Witam. Dziś wam pokarzę, jak zainstalować Modem Sagem F@st 800 lub Thomson SpeedTouch 330 pod systemem Debian (Rodzina systemów UNIX).Uruchomienie Neostrady (zwłaszcza w przypadku modemu Sagem) wymaga zainstalowania kilku dodatkowych pakietów. Najłatwiej jest to zrobić przy użyciu narzędzia apt-get, które...
cyt."moje nastepnie pytanie to czy mozna kupic komputer bez sys operacyjnego, a jesli nie to czy mozna (zakladajac, ze kupimy sprzet w anglii) sciagnac jakies spolszczenie do sys poniewaz sam tez chialbym z niego korzystac na swoim pc." nie chodzi mi o korzystanie z...
Witam , nie widzialem gdzie napisac , jak zle to sorki Mam takie pytanie , jak mozna podlaczyc laptopa do starszego telewizora ?Czy wogule jest taka mozliwosc ?Chcialbym (tylko nie wiem gdzie) sciagnac efekty wizualne i puszczac w TV.A wie ktos gdzie mozna takie
witam Chcialem zwrocic sie o pomoc w rozwiazaniu problemu. Wiem ze temat moglbyc walkowany wiele razy i moze nudzic lecz potrzebuje pilnie wyjasnienia co sie dzieje i jak mozna ten problem rozwiazac. Mianowicie: Znajomy poprosil mnie o przeinstalowanie windowsa na swoim stacjonarnym kopmputerze firmy sony vaio. model vcc-ra304 Poi wlozeniu CD instalacyjna...
Otóż przytrafił mi się taki mały problem z laptopem, grajac przykladowo w NFS Most Wanted nagle na ekranie pojawily sie pionowe pasy jednego koloru w roznych odcieniach i nic nie mozna zrobic, po restarcie problem sie pojawial nawet na pulpicie.Po ponownym zainstalowaniu Windowsa to samo, w tej i innych grach.Ale gdy zainstaluje windowsa i pracuje w...
witammam pytanie odnosnie kupna laptopa, a konkretnie moja siostra studiujaca w anglii. zastanawiam sie czy bardziej oplaca sie kupno laptopa w anglii czy w polsce.komputer ma kosztowac do 2,5-3 tys zl. jesli chodzi o firme to ma byc koniecznie dell. wstepnie znalezlismy nastepujaca oferte:http://www1.euro.dell.com/uk/en/home/lapto...dhs1&~ck=mninteresuja nas dwa najdrozsze laptopy z tej...
Witam wszystich. Od niedawna posiadam Tomtoma go730 i chcialbym sie dowiedziec co mozna na niego sciagnac z neta za free. Czy taka opcja jak fotoradary sciaga sie automatycznie przy podlaczeniu tomtoma do kompa?? a jesli tak to po co jest dodatkowa subkrypcja?? Jesli ktos jest bardziej wtajemniczony wiec moze mi...
poprosze o pelny opis sciagania simlocka z noki n70 z gory wielkie dzieki za poswiecenie czasu i poizdrawianie moge pobrac tego programiku skad mozna go pobrac jakas swiezsza informacje prosze dzieki z goryNOi mam pytanie dostales ten pelen opis jak moznasciagnac z noki n70...
Mam pytanie. Czy jest jakis sposób zeby zabic zolnieza z swojej armii zebym mogl polatac sobie vtolem jako pilot. Chodzi mi o single player w tej misji z czolgami. Wiem ze w nastepnych misjach mozna latac ale ja juz przeszedlem cala gre i teraz chce sie pobawic:D. A i jeszcze jedno. Czy mozna
witam kupilem laptopa z systemem win Vista home premium nie dostalem oczywiscie plyty.po jakis 2tyg wykasowalem viste i wgralem xp profesional. teraz chcialbym z powrotem zainstalowac viste.slyszalem ze podobno moznasciagnac viste ze strony microsoft i pozniej podac numer albo serie z naklejki windows vista ktora...
witamkupilem laptop GATEWAY MX8716b w anglii i mam nastepujacy problem,nie potrafie zainstalowac na nim XP a obecnie jest zainstalowana Vista, jak wkladam plyte z XP i ma rozpoczac sie instalacja to wyskakujekomunikat ze nie widzi dyskow twardych, dysk jest na SATA i z tego co wyczytalem na forum musze miec do niego sterowniki (tylko nie mogego sciagnac...
Witam!Zakupiłem router Pentagram P 6311-072, zrobiłem sobie kable i podłaczyłem wszystko.Net mi dziala na oby dwóch lecz gdy chce cos sciagnac z jednego na drugi..."\\komp2 nie jest dostepny. Mozesz nie miec uprawnien do uzywania tego zasobu sieciowego. Skontaktuj sie z administratorem tego serwera, aby uzyskac uprawnienie dostepu. NIe...