a z do takiej A czemu niby plyte zmieniac?Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalkaa do takiej płyty będzie radeon pasował ? Gigabyte GA-PH67A-D3-B3
Witam mam problem z automatycznymi aktualizacjami sklepu play na androidzie 5.0.2. Chcialbym aby aplikacje od googla nie aktualizowaly mi sie automatycznie poniewaz mam je odinstalowane (bez roota) i nie wazne jakie mam ustawienie czy "nie aktualizuj" czy "tylko przez wifi" to zawsze po jakims czasie telefon automatycznie mi aktualizuje w tle nie zaleznie czy mam wł wifi czy internet z sieci...
Miedzy tymi kartami nie bedzie duzej roznicy. Szukaj sobie lepiej 256bit karty graficznej. 128 bit to kicha a 4gb pamieci nic ci nie pomoga bo karta ma za maly przesyl. Juz lepiej kup radeona w tej cenie ktory ma 256bit.Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu TapatalkaRadeon nie wchodzi wogóle w grę bo nie bede zmieniał płyty głównej
Ilu bitowa jest ta karta 128 256?Podejrzewam że to karta 128 bit. Bo z tego co mówisz to wyglada mi to na zapychanie sie szyny karty przy doczytywaniu gry tekstur itd. Zrob tak. Uruchom gre na swoich ustawienuach tylko zmniejsz rozdzielczosc do np 1280/720 i ofc bez antialiasingu, powinno juz nie byc zaciec. Jesli juz chcesz karte kupic to szukaj minimum 256 bit.Jesli kolega cisnal ta karte na...
Jakie masz glosniki ? Jesli masz glosniki 5.1 to upewnij aie ze masz dobrze podlaczone glosniki do odpowiednich kanalow w karcie dźwiekowej. Zrob sobie test glosnikow w windows albo programie z karty dzwiekowej i bedziesz wiedzial ktory kanal masz gdzie podlaczony. Mozesz tez sprawdzic czy nie masz w equalizerze ustawionego podbicia basow npWysłane z mojego LG-...
Miedzy tymi kartami nie bedzie duzej roznicy. Szukaj sobie lepiej 256bit karty graficznej. 128 bit to kicha a 4gb pamieci nic ci nie pomoga bo karta ma za maly przesyl. Juz lepiej kup radeona w tej cenie ktory ma 256bit.Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Crysisa 3 masz z najnowszym patchem? Nie pamietam chyba 1.3 u mnie on duzo poprawil. Przedtem nie bylem w stanie grac.Kolejna gra, fallout 4 masz na karcie tylko 2gb pamieci fallout jest na tyle skopany ze ma nie skompresowane tekstury. Jest mod do niego ktory po wgraniu znacznie przyspiesza gre ten mod to wlasnie skompresowane tekstury tekstury sa mniejsze i gra szybcuej sie wgrywa doczytuje...
Jesli masz internet przez wi fi to zapomnij o dobrym pingu. Wiatr zawieje i moze byc juz kupa. Programu ci nie polece bo ja w takie programy nie wierze.Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Ping ze speed testem jest taki bo puszczasz rzadanie do serwera speed testu ktory jest w innym miejscu niz serwer twojej gry. Dlatego jest taka roznica. Speed testem nie ma co sie sugerowac. Mysle ze znajdziesz jakies programy do zmniejszenia pingu ale nie wiadomo ile one go zmniejsza.Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Musisz zainstalowac sterowniki plyty glownej najpierw najlepiej wejdz na strone producenta plyty i znajdz swoj model. To podstawa sterowniki plyty glownej nie sugeruj sie tym ze w menedzerze urzadzen jest wszystko zainstalowane. Jeszcze dodatkowo zainstaluj direct x dolaczonego do gry.Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka