Witam. Chcę kupić drukarkę Brothera DPD-J515W, która chodzi na tusz podany w temacie i zastanawiam się jakie zamienniki byłyby do niej najlepsze. Na Allegro znalazłem imponujący zestaw 10 tuszy "0x TUSZ BROTHER DCP-J125DCP-J315WDCP-J515W 985"...
Witam potrzebuje tanie urządzanie wielofunkcyjne koszt jak najtańsze a dobre. Tusze nalepiwszy z wbudowanymi głowicami tak jak w HP bo można je w każdej chwili odetkać ciepła wada.Miałem epsona stylus 4450 i dcp-j315w i w epsonie po 3 latach głowice zaschły i do wyrzucania drukarka a w dcp-j315w po 2 latach żółty...
Witam potrzebuje tanie urządzanie wielofunkcyjne koszt jak najtańsze a dobre. Tusze nalepiwszy z wbudowanymi głowicami tak jak w HP bo można je w każdej chwili odetkać ciepła wada.Miałem epsona stylus 4450 i dcp-j315w i w epsonie po 3 latach głowice zaschły i do wyrzucania drukarka a w dcp-j315w po 2 latach żółty...
siemano, laserówka opłaca się tylko jeśli będziesz czarno-białe wydruki robić , ale zawsze warto mieć pod ręką kolor- chociążby po to, by wydrukować CV. Więc masz do wyboru - ---Brother DCP-J140W ,np, za 285zł - u producenta inksystem.pl - drukarka mała, niezawodna i niedroga w eksploatacji, posiada wifi, cicha. Nie wydasz więcej , niż korzystając...
Z tej dolnej półki to celowałbym bardziej w urządzenia Brother a dopiero później w HP.Jeżeli chodzi o Brother to ten posiada całą serią całkie przyzwoitych modeli urządzeń wielofunkcyjnych:- DCP-j315W czy DCP-J105 - i stawiałbym właśnie na jeden z tych dwóch, bo mam dobre z nimi doświadczenia.HP są zwykle tańsze, ale...
Sprecyzuj pojęcie tani tusz. Interesują Cię tusze po parę zł czyli zamienniki czy względnie najtańsze oryginały (tu musisz się liczyć z wydatkiem rzędu 30-40 zł za szt.)Co do zamienników to możesz zainteresować się ofertą urządzeń Brother. W okolicach 300 zł masz nowy model DCP-J315W do którego można dokupić już zamienniki w rozsądnych cenach...
to ja sie podlacze i nie bede juz tworzyl nowego tematu.od dobrego juz miesiaca zastanawialem sie nad kupnem urz. wiel. do 400zl. po dokladnej selekcji wypadlo mi na Brothera DCP 375 W. i kiedy juz mialem kupowac okazalo sie, ze poznikaly z rynku, a jak sie jeszcze gdzies uchowaly to cena jest juz wysoka. okazalo sie, ze zostaly wycofane, bo weszly nowe...
Cześć ja też chcę coś kupić za około 400zł i właśnie też się zastanawiam nad Brotherem. Moich dwaj koledzy mają Brother'y każdy inny model ale chwalą sobie i wszystko działa OK z tego co wiem i tusze nie drogo.Tylko właśnie niewiem na jaki model ew. się zdecydować, nawet WIFI by mi się przydało i chciałbym wyświetlacz LCD większy niż zwykły sam pasek.Ten model mnie zaciekawił: BROTHER...
Drukarkę Brother DCP-J315W mam już z 5 miesięcy: ładnie drukuje kolory a druk jest dosyć szybki (no i łatwa konfiguracja wi-fi). Trzeba jednak uczciwie przyznać, że skaner dość długo skanuje a urzadzenie trochę głośno chodzi ale ostatecznie to nie są aż tak wielkie wady. Co do tanich zamienników to są dostępne chociażby na allegro
Posiadam Brother DCP-J315W - podłączona przez wifi. Jakość wydruku jest dobra. Drukuje średnio szybko. Gdy jest np. dużo obrazków to trochę to trwa. Od kupna 6 miesięcy temu nie zdarzyła i się żadna awaria. Zamienniki kosztują średnio 13 złoty - na pełny zestaw składają się 4 tusze czyli 52 zł. Tusze starczają na długo u mnie a zdarza się...
Mam zamiar kupić urządzenie wielofunkcyjne do użytku domowego do 350zł, które posiada wifi i prawdopodobnie wybiorę jedną z poniższych:Brother DCP-J315WCanon PIXMA MG5350Tylko teraz potrzebuję fachowej pomocy osób posiadających te urządzenia o wszystkie za i przeciw w następujących kwestiach:szybkość i jakość wydruku (specyfikacje maszyn znam, chodzi o to...