Cześć! Już od dawna mam straszny problem z komputerem. Od momentu kiedy z "Experta" z naprawy oddano mi komputer oni mówili najpierw, że to przez kartę graficzną nic nie działało na directX 12 bo komputer blue screenował. Potem, no na końcu okazało się że to płyta główna chyba nie daje odpowiedniego napięcia do podzespołów (to by miało sens bo komputer zachowuje się tak jakby problem leżał we...
Witam, mój problem z komputerem polega na tym iż potrafi się on zawiesić całkowicie nawet 2 razy w ciągu dnia podczas zwykłego kopiowania ( typu folder do folderu ). Pewne jest że nie jest to problem z wirusem ponieważ były instalowane różne systemy i problem występował nadal co więcej na 90% problem nie jest związany również z ver BIOS'u ponieważ na starym jak i obecnie na zaktualizowanym...
Witam, w marcu 2020 roku postanowiłem wrócić do gry właśnie w GTA RP wtedy też FPS mi jakoś nie przeszkadzały z tego co pamiętam miałem 30-40 FPS czyli dość mało, ale jakoś mi to nie przeszkadzało grałem tak z miesiąc wtedy już czułem te lekkie przycinki postanowiłem, że musze dokupić troszkę więcej RAMU kupiłem wtedy HyperX Fury 2x4Gb 1866mhz i dodatkowo sformatować go. Przez...
WitamPrzymierzam się do kupna nowego komputera przeznaczonego do gier. Idealnie by było jakby dało radę zmieścić się w budżecie do 5 000 PLN. Komputer raczej nie będę rozbudowywał (no może co najwyżej dokupienie ramu) i chciałbym, żeby mi służył te 5-8 lat. Gram na rozdziałce FullHD 1920x1080 z monitorem 60Hz i fajnie by było pograć w nowe tytuły na wysokich detalach :)Skonfigurowałem sobie...
Witam wszystkich. Nowy jetem.Niedawno zakupiłem laptopa Lenovo Ideapad 300-15isk. (bez systemu operacyjnego)Zainstalowałem Windows 7 x64, wszystkie sterowniki z płyty (x64). Kodeki K-lite mega pack. Brak jakichkolwiek problemów w menedżerze urządzeń. Aczkolwiek problem wystąpił z dźwiękiem.Po jakimś czasie...
Witam, jak w temacie chciałbym abyście pomogli mi z doborem odpowiednich podzespołów do zestawu komputerowego. Głównym celem mają być gry. Jeśli chodzi o składanie komputerów i ogółem elektronikę to nie jest to moją najmocniejszą stroną więc liczę na was :D. Co do kwoty, planuję tzn. procesorjaki zakupię będzie to...
Witam. Potrzebuję ultra szybko pomocy bo nie mam za wiele czasu na decyzje Kupiłem do tego zestawu po bardzo okazyjnej cenie kartę graficzną Gigabyte HD 6850 (OC). Jako,że apetyt rośnie w miarę jedzenia chcę zrobić kolejny upgrade.W niedalekiej przyszłości będę zmieniał monitor na Full HD,także proszę się nie sugerować obecnym.Nie będę podawał konkretnego budżetu bo nie wiem w ogóle w
Witam wszystkich serdecznie. Może zacznę od początku. Otóż moje problemy z tym pc zaczęły się chyba już po zainstalowaniu systemu i tak się ciągną do dziś. Przeważnie pomagał ADWCleaner i CCleaner, jakoś to było hehe :) Największy problem mojego pc to fakt, że korzysta z niego mój 9 letni syn i czasem ściągnie jakiś syf Bóg wie skąd i jak. Teraz do...
Witam wszystkich serdecznie. Jestem nowym użytkownikiem forum, czas gdy byłem na bieżąco w temacie komputerów i oprogramowania skończył się bezpowrotnie jakies 10 lat temu i w związku z tym będę szukał tu często odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Pierwsze z nich dotyczy mojego Della.Posiadam laptopa Dell Vostro 3500 z chipsetem Intel HM57 i
Windowsa 7 już praktycznie nowego nie kupisz (kluczy z Allegro nie licz, bo z prawdziwą legalnością to wiele wspólnego nie ma). Został wycofany ze sprzedaży już jakiś czas temu. Obecnie najlepiej brać W10. Gdyby jednak system można wywalić poza budżet to taki zestaw proponujęHDD...
AKTUALIZACJA: Komputer stacjonarny ma zastąpić laptopa. Poszukuję jednostki stacjonarnej: 1. klasa cenowa: +/- 2300 zł w sklepie internetowym ( w tym koszt montażu i transportu) 2. do czego będzie wykorzystywany: internet 60 %, filmy 20 %, muzyka 15 %, gry 5 %* 3. procesor (ilość rdzeni, taktowanie): najwydajniejszy do celów...
https://corevps.pl Witam, zapraszamy do zapoznania się z ofertą CoreVPS.pl O NASZapewniamy najszybsze maszyny, idealne dla stron WWW, serwerów gier i serwerów głosowychNasz zespół składa się z wykwalifikowanych osób, które mają doświadczenie w pracy związanej z hostingiem i świadczeniem usług drogą elektroniczną. Zapewnimy bezpieczeństwo Twoich danych i wysoką dostępność...
Witam wszystkich forumowiczów!Temat może wydawać się dziwny, dlatego też opiszę po kolei w czym jest problem. Problem pojawił się około miesiąc Temu (przed majowym weekendem, postanowiłem zrobić format po 2 latach mojego Komputera). I od Tego momentu zaczął się dziać cyrk. Otóż w każdej grze (niezależnie czy to gra nowsza, czy starsza) dalsze obiekty są.. rozmazane, ale im bliżej Tego obiektu...