designie. Miałem problem z płytą, ponieważ jedyna w moim budżecie to Gigabyte sniper, lecz nie współpracuje z haswell refresh. Szukałem również GTXa 770 z oryginalnym designem NVidii (titan cooler z napisem GEFORCE GTX), ale nigdzie nie mogę tego znaleźć. Co do...
Witam. Za tydzień kupuję nowy komputer. Zastosowanie? Gry, a także montaż wideo. Wiem że są zestawy polecane, widziałem nawet podobny temat też z kompem w tej cenie. Obecnie mam coś takiego złożone: Strona niedostępnaAle zastanawiałem się nad komputerem który jest w zestawach polecanych, ale nie wiem czy lepszy będzie 670 OC czy 7970 GHz. Procesor by był zmieniony na 3770K. Dochodzi jeszcze...