Skocz do zawartości

d link g 520

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: d link g 520

Logi - Funkcje w programach nie działają + uber zamuł

Po włączeniu kompa mam taki problem, że niektóre programy/aplikacje nie działają. Np po kliknięciu na ikonkę opery lub innych przeglądarek nie chcą się włączyć (wygląda to w ten sposób, że kółeczko obok kurosra sobie się kręci, ale mimo wszystko nie chce się włączyć). Foldery otwierają się bez problemu, dokumenty tekstowe też. Taki "odkurzacz" też działa, o grach nie ma co gadać....

x na ekranie czerwony

Wklej logi FRST 1  raportAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 13-04-2015Ran by Artur at 2015-04-14 16:58:23Running from C:\Users\Artur\DesktopBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be...

komputer strasznie zamula

witam,od 2 miesiecy mam tak skonfigurowanego kompa:intel core 2 quad 2,4ghzgeforce 8800gt3gb ramu asus p5kSeagate 250GB 16MB SATAIIkomputer kiepsko pracuje, otwieranie kolejnych okienek wyraznie sprawia mu problemy.....zanim cokolwiek otworzy czasem i kilka sekund sie zastanawia;nie wiem w czym jest problem moje logi:Deckard's System Scanner v20071014.68Run by Administrator on 2008-04-21...
  • Archiwum
  • napisane 21 04 2008 20:03
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2373

Logi - Podejrzenie trojana

Prosze o sprawdzenie loga poniewaz cos mi sie wydaje za mam wirusa/trojana/etc... poniewaz zmienia mi sie godzina systemowa, czasami zawiesza sie net i explorer.Z gory dziekuje.Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 18:58:01, on 2008-03-25Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.20696)Boot mode: NormalRunning...

Znikający pulpit :( Pomocy

Mam ogromny problem. Otóż gdy włączam komputer, gdy pojawiają się ikony to znikają mi ikony na jakieś 4 sekundy, potem po ok. 10-15 sekundach to się powtarza i tak w kółko. W tym samym czasie przestała mi działać Mozilla, więc może ona to spowodowała. Podejrzewam że to jakiś wirus, ale nie znam się natym jakoś super. MF mi nie działa, więc pisze ten post z IE. Proszę o pomoc.Logi z...

Logi - Podejrzenie malware

witamMoze mi ktos pomoc ? Wyczyscilem kompa programem Spybot - Search & Destroy ale boje sie ze cos zostalo ... Moze mi ktos pomoc i sprawdzic tego loga .Logfile of HijackThis v1.99.1Scan saved at 22:03:05, on 2008-04-07Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Running...

Zestaw, gdzie kupic?!

Skleciłem takie coś (w tym opolu brakuje pare czesci, a jak są to rzeczywiscie o 50zł drozsze)Sklepy:www.agito.plwww.apollo.pl* PROCESOR: Intel Core 2 Duo E7200 2.53 GHz BOX Cena: 323złLink: http://www.agito.pl/core_2_duo/intel_core_...040.330915.html* PŁYTA GŁÓWNA: Asus P5Q Cena: 334Link:...
  • Archiwum
  • napisane 26 08 2008 22:00
  • Odpowiedzi: 12
  • Wyświetlenia: 1107

Logi - Funkcje w programach nie działają + uber zamuł

All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...

Wybieramy karte graficzną w laptopie

Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...

Pochwal się swoim sprzętem.

Do Gierek23. O co ci chodzi:" Karta Graficzna:nVidia GeForce FX5200 Palit 128MB DDR 256 Bit,Skąd ty masz tak szeroką szynę na FX 5200?http://www.palit.com.tw/en/products/nv_agp_FX5200.html "ten link to ...

POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1000zł do 11000zł [STYCZEN 2015]

LISTA POLECANYCH ZESTAWÓW KOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował:  jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro, multimedia itp Wszystkie części są odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe podzespoły, bez żadnych No-Name....

Windows vista zacinanie

Witam, jestem tu nowy więc prosze o wyrozumiałość.Mam dwa problemy. więc tak: 1) Dziś rano jak włączyłem komputer wszystko było ok. Jakieś gierki czy coś, internet wszystko jak talala. później ściagnełem cheaty do takiej gry internetowej, no i włączam instalację, wyskakuje ostrzeżenie, biore dalej, i nic się nie dzieje. i tak trzy razy. no ok nie da rady to nie. od razu to usunęłem. antyvir mi...
  • Windows Vista
  • napisane 29 05 2010 13:41
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 6718

Simlock Nokia BB5

Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
  • Simlock Nokia
  • napisane 30 05 2007 10:01
  • Odpowiedzi: 262
  • Wyświetlenia: 363995

Artefakty i wieszanie się systemu w aplikacjach 3D

Witam, Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem przeciętnym użytkownikiem komputera. Dlatego też nie posiadam zewnętrznych mierników temperatur oraz napięć, a także możliwości dostępu do takich. Nie podkręcam podzespołów, a moja wiedza nt. hardware jest minimalna.Specyfikacja sprzętowa:System...
  • Karty graficzne
  • napisane 01 09 2010 23:36
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2970