Skocz do zawartości

dell u2412m

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: dell u2412m

Komputer dla grafika (Photoshop) do 3000 zł

No to jestem jak najbardziej za zmianą monitora.Obecny ma kiepską matrycę z lichym odwzorowaniem kolorów co przy grafice jest dosyć ważne. Proponował bym się rozglądnąć za minimum:http://www.agito.pl/monitor-dell-24-led-u2412m-2492-478780.htmlhttp://www.agito.pl/monitor-...

Monitor do gier i filmów do 900 zł ~22 cale. Asus MX239H ?

A co powiesz na della u2412m? Na chwilę obecną nic lepszego w tej cenie się nie kupi. Do użytku domowego i pracy idealny sprzęt. Dla profesjonalistów są na pewno lepsze propozycje ale cena też jest już z innej bajki. Miałem doczynienia z różnymi monitorami LCD i zazwyczaj problem był w tym, iż strasznie świeciły po...
  • Monitory
  • napisane 19 07 2014 13:31
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 4635

Nowy MONITOR

Ile możesz wydać? Szukałbym w monitorach na matrycy IPS lub AH-IPS jeżeli chcesz mieć dobre kolory, zobacz na LG 24MP47HQ-P lub Dell'a U2412MMogę wydać do 1000 zł Czym sie różnią te 2 monitory jest jakaś różnica miedzy nimi oprócz ceny. 
  • Monitory
  • napisane 13 08 2015 17:42
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 11439

Nowy MONITOR

Ile możesz wydać? Szukałbym w monitorach na matrycy IPS lub AH-IPS jeżeli chcesz mieć dobre kolory, zobacz na LG 24MP47HQ-P lub Dell'a U2412M
  • Monitory
  • napisane 13 08 2015 17:42
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 11439

Komputer do gier za 6000zł

Będzie OC? Wstępnie: - Płyta główna Gigabyte GA-Z97X-UD5H-BK Z97, DualDDR3-1600, SATA3, RAID, HDMI, DVI, D-Sub, ATX (GA-Z97X-UD5H-BK)- Procesor Intel Core i5-4690K, socket LGA1150, 64bit, do 3.9 GHz, 88W, cache 6MB, BOX (BX80646I54690K) - Haswell Refresh- Pamięć G.Skill RipjawsX DDR3 2x4GB 1866MHz CL8 XMP F3-14900CL8D-8GBXM- Karta graficzna Palit GeForce GTX970 JetStream, 4GB, GDDR5...

Zestaw do gier. Maksymalnie 7500 złotych.

Witam serdecznie.Prosiłbym o złożenie zestawu komputerowego przeznaczonego stricte do gier z możliwością OC. Zależy mi, by zestaw taki sprawował się jak najlepiej przez przynajmniej 2 - 3 lata, z opcją dołożenia drugiej karty graficznej w przyszłości. Chciałbym uniknąć wymiany reszty podzespołów przez jak najdłuższy czas. Nie będę korzystał z technologii 3D ani podłączał wielu monitorów,...

Proszę o opinie na temat zestawu komputerowego [ok. 4000]

Witam, planuję zakup kilku części do mojego komputera. Proszę was o wasze opinie względem tego, czy to wszystko będzie dobrze razem działało i czy aby nie popełniłem jakiegoś głupiego błędu. Chciałbym nadmienić, że sprzęt te wykorzystywał będę głównie dla celów graficznych: After Effects, oraz Cienma 4D, ale także do grania w gry komputerowe (choć to akurat ma znaczenie najmniejsze).Oto...

[1500-1800] Komputer biuro, internet, CAD.

Witam! Proszę o złożenie zestawu, który w głównej mierze służył będzie do internetu, filmów jak i pracy nad projektami na studiach.Przejrzałem polecane zestawy i myślę, że moje wymagania są gdzieś pomiędzy biuro a grafika. Nie jestem pewien czy do pracy w AutoCad w 2D potrzebuje aż tak wydajnej grafiki.Skłaniałbym się ku platformie Intela, bez konkretnego powodu...

Monitor smuży.

Witam! Proszę o radę, opinie. Posiadam monitor dell u2412m, podłączony jest do laptopa (Asus K50in) złączem vga ( innego nie posiadam), gdy monitor pracuje na swojej optymalnej rozdzielczości widać charakterystyczne smużenie obrazu. Monitor jest na 100% sprawny, ponieważ po podłączeniu do innego...
  • Monitory
  • napisane 02 02 2012 21:26
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 7978

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? 2018 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...

Ranking laptopów. Jaki laptop kupić? Czerwiec 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking polecanych laptopów i Ultrabooków 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

Ranking polecanych laptopów 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...