Skocz do zawartości

dg834g v5

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: dg834g v5

Internet radiowy, sieć poprzez antenę panelową z końcówką wkręcaną

TO nie do konca tak to co masz wpiete w USB to karta sieciowa WLAN ona nie zadziała po wpieciu jej do routera w port USBTobie potrzeba dwoch urządzen np routera i AP badz jednego ustrojstwa w postaci Ovis Link G.DuoW pierwszej wersji do jednego urządzonka wkrecazs sobie antene panelową i ustawiasz go w tryb WISP badz Client, łaczysz go z drugim routerkiem badz AP ktory rozesle sygał Wi-Fi po...

Dobry router potrzebny na gwalt!

Witam.Tylu linków to chyba jeszcze nikt nie powrzucał A tak poważnie, to jeśli chcesz mieć spokój ze sprzętem to nie szukaj jakiś plastikowych pudełek z diodami po 40zł, bo o ile zakup przebiegnie łatwo, tak potem stracisz przy tym tylko mnóstwo nerwów. Jak już nie raz mówiłem, mam pełne zaufanie dla produktów firmy NetGear i kilka osób za moją radą poszło i są zadowoleni - przykład wyżej. Z...

LiveBox - zawieszanie połączenia po Ethernet

Livebox to straszna kicha, wcale nie dziwię się, że są z nim problemy. Polecam oddać to badziewie i nie płacić miesięcznego haraczu. Do neostrady warto kupić normalny router z wbudowanym modemem ADSL2+. W zależności od szybkości obecnego łącza-do 10 Mb/s wystarczy router w standardzie g, np. Netgear DG834G, a do szybszych łącz warto kupić w standardzie n,...

Jaki router dla dwóch domów

Powerline komplikuje nieco sprawę i koszt jest większy, ja pozostałbym przy standardowym routerze-rozwiązania są 2: albo kupujesz drugi AP/router z funkcją WDS i łączysz go kablem z routerem, który obecnie posiadasz, albo kupujesz router z funkcją AP-Client i łączysz go bezprzewodowo z obecnym routerem. W drugim przypadku musisz mieć 2 radia, żeby sygnał przekazać dalej drogą bezprzewodową. Z...

Problem z konfiguracja routera netgear dg834g

Witam mialem w domu siec przez kabel RJ-45 neostrada udostepniona tak ,ze byl intenet na 2 komputerach. Teraz zakupilem router netgear dg834g i mam problem z konfiguracja a wlasciwe oprogramowaniem do niego.Otrzymalem plytke z instrukcja podlaczenia tego routera .Wszystko podlaczylem dioda lan swieci sie na zielona tak jak adsl .W moim miescu sieciowym...

Format a ustawienia routera w przeglądarce

Witam serdecznie Mam zamiar zrobić format wszystkich dysków i postawić Win XP od nowa, jednak posiadam router Netgear DG834g.Do opcji routera wchodzę poprzez wpisanie w przeglądarce 192.168.0.1. Tam mam wszystkie opcje. Jako że w domu mam jeszcze kilka laptopów, to poprzez router one łączą się z naszym internetem.Żeby podłączyć urządzenie do naszej...

Router NETGEAR - awaria po zainstalowaniu spolszczenia

Model DG834G v5

Router Netgear Sky DG834GT - jak założyć hasło WiFi

No to niestety nie jestem w stanie więcej pomóc.Trzeba szukać rozwiązań w internecie.Tutaj znalazłem jeden wątek:http://www.skyuser.co.uk/forum/asking-help/28294-trying-flash-dg834gt-router-using-vista-anyone-done.htmlPrzeczytaj całość.

Router Netgear Sky DG834GT - jak założyć hasło WiFi

Witam.Posiadam Router Netgear Sky DG834GT i w ustawieniach (Patrzyłem we wszystkich zakładkach) nie ma pola na nazwę użytkownika i hasło do internetu, posiadam internet z "Netii" po przez kabel "Telefoniczny" czyli ADSL, próbowałem wszystkiego ale nic nie wychodziło proszę o szybką odpowiedź.Dołączam SS: (ScreenShot)1 SS:...

Problem z konfiguracja routera netgear dg834g

Witam.Mam podobny problem gdy: posiadam Router Netgear Sky DG834GT i w ustawieniach (Patrzyłem we wszystkich zakładkach) nie ma pola na nazwę użytkownika i hasło dointernetu, posiadam internet z "Netii" po przez kabel "Telefoniczny" czyli ADSL, próbowałem wszystkiego ale nic nie wychodziło proszę o szybką odpowiedź.Dołączam SS:...

Problem z podłączeniem Linksys E1200

Ale wpadka. To jest zwykły router do podłączenia kabla LAN, a nie linii telefonicznej. Potrzebujesz router z funkcją modemu ADSL, a to już wydatek kilkudziesięciu złotych więcej. Jak chcesz to mogę odsprzedać Ci Netgeara ADSL+ DG834G nie jest już mi potrzebny od kilku miesięcy..

Problem ze stabilnością komputera.

Witam. Kolega nakierował mnie na Wasze forum więc łapię się ostatniej deski ratunku, czyt. Was! Na wstępie napiszę że chodzi tu o grę Battlefield3, problem powtarza się notorycznie uniemożliwiając normalną grę. Mam z nią problem, nie wiem czy to wina gry czy mojego komputera. Do tej pory grałem na rozdziałce 1280x1024, ustawienia ultra i wszystko było okej 60 fps zero ścinki aż tu nagle na...

Udostępnianie internetu TP-Link TL-WN721N

Takie dzialanie jak opisales obecnie mija sie z celem. Podstawowe routerki sa dosyc tanie, a przynajmniej nie bedzie to tak upierdliwe jak z kompem udostepniajacym wifi. Takze zakup moze dg834g. Sam go kiedys mialem, dlatego smialo polecam;)

Udostępnianie internetu TP-Link TL-WN721N

jak wyzej, tani router wifi bedzie najlepszym rozwiazaniem. chocby dg834g/dgn1000. generalnie udostepnianie neta przez komputer jest uciazliwe i malo wydajne.