Witam chciałbym się zapytać odnośnie możliwości darmowego użytkowania gps w mojej nokii. Proszę o podpowiedzenie mi jak należy go ustawić aby nie ściągał opłaty. Z góry dziękujęNa stronie nokii jest oprogramowanie do ściągania map na telefon, instalujesz z komputera podłączonego...
Witam,LG KS360, kupiony w Anglii w Orange. Poszukuje darmowego programu lub innego sposobu na zdjęcie simlocka z tego telefonu.Pozdrawiam też szukam taniego sposobu na zdjęcie simloka z tego modelu (orange kupiony w Polsce). Może ktoś zlituje się...
Witam!Znalazłem kilka ogłoszeń dotyczących ściąganiasimloków z tel. LG (zdalnie za pomocą kodów), tak więc prawie pewne jest (jeśli te ogłoszenia nie są od jakiśch naciągaczy!) że można ściągnąć Simlock bez tzw. Box'ów Czy ktoś wie jak to zrobić? Gdzie znaleźć...
Witam!Znalazłem kilka ogłoszeń dotyczących ściąganiasimloków z tel. LG (zdalnie za pomocą kodów), tak więc prawie pewne jest (jeśli te ogłoszenia nie są od jakiśch naciągaczy!) że można ściągnąć Simlock bez tzw. Box'ów Czy ktoś wie jak to zrobić? Gdzie znaleźć...
Kpiłem telefonsagem my401c w sieci T-Mobile uk i chciałbym go podarować osobie mieszkającej w Polsce , czy możliwe jest zdjęcie simloka w kraju i ile to kosztuje.
Witam.Mam problem z komputerem otóż za pierwszym razem komputer się zawiesił po zrestartowaniu kompa przy wczytywaniu się windowsa resetował się formatowałem jedna partycje gdzie windwos się znajdował.Po jakoś tygodniu tez sam problem nastąpił wtedy wykryło mi Win32-Adware-gen[adw]. Zaniosłem dysk to wujka wykryło jakieś błędy na dysku naprawiło i na razie wszystko działa.Mam podejrzenie że to...
1. WprowadzenieHTC HD7 jest rozszerzoną wersją swojego starszego brata – HTC HD2. Poprawienie funkcjonalności i dodanie wielu nowych aplikacji spowodowało, że testowane urządzenie nie jest już tylko telefonem. Bez większych wątpliwości możemy określić go mianem mini-komputera,...
Przydatne aplikacje na Symbian S60AppManOpis:Aplikacja ta pokazuje nam bardzo wiele informacji o naszym symbianie, a dokładniej o tym co na nim jest uruchomione. Cechy:+ Łatwa instalacja+ Bardzo wiele przydatnych funkcji praktycznych do zarządzania symbianem + Szczegółowe dane o uruchomionych aplikacjach na naszym telefonie+ Możliwość kompresji danych-...
Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...
Rodzaje :CAM'Cam' jest to nagranie wykonane w kinie, zwykle za pomocą cyfrowej kamery wideo. Czasami używany jest do tego mały statyw, lecz często jest to niemożliwe, stąd kamera może się trząść. Także widownia nie zawsze jest nieruchoma oraz obraz może być nagrywany pod kątem. Po odpowiedniej obróbce jest to trudne do zauważenia, chyba że na ekranie były wyświetlane napisy, ale często...
Proszę o sprawdzenie logow z OTL mam problem bo w koszu powstały mi dziwne pliki tzn : de40 i de42 i nie idzie ich w żaden sposób usunąć. Podaje logi z OTL -> Gmer ->AdwCleaner podejrzewam również że w systemie jest jakiś rookit. Właściciel komputera prosił o pomoc z tej sprawie # AdwCleaner v1.801 - Logfile created 08/16/2012 at 21:56:46# Updated 14/08/2012 by Xplode# Operating system :...