Skocz do zawartości

d620

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: d620

Tani laptop do internetu, office, skype

Witam. Chciałbym kupić tani laptop aby służył mi do internetu, office'a jakieś gg, skype. Budżet mam bardzo mały, może przedstawię to co znalazłem:http://allegro.pl/acer-extensa-core-2-duo-2-0ghz-120gb-i1817633728.html Acer Extensa Core 2 Duo 2,0Ghz 120Gb http://allegro.pl/hp-nc6400-core-2-duo-t5600-1-83-1536-120-wifi-i1803814789.html...

Dell Latitude D620 - Wysoka temperatura po 10 min w stresie, normalne?

Poszperałem nieco w siecii sporo uzytkowników narzekało na przegrzewanie CPU (80-90*C w stresie) kiedy ostatni raz lapek był czyszczony w środku? a thermozłącza były że tak powiem remontowane ? (termopady czy pasta czy tez blaszka - nie wiem już co w tym akurat modelu dawali na CPU)Laptopa czyściłem w sobotę, nie było...
  • Notebooki
  • napisane 10 04 2012 00:00
  • Odpowiedzi: 12
  • Wyświetlenia: 7922

Laptop do 500 zł

Potrzebuje używanego laptopa na kilka miesiecy do 500 zł ( z góry dziękuję za jakiś mini ranking albo ocene laptopów)Głównie korzystanie z przeglądarki i kilku programów w tle. Gry jeżeli już to podstawowe cs 1.6 lub coś podobnego jeżeli chodzi o wymagania ale i tak ja nie będę grał wiec mniejsza. Znalazłem takie laptopy:Dodam również, że laptop musze kupić u siebie w mieście wiec z internetu...
  • Notebooki
  • napisane 26 10 2015 17:19
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3438

PROBLEM Z LAPTOPEM (CZARNY EKRAN)

witam wszystkich.Mam problem z moim laptopem EMACHINES D620 od dobrego roku komputer włanczał się jak mu się chciało tzn podczas włączania go wiatrak startował cd-rom tez diody od zasilania również ale obraz był czarny nic się na nim nie pojawiało musiałem po 10-20 razy go włączać i wyłączać aż wkoncu zaskoczył i normalnie działał i tak było Przez...

wybór laptopa - matowa matryca, grafika dedykowana do 2000zł

Witam. Szukam laptopa bo mój stary dell d620 już nie spełnia dzisiejszych wymagań. Musi mieć matową matrycę (jakoś nie przekonują mnie te "lustra" w dzisiejszych błyszczących matrycach) i kartę graficzną dedykowaną (żeby można było czasem pograć w jakieś prostsze/starsze gierki dla zabicia czasu - do samego grania mam blaszaka przy tv). Samemu...

DELL D620 - paski na matrycy

Witajcie!Niedawno uszkodzeniu (spalenie płyty głównej, procesora) uległ mój DELL D620. W związku z tym, że uważam, że to dobry model, postanowiłem nabyć kolejny. Dodam, że laptop służy mi do pracy w ciężkich warunkach, więc nie zamierzałem wydawać dużo pieniędzy, toteż nabyłem sprzęt z wadą w postaci dwóch pionowych pasków....
  • Notebooki
  • napisane 07 10 2014 17:34
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 3156

Dell Latitude D620 - Wysoka temperatura po 10 min w stresie, normalne?

Witam, mam problem z chłodzeniem laptopa Dell Latitude D620, poniżej podaje dane po 10 minutach obciążenia programem AIDA,Procesor: 81°CRdzeń nr 1: 80°CRdzeń nr 2: 82°CMikroukład płyty głównej: 66°CAux: 66°CDIMM: 54°CDysk: 36°CCzy te temperatury są normalne po 10 minutach...
  • Notebooki
  • napisane 10 04 2012 00:00
  • Odpowiedzi: 12
  • Wyświetlenia: 7922

Problem ze sterownikami, dziwne!

Witam, mam laptopa dell latitude d620 i nie mam zielonego pojęcia jak zainstalować coś czego się nie da zainstalować. Mianowicie , została mi ostatnia "chmurka" w menadżerze sprzętu i nazywa się kontroler sieci, za każdym włączeniem komputera uruchamia mi się kreator dodawania nowego sprzętu, sprawdzałem juz co mam nie zainstalowane programem...
  • Archiwum
  • napisane 24 09 2008 23:06
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1062