1. Wchodzimy do: C/:Program Files/Sony Ericsson/Update Service/db13740270 i usuwamy folder blob_fs2. Włączamy Sony Ericsson Update Service i aktualizujemy telefon.3. Po aktualizacji ściągamy paczkę customów: Satio debranding.rar - 4shared.com - udostępnianie i przechowywanie plików w internecie - pobieranie 4....
Miałem to samo z Sony Ericsson C702. Zmiana softu na nowy pomogła od razu. Niestety nowy soft nie posiadał funkcji jakie były dostepne w starym Słyszałem że był pozew przeciw Sony za downgrade softów.
instalujesz tohttp://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/c702?cc=gb&lc=enuruchamiasz i postepujesz wg krokow opisanych w programieedit:tylko pamietaj o backup'ie danych przed update'em
Ściąganie simlocka z tego modelu kosztuje około 30zł. Co ciekawe w nowym sofcie (przynajmniej w salonach Ery) nie ma już simlocka, więc można się przejść do salonu i poprosić o aktualizację oprogramowania.Możesz też spróbować coś takiego:1.Zarejestruj się na stronie:...
Nie wiem jaki to ma związek ale zrobiłeś 2 błędy "wierzę" i "o demnie", ale masz rację denerwują mnie takie przygłupy i jeszcze zmuszają ludzi do słuchania tego samego shit'u co oni ;/Krzychu to nie wina wtyczki, a złącza u mnie wylatuje ciągle, a na C702 mojej mamy trzyma się jak na klej tak samo z ładowarką jest.
6300, c702, k770i, k800i.Któryś z tych wybrałbym w mixie za 25 zl na 36 msc.Może byłby jakiś droższy i lepszy, mam do dyspozycji~200zł. Zależy mi na tym, aby telefon miał możliwość rozszerzania pamięci kartą.Wolałbym SD, czy Micro SD niż MemoryStick. No i żeby modle był popularny i fajny.
Otoz chodzi mi o to, ze moja siostra dzisiaj rano kupila nowy telefon SE C702, kupila go w komisie. Miala swoja karte z Orange. Nowy telefon byl z Play'a i kazala zdjac simlocka. Internet aktywowalem przez wyslanie sms do Ogange i dziala jest ok. Tylko problem w tym, ze kiedy wysylam do niej MMS, to nie mozna go odczytac, tylko przychodzi sms od...