Skocz do zawartości

dcp 385c

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: dcp 385c

[problem] Bardzo dziwne "zamulenie" PC

Witam.Od kilku dni mam bardzo dziwny problem. Komputer podczas normalnej pracy zaczął zamulać, a charakteryzuje się to między innymi tym, że sam pasek w windowsie podczas wysuwania klatkuje, wszystko chodzi o wiele wolniej, filmy skaczą, w grach dzieje się tam samo, filmy na YT skaczą, a wszystko to dzieje się z małymi przerwami, podczas których, przez moment wszystko chodzi dobrze.Kolejną wg...

Tp-Link tl-wr1043nd jako karta sieciowa drukarki

Drukarka to Brother DCP-385c.A router jest w wersji V1.Czy w takim przypadku ten Twój opis nie będzie działał?

Tp-Link tl-wr1043nd jako karta sieciowa drukarki

Drukarka to Brother DCP-385c.A router jest w wersji V1.Czy w takim przypadku ten Twój opis nie będzie działał?

Zmulony Laptop

Podzespoły laptopa ? Smart dysku twardego z HDTune ? Temperatury podzespołów ? Jaki antywirus posiadasz ? Jak wygląda użycie zasobów - CPU i ram ?  --------[ Podsumowanie ]------------------------------------------------------------------------------------------------   Komputer:   System operacyjny Windows 7 Home Premium Home Edition   Dodatek service pack...
  • Notebooki
  • napisane 24 08 2013 10:20
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 2419

Niebieski Ekran

z HJT bylo:Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 11:43:24, on 2008-07-25Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Boot mode: NormalRunning...
  • Archiwum
  • napisane 23 07 2008 20:35
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 2139

[Pytanie] Najtańsza drukarka wifi atramentowa?

Jest jeszcze model trochę wyższy Brother DCP-585CW, aczkolwiek nie dużo droższy (okolice 400 zł) http://www.ceneo.pl/2068890Specyfikacje obu możesz zobaczyć np. tu:DCP 375CW http://welcome.solutions.brother.com/BSC/public/eu/pl/pl/model_top/colormfc/...

Problem z wejściem na dowolną partycję

Witam!Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, więc jeśli nie to przepraszam!Mam pewien drażniący mnie (i nie tylko mnie problem). Chodzi mianowicie o to, że nie mogę wejść na dowolną partycję przez dwuklik na niej, tylko przez klik prawym przyciskiem myszy i "Otwórz". Ten problem pojawił się już nie tylko na moim komputerze. Na komputerze stacjonarnym mojej narzeczonej wyświetla...
  • Windows XP
  • napisane 22 07 2008 20:52
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1802

[wirus]Problem z wirusem W32/Sircam

Witam!Mam problem, mianowicie nie mogę zainstalować żadnego programu ani ściagnać aktualizacji, ponieważ wyrzuca mi komunikat : "System windows nie może odnaleźć pliku "c:\ścieżka.exe Upewnij się, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie.". Znalazłem, że jest to wirus W32/Sircam, jak go usunąć?Oto log z ComboFixaCODE-BOXComboFix 08-12-09.03 - Piotr 2008-12-11...

Drukarka Wielofunkcyjna za do ~500zł

Jest jeszcze Brother DCP-7010L
  • Archiwum
  • napisane 04 04 2008 16:34
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2228

Brother - wielofunkcyjna do 300zł. Kupi ?

Jasne, że kupi urządzenie wielofunkcyjne do tej kwoty(..)Tak, do tej kwoty można kupić Urządzenie Wielofunkcyjne, ale nie spod marki Brother'a - no chyba, że używki. Najtańszy, nowy Brother to model DCP1510EAP1 , kosztuje ok 425 zł (bez WiFi, pracujący w sieci DCP1610WEAP1 to dodatkowe 50 zł) . No i w przypadku...

Brother - wielofunkcyjna do 300zł. Kupi ?

Możesz spróbować poszukać np DCP1510EAP1 albo DCP-L2512D. Jak tak szybko zerknąłem na ceneo to sklepach za ok 400 zł (electro, sferis). Może jak głębiej popatrzysz to znajdziesz taniej :)

jaka drukarka z tanimi tuszami?

Canon owszem, ale najtańsze to ma chyba brother, szczególnie seria modeli DCP. Ja od roku mam dcpj100 i zamienniki jetworlda kupuje za 15zł, więc co jak co ale według mnie brother ma bardzo tanie w eksploatacji drukarki. Te zamienniki dostaniecie m. in w dobretonery.pl , przynajmniej ja w innym miejscu nie znalazłem,...

windows 10 anonimowe powiadomienia

OTL logfile created on: 2016-01-29 14:22:23 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Jakub\Downloads64bit- Professional  (Version = 6.2.9200) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.10586.0)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,94 Gb Total Physical Memory | 5,54 Gb Available Physical Memory | 69,70% Memory...

Sterowniki Epson dx6050

Pierwsze podaje się podstawowe dane drukarki np. : Drukarka wielofunkcyjna Brother DCP-195C kod producenta DCP195CYJ1 , bo do jakiej konkretnie mają być sterowniki typów epsona jest multum. To samo z sterownikami.Masz tu sterownik do twojej drukarki i pod XP : Epson sterowniki .