Witam.Od kilku dni mam bardzo dziwny problem. Komputer podczas normalnej pracy zaczął zamulać, a charakteryzuje się to między innymi tym, że sam pasek w windowsie podczas wysuwania klatkuje, wszystko chodzi o wiele wolniej, filmy skaczą, w grach dzieje się tam samo, filmy na YT skaczą, a wszystko to dzieje się z małymi przerwami, podczas których, przez moment wszystko chodzi dobrze.Kolejną wg...
Podzespoły laptopa ? Smart dysku twardego z HDTune ? Temperatury podzespołów ? Jaki antywirus posiadasz ? Jak wygląda użycie zasobów - CPU i ram ? --------[ Podsumowanie ]------------------------------------------------------------------------------------------------ Komputer: System operacyjny Windows 7 Home Premium Home Edition Dodatek service pack...
z HJT bylo:Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 11:43:24, on 2008-07-25Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Boot mode: NormalRunning...
Jest jeszcze model trochę wyższy Brother DCP-585CW, aczkolwiek nie dużo droższy (okolice 400 zł) http://www.ceneo.pl/2068890Specyfikacje obu możesz zobaczyć np. tu:DCP 375CW http://welcome.solutions.brother.com/BSC/public/eu/pl/pl/model_top/colormfc/...
Witam!Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, więc jeśli nie to przepraszam!Mam pewien drażniący mnie (i nie tylko mnie problem). Chodzi mianowicie o to, że nie mogę wejść na dowolną partycję przez dwuklik na niej, tylko przez klik prawym przyciskiem myszy i "Otwórz". Ten problem pojawił się już nie tylko na moim komputerze. Na komputerze stacjonarnym mojej narzeczonej wyświetla...
Witam!Mam problem, mianowicie nie mogę zainstalować żadnego programu ani ściagnać aktualizacji, ponieważ wyrzuca mi komunikat : "System windows nie może odnaleźć pliku "c:\ścieżka.exe Upewnij się, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie.". Znalazłem, że jest to wirus W32/Sircam, jak go usunąć?Oto log z ComboFixaCODE-BOXComboFix 08-12-09.03 - Piotr 2008-12-11...
Jasne, że kupi urządzenie wielofunkcyjne do tej kwoty(..)Tak, do tej kwoty można kupić Urządzenie Wielofunkcyjne, ale nie spod marki Brother'a - no chyba, że używki. Najtańszy, nowy Brother to model DCP1510EAP1 , kosztuje ok 425 zł (bez WiFi, pracujący w sieci DCP1610WEAP1 to dodatkowe 50 zł) . No i w przypadku...
Możesz spróbować poszukać np DCP1510EAP1 albo DCP-L2512D. Jak tak szybko zerknąłem na ceneo to sklepach za ok 400 zł (electro, sferis). Może jak głębiej popatrzysz to znajdziesz taniej :)
Canon owszem, ale najtańsze to ma chyba brother, szczególnie seria modeli DCP. Ja od roku mam dcpj100 i zamienniki jetworlda kupuje za 15zł, więc co jak co ale według mnie brother ma bardzo tanie w eksploatacji drukarki. Te zamienniki dostaniecie m. in w dobretonery.pl , przynajmniej ja w innym miejscu nie znalazłem,...
OTL logfile created on: 2016-01-29 14:22:23 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Jakub\Downloads64bit- Professional (Version = 6.2.9200) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.10586.0)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,94 Gb Total Physical Memory | 5,54 Gb Available Physical Memory | 69,70% Memory...
Pierwsze podaje się podstawowe dane drukarki np. : Drukarka wielofunkcyjna Brother DCP-195C kod producenta DCP195CYJ1 , bo do jakiej konkretnie mają być sterowniki typów epsona jest multum. To samo z sterownikami.Masz tu sterownik do twojej drukarki i pod XP : Epson sterowniki .