Obecnie opłaca się kupić drukarki takie jak Brother czy Canon ale z Canona to tych droższych czyli od ceny 300zł, bo tylko te maja wymienne pojemniki każde z osobna kolory i dość tanie. Jeśli chodzi o Brothera to one wszystkie są drogie lecz mają możność wymiany pojedynczego pojemnika z atramentem. Ceny są...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Witam. posiadam eset smart security(codziennie aktualizowanego nawet pare razy)lecz cos mi znow system tnie prosze o sprawdzenie loga!Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 03:35:54, on 2008-06-20Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512)Boot mode: NormalRunning...
Co powinieniem zafixować aby pozbyć się trojana Win32:Gothic [Trj]. Tylko avast go wyczytuje.OTO LOG Z COBOFIXComboFix 08-01-03.3 - Syku 2008-01-06 10:26:15.1 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.2534 [GMT 1:00]Running from: I:\Syku\Programy\ComboFix.exe * Created a new restore...
Każdy kto używa drukarki po pewnym czasie zastanawia się nad możliwością obniżenia kosztów eksploatacji drukarki czy urządzenia wielofunkcyjnego.Jednym z sposobów jest uzupełnianie atramentu w pojemnikach urządzenia/drukarki. Ceny takich atramentów są różne i są nie wielkie różnice w cenie za pakiet 3*20ml atramentu kolorowego i 2*20ml za atrament czarny.Z reguły do każdego pakietu dołączane...
Przeczyść dysze płynem udrażniającym (jeśli nie masz płynu to przygotuj sobie miseczkę ciepłej wody z mydłem i włóż do niej kartridż dyszami na kilkanaście minut) możesz tez przemyć styki kartridża spirytusem.Z pierwszego posta...
Witam użytkownicy. W związku z tym, iż jestem zapalonym graczem komputerowym, postanowiłem odświeżyć mój komputer. Niestety gdy kupowałem TEN Komputer nie byłem zbytnio obeznany w komputerach i nie wiedziałem co będę z nim robił, ponad to został zakupiony w markecie. Ma już trzy lata z czego można...
Temat przeniosłem do problemów sprzętowych. Zaschła Ci głowica, na początek w Toolboxie HP poszukaj "serwisowanie drukarki" i spróbuj gruntownego czyszczenia głowicy. Wykonaj po tym test dysz, jeśli to nie pomoże pozostaje wymiana na nowy katridż lub zabawa z płynami czyszczącymi (w tym wypadku do
Zamienniki do HP są bardzo pojemne. W przeliczeniu kasa na pojemność = najtańszy stosunek. Co do trwałości to tak patrząc jak u mnie na półce leżą to minie rok zanim wyschną. Ostatnio udało mi się jednego uratować poprzez nalanie do nakrętki po słoiku troche goracej wody i włożenie tam zaschniętej dyszy. Normalnie stał pionowo aby dotykał wylotem do wody....
Tak jak w opisie tematu "Świąteczne porządki"Jako, że nigdy nie mam czasu na to, wczoraj specjalnie się zmobilizowałem...Przejechałem PC programem do defragmentacji, pousuwałem zbędne pliki z dysku C: (prefetch, temp, cache itd.) potem dla pewności CCleaner i czyszczenie rejestru.No... i od razu...
Witam.Mam zamiar nabyć urządzenie wielofunkcyjne do domowego użytku. Dużo drukuje czarnego tekstu, mniej kolorowych fotografii (ale drukuje, więc laserówka odpada). Drukarka musi być tania w eksploatacji, tusze(oryginalne, zamienniki) muszą być do niej bardzo tanie i co jest ważne tusze muszą mieć osobne naboje.W moim HP PSC 1410 zamienniki tuszy zapchały dyszę...
Moim zdaniem na mulenie się Visty jedynym sposobem jest instalacja XP albo 7 ;/przepraszam czy tu biją ? ..nie chciałbym się wtrącać ale takich dyrdyamał to dawno nie czytałem izaw - hm 45 min w ciągu roku nazywasz wysiłkiem ? (założenie raz w roku format ). Dużo więce czasu spędzasz na dbaniu o system czyszczeniu rejestru itd. Jedyny uzasadniony...
Witam wszyskich serdecznie .Od wczoraj mój komp zaczoł sie mulić i nie wiem co sie stało.Pierw włożyłem pen-drive a potem nabrało mnie na czyszczenie kompa.Po zakończeniu włączyłem mojego grata i zaczeło sie ciąć.Nie wiem co sie stało.Tnie mi sie nawet gta 3!! a mam:procka:2.0GHz512ramati radeon 9000 (128mb)Nie wiem może to jakiś wirus albo jakaś...
Dodatkowo możesz usunąć leganlego szpiega.Zrobisz to tak ze odpalisz hjt wybierzesz opcje do a system scan only.Zrobi Ci się log i zaznacz kwadraty obok poniższego wspiu i daj fix.Tak samo usuń wpisy któreO4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXEPonad to zróbSmitfraudFix.Użyj go z opcji "Clean", czyli wpisz 2 i naciśnij ENTER.Po jego użyciu może zajść potrzeba ustawiania od...