Skocz do zawartości

dell d610 jak właczyc blutufa

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: dell d610 jak właczyc blutufa

[sprzedam] Laptop Dell D610, 1GB/1.6Ghz/40GB/DVD

Sprzedam używanego przeze mnie laptopa Dell D600, tak jak w temacie.Szczegółowy opis na aukcji: DELL D610, SUPER STAN, 40GB HDD, WiFi, RS232, LPTLink do filmiku na YT ze sprzedawanym egzemplarzem:https://www.youtube....h?v=C_YIUhHfAQE
  • Giełda
  • napisane 14 01 2013 19:32
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2127

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

Witajcie!Mam problem! Znajomemu naprawiam laptopa. Dokładniej to mam go po prostu usprawnić, aby działał trochę żwawiej;)Jest to laptop Dell Latitude D610:-Intel Pentium M Processor 750 (1.86GHz, 2MB L2),-768 RAMu-Widnows XP (na dysku w katalogu WINNT).Chodzi o to, że postarałem się go wyczyścić (Avast,...

Problem z systemem vista

witam ekspertów.mam lapka dell vostro 1510, i oczywiście jak to w nowych laptopach robią standardowo dwie partycje:recovery i os. chciałem zmienic rozmiar partycji systemowej programem paragon partition manager 9.0, ale w trakcie zminy zrestartował sie i pracował tak jakby z tekstowego, złapał zawias ale dysk chodził. najgorsze jest to ze przeszedł w stan...
  • Archiwum
  • napisane 06 07 2008 12:02
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1012

Długie ładowanie my computer

Witam, mam problem otóż gdy próbuje włączyć jakiś folder na pulpicie/ lub mój komputer to otwiera się ale jest tylko okno i reszta biała- musze czekać jakieś 20 sekund na załadowanie się... możliwe że to coś z explolatorem windows ponieważ na pasku zadań gdzie zazwyczaj pisze nazwa otwieranego folderu to p C:\Dell&...
  • Windows Vista
  • napisane 14 03 2009 19:01
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 3037

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...

Ranking laptopów. Jaki laptop kupić? Czerwiec 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking polecanych laptopów i Ultrabooków 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

Ranking polecanych laptopów 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Dell Optiplex 790 - brak trybu boost

Witam, Zakupiłem poleasingowy komputer dell optiplex 790 (link poniżej) http://allegro.pl/dell-optiplex-790-i5-2400-4x3-40ghz-4gb-windows-7-i6778029416...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking laptopów. Co warto kupić? Grudzień 2020 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

[2.500 +/-] Laptop do grafiki 2D

Witam, chciałbym kupić laptopa w okolicach 2.500 pln. Najlepiej bez systemu, ale jeśli będzie z systemem to płakać nie będę. Główne zastosowania to Photoshop, Lightroom, filmy, sporadycznie zBrush. Zależy mi bardzo na nieawaryjności, i ewentualnej jakości serwisowania. Po pobieżnym i laickim researchu wynalazłem takie oto cuda: ...

Zestaw - filmy, inter, Solidworks [~1800]

Cześć, Ponieważ mój stary, wysłużony Compal Fl90 chyba ostatecznie zakończył żywot, szukam jakiegoś zestawu. Jako, że nie chcę wydawać dużej kasy zastanawiam się nad jakimś poleasingowym Dellem z windowsem, który w przyszłości (raczej dalekiej) będzie można rozbudować/upgrejdować.Główne zastosowanie to internet, filmy, czasami CAD 3D (Solidworks,...

Komputer poleasingowy + gpu do 800zł

Witam,zastanawiam się nam komputerem poleasingowym + jakaś karta graficzna aby nadawało się to do grania w League of Legends i CS GO.Wypatrzyłem takie coś:- http://allegro.pl/dell-790-dt-i3-2100-2x3100-4gb-250gb-dvdrw-gw12-fv-i5915996922.html- http://allegro.pl/komputer-hp-compaq-8200-elite-i3-250-gb-windows-7-i5977353103.html#thumb/1-...