to ja sie podlacze i nie bede juz tworzyl nowego tematu.od dobrego juz miesiaca zastanawialem sie nad kupnem urz. wiel. do 400zl. po dokladnej selekcji wypadlo mi na Brothera DCP 375 W. i kiedy juz mialem kupowac okazalo sie, ze poznikaly z rynku, a jak sie jeszcze gdzies uchowaly to cena jest juz wysoka. okazalo sie, ze zostaly wycofane, bo weszly nowe...
Witam,chcielibyśmy przedstawić Państwu KOMPLEKSOWY PAKIET PROMOCYJNY Państwa strony/firmy - który opiera się na wielu gałęziach promocji (pozycjonowanie,marketing,opinie):a) pozytywne opinie na kilkudziesięciu serwisach z opiniami - kilkaset/kilka tysięcy pozytywnych
Witam,chcielibyśmy przedstawić Państwu KOMPLEKSOWY PAKIET PROMOCYJNY Państwa strony/firmy - który opiera się na wielu gałęziach promocji (pozycjonowanie,marketing,opinie):a) pozytywne opinie na kilkudziesięciu serwisach z opiniami - kilkaset/kilka tysięcy pozytywnych
Jasne, że kupi urządzenie wielofunkcyjne do tej kwoty(..)Tak, do tej kwoty można kupić Urządzenie Wielofunkcyjne, ale nie spod marki Brother'a - no chyba, że używki. Najtańszy, nowy Brother to model DCP1510EAP1 , kosztuje ok 425 zł (bez WiFi, pracujący w sieci DCP1610WEAP1 to dodatkowe 50 zł) . No i w przypadku...
Możesz spróbować poszukać np DCP1510EAP1 albo DCP-L2512D. Jak tak szybko zerknąłem na ceneo to sklepach za ok 400 zł (electro, sferis). Może jak głębiej popatrzysz to znajdziesz taniej :)
Canon owszem, ale najtańsze to ma chyba brother, szczególnie seria modeli DCP. Ja od roku mam dcpj100 i zamienniki jetworlda kupuje za 15zł, więc co jak co ale według mnie brother ma bardzo tanie w eksploatacji drukarki. Te zamienniki dostaniecie m. in w dobretonery.pl , przynajmniej ja w innym miejscu nie znalazłem,...
OTL logfile created on: 2016-01-29 14:22:23 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Jakub\Downloads64bit- Professional (Version = 6.2.9200) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.10586.0)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,94 Gb Total Physical Memory | 5,54 Gb Available Physical Memory | 69,70% Memory...
Witam chciałbym się dowiedzieć jakie są wasze opinie o sklepie morele.net ( po przeczytaniu opinii o tym sklepie w serwisie opineo.pl stwierdzam iż te opinie wystawiają pracownicy tego sklepu, lub sam producent, lub opinie wystawione w tym...
Witam, chcieliśmy przedstawić Państwu NOWY PROJEKT, MARKETING SZEPTANY za pomocą for dyskusyjnych z tysiącami pozytywnych opinii o Państwa stronie internetowej bądź oferowanych produktach/usługach. Wygląda to tak:W zależności od pakietu piszemy setki/tysiące opinii, które w sposób pozytywny przedstawiają...
Ze swojej strony polecam https://airmax.pl/klienci_ind/internet/ usługę mam juz jakiś czas i wszystko jak należy. Ja jak szukałem dostawcy to skorzystałem ze strony z opiniami https://opiniak.com/opinie/airmax-internet-swiatlowodowy bardzo mi to pomogło. Polecam
Przymierzam sie do zmiany dostawcy internetu , na co zwrócić szczególną uwagę żeby nie wejść na mine jak to miałem z Polsatem. Czy dobre opinie w internecie wystarczą? Spodobała mi sie firma Airmax co myślicie https://opiniuj24.com/opinie/AirMAX-Internet-Opinie ...
Kancelarii zajmujących się odszkodowaniami nie brakuje. Na pewno warto poszukać w internecie, sprawdzić zakres usług, a także opinie o nich. Dlaczego to ostatnie jest tak ważne, można przeczytać w tym tekście: https://ofn.com.pl/blog/dlaczego-warto-sprawdzac-opinie-kancelarii-odszkodowawczej/, żeby wiedzieć, na co...
Cześć, odświeżam nieco temat. Jeśli ktoś również stoi przed wyborem hostingu to w 2023 roku podstawą powinien być dysk SSD lub nawet nowszy NVMe daje to sporo, dodatkowo fajnie jakby serwer był oparty o LiteSpeed (np. są dobre darmowe wtyczki do obsługi z Wordpressem jak LiteSpeed Cache) taki hosting można mieć już za mniej niż 100 zł, w Apache można się pchać jak umiesz samodzielnie dobrze...
Cześć, niedługo planuję otworzyć swoją pierwszą działalność gospodarczą. Jestem na etapie szukania biura rachunkowego. Znalazłem w internecie stronę - xxx . Jak widzę, jest to portal który szuka księgowego dla przedsiębiorcy. Chciałbym was spytać czy korzystaliście z ich usługi? Jesteście zadowoleni z księgowego, który został polecony przez portal znany księgowy? Będę wdzięczny za wszystkie...