Witam oto kilka porad oraz informacji na temat tuningu telefonu Sony Ericcson FAR1. Pobieramy program FAR, oraz>pobierz Sefp<2. Po instalacji kopiujemy folder SEFP, który był razem z FARem.3. Przechodzimy do folderu Far tam gdzie go zainstalowaliśmy następnie wchodzimy do folderu ''plugins'' i wklejamy tam skopiowaną zawartość SEFP4. Następnie włączamy FAR i klikamy alt...
Chciałem dzisiaj zaoferować SE D750i, który został Przerobiony na w800i. Telefon posiada Porysowaną obudowę (koszt wymiany to ok. 45zł). Pomimo tego telefon w ogóle nie przypomina d750i :- zmieniona obudowa na k750i- Niebieskie podświetlanie klawiatury- soft od w800i (co daję nam Walkmana, Megabass, bardziej...
Moja mama ma k750i jest do bani.Szukam telefonu 600złA to ciekawe. Bo mam taki telefon od momentu wprowadzenia go na rynek w Polsce do dnia dzisiejszego czyli 2,5 roku (jeszcze w wersji dla DT czyli D750i) i nie narzekam.Jest bezawaryjny (jak u mnie). A mam przegadane: 233 h 52m 40 s, 2018 SMS-ów, 188 MMS-ów więc ok. 7,77 h miesięcznie czyli sporo....
Telefony niczym sienie różnią jedynie kolorem nawet obudowa z k750i pasuje.Człowieku tu pisze czarne na białym że "nawet obudowa z k750i pasuje"nie wiem czy ty tam wyczytałeś "jak kupisz d750i to zmień obudowę żeby wyglądał jak k750i" człowieku toś to jest argument że to są takie same telefonyrozumiesz??
a co to za oszczednosc kupic tanszy model, a pozniej kupic obudowę by wygladał jak drozszy ??Ale czy ja napisałem że jak kupi d750i to ma kupić obudowę od droższego?? Naucz się czytać ze zrozumieniem.Przecież te telefony są takie same identyczne niczym sie nie różnią tylko obudową i literką "d" na końcu.
Moim zdaniem K510i to taki damski telefon ja bym wybrał d750i (nie k750i)zaoszczędzisz z 50zł.Telefony niczym sie nie różnią jedynie kolorem nawet obudowa z k750i pasuje.a co to za oszczednosc kupic tanszy model, a pozniej kupic obudowę by wygladał jak drozszy ??mialem K750i dopóty mi go nie ukradli , teraz mam k550i , telefon jest swietny zreszta jak...
Moim zdaniem K510i to taki damski telefon ja bym wybrał d750i (nie k750i)zaoszczędzisz z 50zł.Telefony niczym sie nie różnią jedynie kolorem nawet obudowa z k750i pasuje.
Zgadzam się z Anią06 - kup SE 550i. Dużo lepszy odtwarzacz mp3 (także dobre słuchawki), świetny design, no bardzo dobry 2 MPix aparat.Porównanie aparatów foto z Nokii i SEWprawdzie to z D750i ale aparaty są porównywalne. Natomiast N5200 ma duuuuużo gorszy aparat niż E50
tu masz link do mojej, całkowicie samodzielnie opracowanej strony, bez wykorzystania jakiegokolwiek szablonu. Może nie najładniejszej, niektóre komendy można zmienić na krótsze, ale będzie całkowicie legalnie.http://www.jotgie.republika.pl/I choć możesz sobie sam ściągnąć kod html przez przeglądarkę to zamieszczam niżej pełen kod tej strony (index.html). Wyrażam zgodę na dowolne wykorzystanie...
Witam , za pewne każdy z was ma problemy z blokadą sim w telefonie np k700i.Dziś zaprezentuje jak pozbyć sie blokady sim z SE.ZaczynamyPotrzebne rzeczy to Telefon , Kabel serwisowy dla modeli k700 itp , kabel terminator dla modeli k750 itp , program setool2 >>Pobierz program<< I Podłączamy kabelek serwisowy do komputera, a następnie do telefonu...
Tak, wiele zależy od słuchawek. W serii Walkman Sony Ericssona jest super odtwarzacz, a jakość pochodząca ze słuchawek dołączanych w zestawie jest super Czuć bass w słuchawkach i super się wczuwa w muzykę. Nie słychać otoczenia i można łatwo wpaść pod samochód (przerabiałem... ). Wiem co mówię bo miałem własną przeróbkę d750i na w800i z całym sprzętem od...
Z tego co orientuję to koleś ma sporo racji ale nie do końca ja rozbrajałem d750i (coś typu w800i albo k750i) i podłączenie jej nie powinno sprawić Ci trudności. Podłączenie polega chyba na wciśnięciu jednej "wtyczki" czy czegoś takiego. Naprawdę prosta sprawa