Każdy kto używa drukarki po pewnym czasie zastanawia się nad możliwością obniżenia kosztów eksploatacji drukarki czy urządzenia wielofunkcyjnego.Jednym z sposobów jest uzupełnianie atramentu w pojemnikach urządzenia/drukarki. Ceny takich atramentów są różne i są nie wielkie różnice w cenie za pakiet 3*20ml atramentu kolorowego i 2*20ml za atrament
Windows 7 można w dużym stopniu konfigurować dlatego w tym artykule podam parę sposobów na dostosowanie systemu do własnych potrzeb. W artykule będzie opisane jak zmienić interfejs programu oraz pare sztuczek.Zapraszam do lektury:D1.Gadżety systemu Windows 7Gadżety to "ikony" aplikacji pozwalające użytkownikom na dotarcie do niezbędnych informacji lub narzędzi.Najczesciej...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Na Słońcu pojawiła się plama, która zapoczątkowuje kolejny 11- letni cykl aktywności słonecznej. Na zaprezentowanym zdjęciu widać dużą plamę oznaczoną numerem 10980, jeszcze z poprzedniego cyklu oraz niewielką nową (nr 10981), która zwiastuje cykl nr 24.Jednak, aby naukowcy uznali, że cykl nr 24 stał się dominujący, musi pojawić się jeszcze wiele nowych plam.Plamy słoneczne to obszary na...
1. PrologJakiś czas temu tworzyłem anglojęzyczną prezentację o tytule "How to create a good enough website?". Rzecz jasna starałem się tam przedstawić przede wszystkim kwestie teoretyczne i przygotowawcze do kreowania stron internetowych, bo jakakolwiek próba praktycznego przedstawienia tak szerokiego zagadnienia w formie ustnej zakończyłaby się za pewnie wielogodzinną przemową bez...
Rodzaje :CAM'Cam' jest to nagranie wykonane w kinie, zwykle za pomocą cyfrowej kamery wideo. Czasami używany jest do tego mały statyw, lecz często jest to niemożliwe, stąd kamera może się trząść. Także widownia nie zawsze jest nieruchoma oraz obraz może być nagrywany pod kątem. Po odpowiedniej obróbce jest to trudne do zauważenia, chyba że na...
Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300 (90-XB2P00MU00000-).3. Torba ASUS...
Zasady doboru kart graficznych .Przy dobieraniu karty graficznej do naszego komputera musimy wziąć pod uwagę wiele czynników:1. Interfejs – AGP czy PCI-Express;2. Komputer jaki udoskonalamy- czy jest to karta do nowego komputera , czy do obecnie używanego;3. Do czego dana karta będzie wykorzystywana;4. Jaki mamy budżet;5. Czy ma to być nowa karta...
Pomocne zagadnienia, porady i sztuczki w programie MS Excel Poradnik stworzony dla wersji 2010, ale kompatybilny z innymi wersjami, jak 2007 i 2013 (niektóre polecenia mogą znajdować się w innym miejscu, ale na pewno będą w programie). Wybrane zagadnienia, które najczęściej sprawiały problemy lub były ciekawe wg kursantów biorących udział w szkoleniach programu MS...
Na sprzedaż wystawiam notebook TOSHIBA Satellite X200-253.Ekran LCD 17 cali. (Na dole strony pełna specyfikacja)CENA 1500złWysyłka kurierem 25zł.Notebook jest wstawiony na aukcji ,poniżej podaje link:http://allegro.pl/show_item.php?item=1944178037 (Proszę Administratora o nie kasowanie tematu w przypadku gdy na tym forum obowiązuje zakaz umieszczania linków do serwisu Allegro.proszę jedynie o...
1.Temat recenzjiW tej recenzji opisze wam znane słuchawki z niższej półki jakimi są Sennheisery HD 201.Słuchawki te zakupiłem w sierpniu za bagatela 60zł moim a także innych posiadaczy nie ma lepszech w tym segmencie cenowym czyli 60-85zł.Głównie przy zakupie kierowałem się wygodą,jakością dzwięku,wykonaniem i co najważniejsze ceną.Możemy znaleźć wiele dobrych opinii w sieci na temat tych...
Mam państwu do zaoferowania używanego laptopa Samsung NP-R530-JS03PL. Notebook został kupiony 28 marca 2010 roku. Jego stan wizualny oceniam jako dobry +/bardzo dobry -(małe przetarcie po lewej stronie touchpada; widoczne na zdjęciu). Sprzętowo jest w stu procentach sprawny (działają wszystkie wejścia/wyjścia, klawiatura, touchpad, czytnik kart, ekran...
WitamMam taki oto problem, kupiłam używaną drukarke Lexmark Z602Poprzedni właściciel twierdził że drukarka kiedyś drukowała ale potem była troche nie używana.DO drukarki był tusz niby nowy , ale nie chciało drukować więc kupiłan zupełnie nowy kartridż z ...