Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...
Witam, chciałbym kupić laptopa w okolicach 2.500 pln. Najlepiej bez systemu, ale jeśli będzie z systemem to płakać nie będę. Główne zastosowania to Photoshop, Lightroom, filmy, sporadycznie zBrush. Zależy mi bardzo na nieawaryjności, i ewentualnej jakości serwisowania. Po pobieżnym i laickim researchu wynalazłem takie oto cuda: ...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...
Witam Zastanawiam się nad jakimś laptopem do ceny gdzieś 2700 zł.Laptop ma służyć w większości czasu do siedzenia na necie (w przeglądarkach mam często dużo kart otwartych i żeby nie zamulał), oglądaniu filmów, podpinaniu go HDMI pod TV 42" LG i puszczaniu filmów, no i pogrania sobie czasem w jakieś nowsze Call of duty czy Battlefield. Mógłby też pociągnąć programy...
Witam. Moja wiedza o komputerach zatrzymała się w 2004 roku i obecnie jestem kompletnie zielony. Po długim researchu postanowiłem, że kupię jeden z poniższych laptopów. Proszę tylko doradźcie, który jest najlepszy na podstawie procesora, bo to dla mnie kluczowa sprawa. Z góry dzięki za pomoc.Acer Aspire 7740-374G64 (LX.PLY0C.007) Intel® Core™ i3...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Witam! Planuję zakup laptopa, budżet jakim dysponuję to ok 3000 zł.Zależy mi na tym, aby komputer był mobilny (nie był zbyt ciężki, był dość płaski, wielkość ekranu w granicach 14-15,6), solidnie wykonany, powłoka matrycy matowa, ponieważ jest to bardzo wygodne w pracy (jeśli będzie błyszcząca to strawę załatwi matowa naklejka).Ultrabooki odrzuciłam ze względu na małą...
Witam! Planuję zakup laptopa, budżet jakim dysponuję to ok 3000 zł.Zależy mi na tym, aby komputer był mobilny (nie był zbyt ciężki, był dość płaski, wielkość ekranu w granicach 14-15,6), solidnie wykonany, powłoka matrycy matowa, ponieważ jest to bardzo wygodne w pracy (jeśli będzie błyszcząca to strawę załatwi matowa naklejka).Ultrabooki odrzuciłam ze względu na małą...
Ten laptop jest dostępny tylko z inną konfiguracją.Lenovo Y510p z i5, 4 gb ram Windowsem 8 oraz Gt755m – laptop posiada podświetlaną klawiaturę lubLenovo y510p z i7, 4 gb ram oraz Gt755m Jeśli chcesz coś tak mocnego do 3000 tys to tylko:Acer v3-772g – i5 8gb ram oraz GTX760m – Laptop posiada miejscę na dodatkowy dysk SSD Tutaj masz te same propozycje co posałem u góry tylko...
W cadzie bardzo przydaje się FULL HD. Dellinspiron 5537 z i7 8gb ram HD8850m FULL HD co jest bardzo przydatne w CADZIE. Laptop jest bardzo wytrzymały posiada bardzo dobry serwis i co najlepsze domową gwarancję della ( w razie awarii przyjezdza serwis i naprawia u...
Witam, chcialbym zakupic laptopa glownie do ogladania filmow,filmikow oraz grania. Nie znam sie zupelnie na kosztach i parametrach, wiem jedynie podstawy i dla mnie kazdy laptop wyglada tak samo jak np widze 2 laptopy i5,i7 4-8gb ram itp. Chcialbym wiec prosic o pomoc w znalezieniu takiego laptopa dla mnie. Zalezy mi by byl system,8 gb ramu oraz dobra rozdzialka taka min. 1600x900. Szukalem...