Witam. Mam problem z wszystkimi aplikacjami (.exe) na komputerze. Przy próbie uruchomienia każdej z nich system każe mi wybrać wybrać program za pomocą, którego chcę otworzyć ten plik... Najprawdopodobniej złapałem jakiegoś dziada (czytaj wirusa), dlatego wklejam log'a z OTL:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-04-04 17:48:04 - Run 1OTL by OldTimer -...
Ok a więc:OTL logfile created on: 2012-12-18 17:09:33 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\Admin\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1023,49 Mb Total Physical Memory | 591,88...
Witam, ostatnio chciałem pobrać sobie Avasta. Wchodzę na stronę Avasta. Przeglądarka wyświetla komunikat, że nie znaleziono strony. Tak samo z innymi stronami typu instalki oraz innymi antywirusami. Próbowałem też pobrać innymi przeglądarkami - Opera, Mozilla, IE - nadal ten komunikat. Strona Microsoftu również nie...
Raport z usuwania:All processes killed========== OTL ==========Service ascidkyvi stopped successfully!Service ascidkyvi deleted successfully!File move failed. E:WINDOWSsystem32xtfkl.dll scheduled to be moved on reboot.Registry value HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftInternet ExplorerToolbar{BA52B914-B692-46c4-B683-905236F6F655} deleted successfully.Registry key...
Mods-Ls.net to strona gry Landwirtschafts Simulator. Najlepsze mody do LS 2011, najświeższe informacje o SymulatorFarmy2011 - znajdziesz u nas! Częste aktualizacje (LS 2011 mody, dodatki do LS...
Na Słońcu pojawiła się plama, która zapoczątkowuje kolejny 11- letni cykl aktywności słonecznej. Na zaprezentowanym zdjęciu widać dużą plamę oznaczoną numerem 10980, jeszcze z poprzedniego cyklu oraz niewielką nową (nr 10981), która zwiastuje cykl nr 24.Jednak, aby naukowcy uznali, że cykl nr 24 stał się dominujący, musi pojawić się jeszcze wiele nowych plam.Plamy słoneczne to obszary na...
Witajcie.Mam dość wiekowy komputer.Ostatnio postanowiłem troszkę w nim posprzątać i zrobiłem format oraz wgrałem system Windows XP.Na pozór wszystko wyglądało dobrze jednak po zainstalowaniu wszystkich sterowników zaczęły szwankować gry a przedtem takiej sytuacji nie było .Dzieją się różne rzeczy np wyłączają się, Windows wyłącza się i włącza samoczynnie, pokazuje się napis "No video input",w...
Witam, chcialem sie zapytac czy ktos by mi pomogl bo mam kompa nie tak dosyc stary ale sprzetowo jest dobry bo chce zainstalowac gre SymulatorFarmy2011 PL.Tylko jest problem bo juz po instalacji przy uruchomieniu wyskakuje komunikat:"Error: Could no init 3D system.Shader...
Witam, chcialem sie zapytac czy ktos by mi pomogl bo mam kompa nie tak dosyc stary ale sprzetowo jest dobry bo chce zainstalowac gre SymulatorFarmy2011 PL.Tylko jest problem bo juz po instalacji przy uruchomieniu wyskakuje komunikat:"Error: Could no init 3D system.Shader...
Mam problem z aplikacjami na pulpicie, prawie wszystkie pliki zmieniły format na .lnk, i mają ikonę Internet Explorer na białej "zagiętej kartce", jeśli spróbuję włączyć ten plik pojawia się na chwile Internet Explorer po czym wyłącza i wyskakuje okienko, czy chce pobrać ten plik.... na szczęście mam...
Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition ...
witam wszystkich od trzech dni wyskakuje mi taki komunikat 1 lub dwa razy dzienniestop:C000021a- błąd krytyczny systemuproces systemowy windows subsystem zakończył się niespodziewanie ze stanem 0xC0000005(0x75e61941 0x011cf244)system został zamkniętyrozpoczynanie zrzucania pamięci fizycznejzrzut pamięci fizycznej został zakończonypo...