Skocz do zawartości

dcp j315w

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: dcp j315w

Zamienniki tuszy Brother LC 985

Witam. Chcę kupić drukarkę Brothera DPD-J515W, która chodzi na tusz podany w temacie i zastanawiam się jakie zamienniki byłyby do niej najlepsze. Na Allegro znalazłem imponujący zestaw 10 tuszy "0x TUSZ BROTHER DCP-J125 DCP-J315W DCP-J515W 985"...

Tanie urządzenie wielofunkcyjne tanie zmieniki tuszy

Witam potrzebuje tanie urządzanie wielofunkcyjne koszt jak najtańsze a dobre. Tusze nalepiwszy z wbudowanymi głowicami tak jak w HP bo można je w każdej chwili odetkać ciepła wada.Miałem epsona stylus 4450 i dcp-j315w i w epsonie po 3 latach głowice zaschły i do wyrzucania drukarka a w dcp-j315w po 2 latach żółty...

Tanie urządzenie wielofunkcyjne tanie zmieniki tuszy

Witam potrzebuje tanie urządzanie wielofunkcyjne koszt jak najtańsze a dobre. Tusze nalepiwszy z wbudowanymi głowicami tak jak w HP bo można je w każdej chwili odetkać ciepła wada.Miałem epsona stylus 4450 i dcp-j315w i w epsonie po 3 latach głowice zaschły i do wyrzucania drukarka a w dcp-j315w po 2 latach żółty...

Drukarka dla studenta

siemano, laserówka opłaca się tylko jeśli będziesz czarno-białe wydruki robić , ale zawsze warto mieć pod ręką kolor- chociążby po to, by wydrukować CV. Więc masz do wyboru - ---Brother DCP-J140W ,np, za 285zł - u producenta inksystem.pl - drukarka mała, niezawodna i niedroga w eksploatacji, posiada wifi, cicha. Nie wydasz więcej , niż korzystając...

Urządzenie wielofunkcyjne ~500zł

Z tej dolnej półki to celowałbym bardziej w urządzenia Brother a dopiero później w HP.Jeżeli chodzi o Brother to ten posiada całą serią całkie przyzwoitych modeli urządzeń wielofunkcyjnych:- DCP-j315W czy DCP-J105 - i stawiałbym właśnie na jeden z tych dwóch, bo mam dobre z nimi doświadczenia.HP są zwykle tańsze, ale...

Urządzenie wielofunkcyjne HP do 450 zł

jak używałeś brothera to czemu chcesz przeskoczyc na hp?najbardziej ekonomiczny byłby właśnie jakis brother np. DCP-195C lub DCP-J315W

Urządzenie wielofunkcyjne Brother DCP-J315W czy Canon PIXMA MG5350

...a czy model Brother DCP-J525W szybciej i lepiej drukuje i skanuje od DCP-J315W, czy różni się tylko dotykowym wyświetlaczem ?

Drukarka do 300zł

Sprecyzuj pojęcie tani tusz. Interesują Cię tusze po parę zł czyli zamienniki czy względnie najtańsze oryginały (tu musisz się liczyć z wydatkiem rzędu 30-40 zł za szt.)Co do zamienników to możesz zainteresować się ofertą urządzeń Brother. W okolicach 300 zł masz nowy model DCP-J315W do którego można dokupić już zamienniki w rozsądnych cenach...

Wybór urządzenia wielofunkcyjnego do 400 zł

to ja sie podlacze i nie bede juz tworzyl nowego tematu.od dobrego juz miesiaca zastanawialem sie nad kupnem urz. wiel. do 400zl. po dokladnej selekcji wypadlo mi na Brothera DCP 375 W. i kiedy juz mialem kupowac okazalo sie, ze poznikaly z rynku, a jak sie jeszcze gdzies uchowaly to cena jest juz wysoka. okazalo sie, ze zostaly wycofane, bo weszly nowe...

Wybór urządzenia wielofunkcyjnego do 400 zł

Cześć ja też chcę coś kupić za około 400zł i właśnie też się zastanawiam nad Brotherem. Moich dwaj koledzy mają Brother'y każdy inny model ale chwalą sobie i wszystko działa OK z tego co wiem i tusze nie drogo.Tylko właśnie niewiem na jaki model ew. się zdecydować, nawet WIFI by mi się przydało i chciałbym wyświetlacz LCD większy niż zwykły sam pasek.Ten model mnie zaciekawił: BROTHER...

Drukarkę Brother DCP-J315W mam już z 5 miesięcy: ładnie drukuje kolory a druk jest dosyć szybki (no i łatwa konfiguracja wi-fi). Trzeba jednak uczciwie przyznać, że skaner dość długo skanuje a urzadzenie trochę głośno chodzi ale ostatecznie to nie są aż tak wielkie wady. Co do tanich zamienników to są dostępne chociażby na allegro

jaka drukarka z tanimi tuszami?

Ja mam od kilku lat brothera DCP-J315W na wifi, kupuję zamienniki tb print po 12 zł za sztukę ;)

Posiadam Brother DCP-J315W - podłączona przez wifi. Jakość wydruku jest dobra. Drukuje średnio szybko. Gdy jest np. dużo obrazków to trochę to trwa. Od kupna 6 miesięcy temu nie zdarzyła i się żadna awaria. Zamienniki kosztują średnio 13 złoty - na pełny zestaw składają się 4 tusze czyli 52 zł. Tusze starczają na długo u mnie a zdarza się...

Mam zamiar kupić urządzenie wielofunkcyjne do użytku domowego do 350zł, które posiada wifi i prawdopodobnie wybiorę jedną z poniższych:Brother DCP-J315WCanon PIXMA MG5350Tylko teraz potrzebuję fachowej pomocy osób posiadających te urządzenia o wszystkie za i przeciw w następujących kwestiach:szybkość i jakość wydruku (specyfikacje maszyn znam, chodzi o to...