Jest to mój pierwszy post na tym forum, a wiec witam wszystkich.Problem jest taki ze mam telefon nokia2610 z ery i potrzebuje do niego kod odblokowujący simlock-a.Jeśli ktoś takowy posiada to proszę żeby go podał.Wielokrotnie omawiane, nie ma możliwości ściągnięcia w domowych...
a tak wogóle to jaki jest limit mozliwości dla wpisywania kodów - po ilu razach tel ulegnie zablokowaniu?a jeżeli juz zostaanie zablokowany co wtedy, zostaje serwis??u mnie wogole jest dziwna sprawa tel jest w sieci orange, ja potrzebuje korzystac z plusapo wlozeniu karty tel pozwala mi na wpisanie kodu pin mojej kartypo wpisaniu pojawia sie wiadomosc ze kod byl prawidlowyale juz za chwile...
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
może ktoś wytłumaczyć jak sciągnąć simlocka na nokie 6070 ? http://forum.idg.pl/telefony-f130-sciagani...sam-t85107.html - to mi nie działa...bardzo proszę bo to pilnew czym problem?NOKIA 6070IMEI: 354562014650718SIEĆ: PLUS#pw+707 210 023...
Ściągamy simlocki z większości modeli telefonów komórkowych, wgrywamy oprogramowanie, język polski oraz świadczymy szereg usług serwisowych. Jako nieliczni przez internet (za pomoca kodu).Wszystko legalnie. ściągamy simlocki z wszystkich nowych modeli telefonów Motorola, Nokia,...
Jak chodzi Ci tylko o same ściąganiesimlocka z Nokii n95 to proponuje Hammer Clip, lub Crazy Clip w cenie około 150zł za nowy w sklepie. Na allegro można dostać już poniżej 100zł, przykładowo : http://www.allegro.pl/item306143514_clip_u..._...
Uniwersalne programy:Simlock za darmoNokia Free Unlock Calculator (największy kombajn)Crux Unlocker (kolejny zaawansowany program do ściąganiasimlocka z wielu modeli telefonów)Instrukcja obsługi programów do ...
hejka mam pytanko-widze ze masz pojecia o ściaganiu simlockow a ja jestem zielona-mam do sciagniecie simlocki z motorolii u9 i z nokii 2630 jak to sie robi? bardzo prosze o odpowiedz.kiedys sama sciagnelam sobie simlocka z sonyEricssona...
To znowu ja ze swoimi chorymi przemy?leniami:Chcia?em poda? pare nazw programów oraz troche linków które by? mo?e u?atwia ?ycie posiadaczom telefonów o markach które poda?em. Sa to programy ktore nie zawsze maja w nazwie nazwe telefonu dlatego ciezko czasem dotrzec do tych dobrych programikow Zacznijmy od sterownika pod kabel USB (com nie wymaga sterów):cz?sto pomoze nam plik ktory bez...
Witam.prosze o pomoc prubowalem juz od groma kalkulatorow ,i niestety simlock nadal jesttel nokia 6125imei 354833012012916w plusie !Jest to platforma BB5 na którą nie istnieją darmowe kalkulatory.Witam!! Czy pomoże mi ktoś zdjąć ...
Witam chciałbym się zapytać odnośnie możliwości darmowego użytkowania gps w mojej nokii. Proszę o podpowiedzenie mi jak należy go ustawić aby nie ściągał opłaty. Z góry dziękujęNa stronie nokii jest oprogramowanie do ściągania map na...
nokia ada,Kod odblokowujący Twój telefon:#pw+319156332721471+1#IMEI: 352694048715894Model: Nokia 2220Operator: Era Instrukcja: Pamiętaj, masz tylko 5 prób na wpisanie kodu!Jeśli wpiszesz błędny kod więcej niż 5 razy, zdjęcie blokady SIM będzie możliwe jedynie przez kabel!Jeśli Twój telefon jest nadal na...
Krzysiek30, Kod odblokowujący Twój telefon:#pw+736200655472425+1#IMEI: 358400006609978Model: Nokia 6020Operator: Plus GSMbasssiulka,Kod odblokowujący Twój telefon:#pw+337656451546270+1#IMEI: 358806006692956Model: Nokia 6020Operator: Plus GSM Instrukcja: Pamiętaj, masz tylko 5 prób na wpisanie kodu!Jeśli wpiszesz...