Pasuje tylko od D900i, od D900 nie pasuje, więc trzeba uważać przy zakupie i dokładnie sprawdzić gdyż niektórzy sprzedawcy nie mają pojęcia co sprzedają i mają opisane LCD Samsung D900/D900i tak jak by był to ten sam LCD niestety nie pasują one zamiennie.
K800i najlepszy wybór.Co do Samsunga to fakt na podstawie mojego D900i powiem Ci że na chromowanych miejsach...nie ja już prawie nie mam chromowanych miejsc. Slider rysuje klawiature i otwiera się cholernie ciężko. Dlategóż nie polecam Samsungów. A co do aparatu w d900i jest 3,0 i robi takie zdjęcia jak Nokia...
o lol... 150zł? właśnie miałam podobne pytanie zadać... moj D900i juz do mnie jedzie a ja tymczasem szukam rozwiązania jak tu simlocka zdjąć. Nie ma innej opcji? Tylko kabel? Gdzies jakiś czas temu czytałam że da się tymczasowo zdjąć simlocka (nie tracąc gwarancji) jednorazowo i na jedną karte sim. Wiecie coś o tym? Ponoć jest jakiś kod:Model: Samsung...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Do ściągnięcia za darmo (rapidshare) u nas na stronie gsmpl.comw sekcji do pobrania znajdziecie archiwa spakowane pliki potrzebne do wgrania oprogramowania z językiem polski w Wasze telefony.Paczki zawierają zarówno flashery (programy do flashowania telefonów) jak i firmware, to jest pliki z oprogramowaniem pod dany model. LINK: http://gsmpl.com/index.php?id=Do_Pobraniaaktualnie do pobrania...
Nie pasuje bo jest inny scalak (kontroler) w wyświetlaczu. Tak samo jak taśmy d900 i d900i nie są zamienne, tak samo i lcd. Mimo że taśmy i wyświetlacze wyglądają tak samo nie są zamienne.
Witam. Proszę o doradzenie jaki kupić kabel do Samsunga D900 żeby można było ściągnąć simlocka. Czy będzie pasował do innych modeli? Czy tylko do niektórych? Czy może tylko do D900? Proszę o podanie linków jeśli możecie. Z góry dziękuję i pozdrawiam. (pisze w tym dziale ze względu na związek ze ściagnięciem simlocka)
Czesc podam Wam sposob na zdjecie simlocka z Samsunga e250 za pomoca kabla usb (tresc ktora tu znajdziecie zkopiowalem)Link do downloadu: Samsung Tool 4.0.4.zip 1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel...
witam zgromadzonych , model sgh d900i , sciagnalem F.S.T wersje 04 i 06 telktory podlaczam kabelkiem z zestawu?, aparat jest wlaczony z orginalną karta sim? zaznaczylem okienko dotyczace kabla usb, jak sprawdzic ktory port com w takim przypadku wybrac, czy jest to bez znaczenia, po wybraiu modelu d900i wciskam...
Witam po dluzszej przerwie.Bylem w ubiegly czwartek w Plusie i pan powiedzial ze telefonu nie bedzie najmniej miesiac, zaproponowal mi dwa modeleNokia N70 i Samsung D900i, nie chcialem zadnego z tych modeli, wyszedlem z salonu, ale wrocilem tam za 20min w celu zakupu Nokii N70. W domciu telefon unpackowalem i zabralem sie do ogladania i sprawdzania...
Minimalne zamówienie to 5szt mozna wybrac sobie jakie sie podoba lecz minimum 5szt zamówienia realizowane od wpłaty na konto od2do 14dnicennik -lg ke970-od590 do 605zl zalezy od koloru, ku990-1360zl , kg800-405zl, ke850-1140zl Motorola-v3i-od390zldo655zl v8-830/855/1740zl, k1-od410do590zlz3-390zl, c121-85zl , c123-85zl, Nokia- 1200-130zl,1600-135zl, 1650-195zl2310-130zl2610-170zl,...