Przedstawiam ranking orientacyjny do względnej skuteczności różnych kart graficznych. Lista sprzyja wyższej rozdzielczości i szybszych procesorów Z początku listy umieściłem już zabytkowe karty graficzne byście mogli zorientować się ile modeli kart było wcześniej, a co jest teraz Mystique Rendition V1000 ...
Witam,Również złapałem tego "antywirusa", przez którego nie mogę uruchamiać żadnych programów, nawet wyłączyć laptopa. Zrobiłem raport logów OTLem, które przesyłam poniżej. Mam nadzieję, że pomożecie mi to usunąć.I raport OTLAll processes killed========== OTL ==========Registry key...
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...
witam , nie wiem jak usunac qooqlle wiec prosze o pomoc, wstawiam logi:OTL Extras logfile created on: 2011-05-17 12:20:48 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Documents and Settings\Michał\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 6.0.2
Jezeli chodzi o AdwCleaner juz czytalam, korzystalam i powywalam to co trzeba bylo i w sumie nic sie nie zmienilo a reszte przesyłam tutaj:Additional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x86) Version: 31-10-2013Ran by Aneta at 2013-11-09 23:56:37Running from D:\ProgramyBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Niedługo planuje kupić kompa...a oto jego konfiguracjapłyta głowna- asus PK5 SE IP35procesor- Intel core 2 duo E6550 2.33 /1333pamięć ram -2x 1gb /800mhz kingstondysk twardy - barracuda 250gb 16mbi największy problem mam z wyborem karty graficznej... tak myślałem żeby znalazła się w przedziale cenowym 600-700-800... ewentualnie do 900złotych ale to raczej...
Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Witam specyfikacja processora to AMD Phenom II X4 960T Quad Core AM3 czyli widac ze jest po prostu 4 rdzeniowy a u mnie taka niespodzianka (patrz screen) nie dosc ze jest ich 6 to zdarza sie tak ze wszystkie chodza na 100% i strasznie mnie to denerwuje prosze o pomoc tutaj logi :otl.txtOTL logfile created on: 2012-06-19 11:58:52 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.49.0 Folder =...