Skocz do zawartości

dale918918

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: dale918918

Laptop Wykrywa 3,2 GB Zamiast 4 GB

tylko procesor obciągnie 64 bit system :o :o :o :o :o :o :o :o :oto nieźle "obciąga" ten procesor :DBył u mnie spec od komputerów i powiedział że tylko procesor obciągnie 64 bit system a reszta podzespołów nie będzie działała. Zainstalował ten system 64 bit jako 2 system. Ale niestety tak jak powiedział tak było. Przez ten system padła mi karta graficzna :/co za bzdura, trzeba po prostu...

Zacinanie się komputera + Problem z ładowaniem przez USB

Czy przy wykonywaniu zwykłych czynności na komputerze wykluczając używanie internetu też wszystko idzie tak wolno? Ctrl+ALt+Del i sprawdzić co najbardziej obciąża procesor/pamięć/dysk. Wykonaj pełny skan np AV Eset Online.Niestety ale nic nie zamula komputera . Przeglądarka ma 100 000 kb 14 % . Wykluczam wszystkie inne aplikacje wszystko działa szybko . Ale chyba mogę wiedzieć co może być...

Acer Aspire 5737Z - ciągłe blue screeny po reinstalacji systemu

OS- Windows Vista 32Bit  smart bez żadnego warning , Windows orginalnyI dziś znów bluescreen przy ładowaniu systemu.PS. Może ktoś zobaczy i odpowie mi co się stało ?  Do tego dołącza się błąd z gry Rock Of Ages . Od razu gdy chcę uruchomić grę wyświetla mi błąd: C:\Program Files\Rock of Ages\Binaries\Win32\RoA.exe Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracje...

Procesor do laptopa, czy da sie lepszy?

Pisze wyraźnie , czarno na białym. Może być socket 1156 LGA(inaczej Socket H ) ( wpisz sobie procesor z socket 1156 LGA) i strona wikipedi :D (wbij na stronę http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html zobacz sobie )Ale w czym ty chcesz mnie uświadamiać ? W tym że istnieje takie gniazdo ? Ja o tym wiem, tylko 1156 nie było nigdy w laptopie.... i3 330M moze być na PGA988....
  • Procesory
  • napisane 21 03 2014 08:21
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 5703

Glowa peka od wyboru laptopa... :) prosze o rady

no niestety nie. 7-11 fps max. polecał bym "Acer aspire 5737z'' i jestem zadowolony ;) Gram w The Sims 3 na wszystkich dodatkach i 10-21 fps to wyciągnie. albo takiego: http://www.morele.net/laptop-acer-aspire-e1-571-53234g50mnks-nx-m09ek-012-607902/
  • Notebooki
  • napisane 10 01 2014 23:40
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 3103

Słaba jakość tekstur w grach

12 wygranych GeForce GTX 260Najpierw sprawdz czy pod płytę główną wejdzie No GeForce lepszy - owszem - nie zmienia to jednak faktu, że na tym Radeonie grali w tego BFa na full detalach przy dużo większej rozdzielczości.Moja płyta główna to Asus P5KC - karta wchodzi Sterowniki mam te z linka, który podałem - wygląda na to, że najnowsze. Wiedźmina nie patchowałem, mam oryginalną...

Problem Z Baterią Do Laptopa

Ale Ja Chce Większą Pojemność Niż Orginalny.Tutaj masz największą możliwą pojemność w przypadku tego modelu 12 ogniw:Bateria 12 ogniw Acer 5737z
  • Notebooki
  • napisane 11 11 2013 19:46
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 7210

Laptop Wykrywa 3,2 GB Zamiast 4 GB

Procesor Intel Pentium Dual-Core T2400  2.00 GHz. Na Rdzeniu.Tak teraz zauważyłem dopiero. Nie mogę znaleźć nigdzie info o takim procesorze. Z tego co widzę to nie ma takiego CPU, który byłby jednocześnie Pentium Dual-Core i 2Ghz i T2400.Jest Core Duo T2400 ale 1,86Ghz i jest jaki Pentium DC 2,0Ghz, ale jak już to T2410 (oba nie mają 64-bit instrukcji).Także może i ten procesor co podałem...

błąd przy uruchamianiu laptopa

Jaki System ?Windows 7