Witam.Niedlugo zamierzam sprawic sobie nowy sprzet jako, ze obecny z komputerem ma juz nie wiele wspolnego. Poczytalem co nieco, a ze nie bylem na bierzaco z nowosciami zasiegalem rady na innych forach, teraz kiedy mam juz praktycznie to co by mi odpowiadalo chcialbym zasiegnac i opinii z innych zrodel, aby miec calkowita pewnosc i pozniej nie zalowac....
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Witam. Mam problem z wszystkimi aplikacjami (.exe) na komputerze. Przy próbie uruchomienia każdej z nich system każe mi wybrać wybrać program za pomocą, którego chcę otworzyć ten plik... Najprawdopodobniej złapałem jakiegoś dziada (czytaj wirusa), dlatego wklejam log'a z OTL:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-04-04 17:48:04 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder =...
Kupiłem nowego kompa, restetował się to zaczołem instalować sterowniki niby się troszkę ustabilizowało ale dalej od tak sobię się resetował(bez żadnego obciążenia specjalnego tak poprostu czy to przy wyłanczaniu gry , czy właczaniu przeglądarli czy poprostu pisaniu w notatniku ), posprawdzałem everestem temperaturki i oscylują od 35 C do 50 C, o zakurzeniu też nie ma mowy bo nówka komp,...
Witam, użyłem tych programów. tylko ten trzeci coś wykrył. Było tego w sumie 17 zainfekowanych plików. OTL logfile created on: 2011-04-25 15:20:05 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Documents and Settings\xx.JA-B083A6CA62B9\DoctorWeb\QuarantineWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Mam problem z XP. już raz tak miałem. chodzi o to że jak uruchamiam Google chrome to pokazuje mi taki komunikat: przeglądarka Google chrome wymaga systemu Windows XP lub nowszego. Niektóre funkcje mogą nie działać. o co tu chodzi???? to się stało nagle. podam logi może się przydadzą OTL logfile created on: 2011-04-24 13:03:24 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder =...
WitamZamierzam kupić nowy komputer do 1800 złMieszkam w Warszawie i nie znalazłem sklepu w którym by można było kupić bardzo tanio części. Wybrałem więc Allegro uwzględniając jak najwięcej produktów z możliwością odbioru osobistego.Zebrałem taki zestaw. Co o nim sądzicie? Co byście w nim zmienili? Elementy wybierałem takie, które mi pasują, więc może z niektórymi będę miał w przyszłości...
Na sprzedaż wystawiam notebook TOSHIBA Satellite X200-253.Ekran LCD 17 cali. (Na dole strony pełna specyfikacja)CENA 1500złWysyłka kurierem 25zł.Notebook jest wstawiony na aukcji ,poniżej podaje link:http://allegro.pl/show_item.php?item=1944178037 (Proszę Administratora o nie kasowanie tematu w przypadku gdy na tym forum obowiązuje zakaz umieszczania...
Witam.Mam Paviliona dv9880ew.Chcę dorzucić mu ramu, maksymalnie obsługuje 4GB.Będę wklejal informacje z programu SiSoftware SandraRam który mam w tej chwili:System Memory ControllerLocation : MainboardError Correction Capability : NoneNumber of Memory Slots : 2Maximum Installable Memory : 4GBBank 0,1 - DIMM 1 : DIMM Synchronous DDR2...
Witam,Dzisiaj mam do zaoferowania Państwu laptopa DeLL Inspirion 1520. Sprzedaję go, ponieważ od dwóch lat leży on w mojej szafie i jest praktycznie nie używany.Normalne ślady użytkowania. W komplecie, oprócz laptopa jest również oryginalna ładowarka (angielska wtyczka GB-PL do kupienia w każdym sklepie elektronicznym za ok. 10zł), oraz oryginalna płyta z systemem OEM WindowsVista Home Basic....