Witam oto sposób na darmowezdjęciesim-locka z Samsunga G600 1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez...
Witam oto sposób na darmowezdjęciesim-locka z Samsunga G600 1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez...
Witam oto sposób na darmowezdjęciesim-locka z Samsunga G600 i J7001 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim...
Czesc podam Wam sposob na zdjeciesimlocka z Samsunga e250 za pomoca kabla usb (tresc ktora tu znajdziecie zkopiowalem)Link do downloadu: Samsung Tool 4.0.4.zip 1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęciesimlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś...
Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
Z powodu że wielu piszę na forum o zdjęciuSimlocka z telefonu xxx, postanowiłem stworzyć krótki tutorial - dotyczy on telefonów Nokia.Uwaga: Przez zdjęcieSimlocka na telefonie, tracisz jego gwarancję.Krok 1: Do ...
Witam,LG KS360, kupiony w Anglii w Orange. Poszukuje darmowego programu lub innego sposobu na zdjęciesimlocka z tego telefonu.Pozdrawiam też szukam taniego sposobu na zdjęciesimloka z tego modelu...
Wpisz w googla samsungsimlock i zobacz trzecia pozycje od gory. Sprawdzalem dziala, podobno robia wszystkie samsungi. Ja tak zdjalem z SGH-i780Mam problem.. przeszukałam i forum i nigdzie nie znalazłam sposobu na usunięcie simlocka na...