Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Czesc podam Wam sposob na zdjecie simlocka z Samsunga e250 za pomoca kabla usb (tresc ktora tu znajdziecie zkopiowalem)Link do downloadu: Samsung Tool 4.0.4.zip 1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel...
Do ściągnięcia za darmo (rapidshare) u nas na stronie gsmpl.comw sekcji do pobrania znajdziecie archiwa spakowane pliki potrzebne do wgrania oprogramowania z językiem polski w Wasze telefony.Paczki zawierają zarówno flashery (programy do flashowania telefonów) jak i firmware, to jest pliki z oprogramowaniem pod dany model. LINK: http://gsmpl.com/index.php?id=Do_Pobraniaaktualnie do pobrania...
Pobierz program > tstswift Uruchom i wybierz port kom oraz model d600Następnie kliknij przycisk READ i kliknij lekko POWER gdy program zacznie o to prosićPo wykryciu telefonu kliknij na przycisk UNLOCK i czekaj na komunikat DONE.Po pojawieniu się komunikatu odłącz telek i zamknij programik.pozdrawiam
No szkoda że aby go mieć w tej chwili, muszę zrezygnować z mojego numeru.A to dlaczego??? Przecierz wystarczy że przełożysz kartę sim z se k750i do samsunda d600 i numer pozostanie do końca umowy. A jeżeli umowa się skończy możesz ją przedłużyć i wtedy znów dostaniesz nowego fona za niewielką kase.
Dowiedziałam się jeszcze od jakiejś osoby, że gdy skończy się umowa a ja jej nie przedłużę, to karta sim z moim numerem tel. przepadnie i nic się z tym zrobić nie da. A od jeszcze kogoś innego dowiedziałam się że nie mogą zlikwidować mi numeru po zakończeniu umowy, bo w pierwszym rachunku za niego zapłaciłam dodatkowe 50 zł. więc jak to jest ?? Jeżeli umowa sie zakończy to w którykolwiek...
Siema. Mam pewien problem z dyskiem twardym i zasugerowano mi abym wykonał skan powierzchni za pomocą programu MHDD. Z tego co wyczytałem to program zdecydowanie dla zaawansowanych użytkowników, a jego użycie może doprowadzić nawet do uszkodzenia dysku. I z tego powodu mam pewne obawy przed wykonaniem tego skanu. Dlatego chciałem się poradzić was. Mam ledwo zipiącego poleasingowego Della...