Skocz do zawartości

czy samsung nc110 z orange maja simlocka

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: czy samsung nc110 z orange maja simlocka

Simlock Samsung (stare i nowe modele) V4.0.4 - Nowa wersja

Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
  • Simlock Samsung
  • napisane 12 10 2007 09:36
  • Odpowiedzi: 70
  • Wyświetlenia: 252319

Programy i sterowniki(kable do telefonów)

To znowu ja ze swoimi chorymi przemy?leniami:Chcia?em poda? pare nazw programów oraz troche linków które by? mo?e u?atwia ?ycie posiadaczom telefonów o markach które poda?em. Sa to programy ktore nie zawsze maja w nazwie nazwe telefonu dlatego ciezko czasem dotrzec do tych dobrych programikow Zacznijmy od sterownika pod kabel USB (com nie wymaga...

Simlock samsung e900

Witam, mam mały problem z simlockiem a mianowicie kupilem telefon w angli(polski soft) odblokowalem go tym sposobem:1. Wyłącz telefon i włóż kartę SIM innego operatora(nie tego operatora, którego karty działają).2. Jak wyskoczy napis, że zła karta to wklep *#9998*3323# i jak wyskoczy napis do wciśnij Exit(prawym softkeyem). Wybierz malloc fail. Twój...
  • Simlock Samsung
  • napisane 28 06 2007 12:14
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 10616

Simlock Nokia BB5

NO ale z N76 nie idzie ściągnąć simlocka tym programem bo wogóle ma inny kabel daje read phone to sie zaraz program zawiesza ;/ja mam n73 i tez mi sie zawiesza kiedy wybieram read phone. ale ja mam [beeep]a viste :/ co robic? pozdromam pytanie ten program nie chce sie zainstalowac pisze "Unable to open COM port ! " ale ja wchodzilem do...
  • Simlock Nokia
  • napisane 30 05 2007 10:01
  • Odpowiedzi: 262
  • Wyświetlenia: 364043

Simlock Samsung X680

Witam.Próbuje zdjąć simlocka z Samsunga X680.Robię wszystko zgodnie z instrukcjami ze strony http://www.miastogier.pl/forum,topic,72,5430.html i nadal jest "coś nie tak". Mianowicie:Wkładam kartę PLAY i włączam telefon (telefon ma simlocka i firmware
  • Simlock Samsung
  • napisane 09 10 2007 16:37
  • Odpowiedzi: 24
  • Wyświetlenia: 46755

Simlock B2710

Witam jak zdjac simlocka z samsunga B2710. ponieważ potrzebuje telefonu na Heyah a w nim jest simlock z Orange.Jeżeli może mi ktos podac jakiś kod do zdjecia.I 2 sprawa w nie wiem czy to ten dział ale da sie jakoś naprawić guziki dotykowe w...
  • Simlock Samsung
  • napisane 19 02 2013 20:58
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 12504

[Wymienie] [sprzedam] i [kupie]

Sprawa następująca mam na zbycie :Karta cf 5gb microdrive seagate sg1 to się zwie jest to karta typu 2 czyli taka nieco wieksza jak standard, mam też przelote na ide do niej ale za cholere nie umiem zainstalowac na tym linux , jak podłączam na usb się instaluje ale przez tą przelotke nie , mimo że normalnie pod windowsem można wykonać zapis i odczyt , wykrywa po formatowaniu 4,7gb wiec nieźle...
  • Giełda
  • napisane 30 04 2010 11:18
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1654

Simlock Samsung GT-S7230E

Witam. Mam pytanie czy jest szansa ściągnięcia simlocka za darmo. Samsung GT-S7230EOperator  OrangeIMEI - 354067045736130
  • Simlock Samsung
  • napisane 23 09 2013 21:53
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 8376

Simlock Samsung F300

Witam!Kupiłem telefon u orange'a skończyła mi się u nich umowa i chcę zmienić simlocka, czy ktoś wie jak to zrobić? Mam Samsunga SGH-F300
  • Simlock Samsung
  • napisane 09 10 2007 18:57
  • Odpowiedzi: 11
  • Wyświetlenia: 11178

Simlock Samsung Galaxy S GT-I9000

Instrukcja jak zdjąć simlocka z telefonu Samsung Galaxy S GT-I9000 Android za darmo, krok po kroku:1. Pobieramy i rozpakuwujemy plik Generate Unlock Windows.zip. Plik można pobrać z tej strony.2. Podłączamy Samsunga do komputera.3. Uruchomiamy plik...
  • Simlock Samsung
  • napisane 08 03 2011 00:51
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 28638

[Sprzedam] Samsung Galaxy Ace GT-S5830i CPU 832 MHz

Soft android 2.3.6 bez Brandu sieciowego i dodatków sieciowych typu ikon internetu itp. danego operatora w oprogramowaniu.Fabryczne Oprogramowanie SamsungaBez Simlocka, czyli na wszystkie karty SIMTELEFONY NOWE !Folia fabryczna na ekraniewszystkie akcesoria fabrycznie spakowaneOpis techniczny:Aparat...
  • Giełda
  • napisane 19 01 2013 18:18
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2830

Monitor dla grafika 22'-23'

Witam,Zwracam sie do Was z uprzejma prosba o pomoc w doborze monitora. Tematow tego typu było zapewne dosc wiele, ale nie znalazlem nic co by rozwialo moje watpliwosci.Moze na poczatek pare konkretow. Jestem grafikiem, a dokladniej webdesignerem. Nie wiem czy mozna to juz nazwac profesjonalizmem (bo pytanie z zakresu "potrzebujesz monitora dla profesjonalisty?" zapewne padnie) ale...
  • Monitory
  • napisane 05 02 2010 17:41
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 6558

Pytanie na temat kodów operatorów

Witam. Jestem tu nowy i mam Takie pytanie , ktoś mi powiedział że każdy operator ma inny kod i z tego co pamiętam faktycznie Tak jest Era ma 0026 a Orange np. 0033 ( oczywiście te cyfry sobie sam wymyśliłem żeby nie było ) i teraz jest moje pytanie. Posiadam a raczej za parę dni będę posiadać HTC E650 czyli S710 jak kto woli. I koleś mówi że POLSKA karta...

Netbook - który lepszy?

Nie polecam ci przekątnej 10 cali do pracy - głównie ze względu na niską rozdzielczość 1024x600. Polecam ci zastanowić się nad przekątną 12 cali, bo wtedy masz już rozdzielczość 1366x768. Sam netbook jest niewiele większy, a komfort pracy o niebo lepszy.Po drugie, jak chcesz dosć tanio - nie kupuj w komputroniku, jest to na ogół dość drogi sklep. Najlepiej szukać na ceneo oraz allegro, można...