Witam!Mam następujący problem. Jakiś czas temu zainstalowałem sobie ponownie NFS Carbon i zaczęło mi coś się psuć. Na początku wszystko było ok, później komp zaczął trochę wolniej chodzić, niedługo potem zaczął pojawiać sie niebieski ekran z hasłem: "zrzucanie pamięci itp..." i restart, aż w końcu system wcale się nie odpalał. Przeinstalowałem system i na początku wszystko było...
Do pracy:Dell Latitude D630Procek: Pentium Dual Core T4400 2x2.20 GHzRAM 3GBHDD: 500GBGrafika: Intel 3100Bateria: ~3hSystem: 7 32bit and Ubuntu 12 Do tanków:Lenovo IdeaPad Y500 na Win 8 pod TV 46" and kino YAMAHA ;P
Witam serdecznie,ostatnio postanowilem zakupic laptopa tak w okolicy 600zł.Na laptopa chce wrzucić jakąś lekką wersję linuxa.Głównym jego przeznaczeniem byłoby programowanie, pisanie, przegladanie netu. Tak, zeby mozna bylo sobie go swobodnie zabrac ze soba i na przyklad popisac poza domem.Chcialbym sie Was poradzic co polecacie do takich zastosowan.Slyszalem duzo cieplych slow na temat...
Poszperałem nieco w siecii sporo uzytkowników narzekało na przegrzewanie CPU (80-90*C w stresie) kiedy ostatni raz lapek był czyszczony w środku? a thermozłącza były że tak powiem remontowane ? (termopady czy pasta czy tez blaszka - nie wiem już co w tym akurat modelu dawali na CPU)Laptopa czyściłem w sobotę, nie było...
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 12:12:41, on 2008-09-01Platform: Windows Vista (WinNT 6.00.1904)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16711)Boot mode: NormalRunning processes:C:\Windows\system32\Dwm.exeC:\Windows\system32\taskeng.exeC:\Program Files\Windows...