Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...
Witam, chciałbym abyście mi doradzili przy kupnie laptopa oto moje propozycje:1. http://www.x-kom.pl/p/254422-notebook-laptop-15-6-lenovo-z51-70-i5-5200u-8gb-1000-dvd-rw-r9-m375.html?partnerid=100448925&...
Witam, jestem nowym użytkownikiem, zarejestrowałem się dlatego ponieważ nie mam kogo się poradzić przy wyborze. Potrzebuję nowego laptopa w cenie około 2000 zł. CHciałbym aby był szybki jak na te pieniądze, sprawnie działał, przede wszystkim cicho, aby się nie przegrzewał. Mam dość swojego starego hp pavilion dv7 który chuczy i przegrzewa się jak traktor. Przeznaczenie : oglądanie filmów choć...
SPYHUNTER - spróbuj odinstalować w ten sposób:kliknij na tę ikonkę C:\Users\nazwa Użytkownika\Start Menu\Programs\SpyHunter\Uninstall.lnk (czyli >>START >>Programy>>SpyHunter>>Uninstall)wyskoczy okienko, ale zamiast klikać wielki zielony guzik "continue" kliknij "no, thanks". To drugie odinstalowuje. Jeśli ten sposób nie uda się, to pozostanie brutalne usunięcie...
Witam! Planuję zakup laptopa, budżet jakim dysponuję to ok 3000 zł.Zależy mi na tym, aby komputer był mobilny (nie był zbyt ciężki, był dość płaski, wielkość ekranu w granicach 14-15,6), solidnie wykonany, powłoka matrycy matowa, ponieważ jest to bardzo wygodne w pracy (jeśli będzie błyszcząca to strawę załatwi matowa naklejka).Ultrabooki odrzuciłam ze względu na małą...
Witam! Planuję zakup laptopa, budżet jakim dysponuję to ok 3000 zł.Zależy mi na tym, aby komputer był mobilny (nie był zbyt ciężki, był dość płaski, wielkość ekranu w granicach 14-15,6), solidnie wykonany, powłoka matrycy matowa, ponieważ jest to bardzo wygodne w pracy (jeśli będzie błyszcząca to strawę załatwi matowa naklejka).Ultrabooki odrzuciłam ze względu na małą...
WELCOM ON PRIVATE SERVER KINGS MuOnline: SEASON 15 PREMIUM PROJECT: NO WEBSHOP NO FO ITEMSAll PLAYERS EQUAL OPPORTUNITIES PVPBEST PVE X-SHOP IN GAMEANTI - HACKNEW CHARACTER SLAYERNEW UNICAT ITEMS, HORS, SKILLSEXP PARTY BONUS !GENS SYSTEMGUILD VS GUILD Pet Panda 50% Exp: 200 wcoin 1 days Pet Skaleton 30 % Exp: 150 wcoin 1 days Website: ...
1) Spróbuj odinstalować ten program:Body Text Feathering (HKLM-x32\...\PopupProduct) (Version: 1.0.0.0 - Body Text Feathering) <==== UWAGA 2) Użyj >Adw-cleaner najpierw kliknij na SKANUJ (SCAN), a dopiero po zakończeniu skanowania, gdy uaktywni się przycisk USUŃ (CLEANING), to kliknij na niego. 3) Otwórz Notatnik i wklej w nim:Task: {C0CFED12-6A86-4998-9986-44F02B2B9443} -...
Dell Inspiron 7559 i7-6700HQ/8GB/1000 FHD GTX960Acer VN7-592G i7-6700HQ/8GB/1000 GTX960M FHD - obsługuje dyski SSD M.2 - NVme Mniej awaryjne od lenovo i na pewno oba maja znacznie szybszy serwis :)
Ręczne mocne profile Trust Rank na domenach .CO.UK / .DE / .CZ / .IT ! Posiadasz stronę, którą pozycjonujesz w Google .co.uk / .de / .cz / .it ? Doskonale się składa, SEOsklep24.pl właśnie uruchomił nową ofertę, w której udostępniamy możliwość zamówienia usługi polegającej na założeniu profili wraz z linkiem na stronach i forach osadzonych na domenach z prefiksem .co.uk / .de / .cz / .it...