Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za wszelką cenę by wprowadzić na...
No cóż czas się rozstać Acer Travelmate 8371- możliwy odbiór osobisty Wrocław/PoznańJeśli cenisz sobie wysoką mobilność - niską wagę laptopa połączoną z długim czasem życia na baterii oraz ergonomię pracy jaką daje dobrej klasy wbudowany 13.3 calowy monitor oraz wygodna klawiatura to właśnie aukcja dla Ciebie!Laptop zakupiony 15 miesięcy temu od...
Witam,Mam problem z komputerem, tak jak w temacie, jeden z procesów svchost zużywa aż 50% zasobów procesora. Przeskanowałem komputer AdAware i MKS online, AdAware znalazł trochę śmieci, MKS nic. Dyski C i D były formatowane, dysk E nie był formatowany (nie trzymam tam nic poza grami). Wykonałem log programem OTL. Bardzo proszę o pomoc.LogiLogi OTL.txtOTL logfile created on: 2011-07-11 20:02:25...
Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Witaj ordynat.W ogóle dzięki za dobre chęci pomocy.To jest raport po restarcie.All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\URLSearchHooks\\{57BCA5FA-5DBB-45a2-B558-1755C3F6253B} deleted successfully.Registry key...
Witam i zapraszam serdecznie do zapoznania się z naszą ofertą. Kim jesteśmy? Jesteśmy młodą, ambitną grupą ludzi, pasjonującą się szeroko rozumianymi zagadnieniami teleinformatycznymi. Naszym celem jest oferowanie tego, czego sami dawniej nie mogliśmy uzyskać - stale rozwijanych usług, z wieloma możliwościami, swobodnym podejściem do realizowanych zadań, na wysokim...
Witam.Otoz mam problem moze troche nietypowy, ale jak dla mnie powazny.Z jakis tydz. temu zakupilem laptopa z systemem Vista, pracuje w domu w internecie,gdzie wysylam dosc sporo e-maili poprzez odpisywanie itp. ,bardzo czesto korzystalem z juz gotowych odnosnikow z adresami poczt elektronicznych, lecz teraz mam dosc powazny problem, poniewaz w ten sposob...
WprowadzenieMiesiąc temu kupiłem telefon LG Optimus Black, który pojawił się na rynku w drugim kwartale 2011 roku, więc jest to całkiem świeży model. Równocześnie z nim pojawiły się też dwa inne modele, LG Optimux 2X oraz LG Optimus 3D. Czy dobrze zrobiłem wybierając akurat ten model? Za chwile się przekonamy....
Przedstawiam listę dosyć znanych programów pomagających zabezpieczyć nasz komputer:Ad-Aware Free Antivirus+ - to darmowa odmiana programu zabezpieczającego przeznaczonego do ochrony komputera w czasie rzeczywistym przed róznego rodzaju wirusami, koniami trojańskimi, komponentami spyware, rootkit czy keylogger.ArcaVir 2013 Antivirus Protection ( x86 32 – bity ) ArcaVir 2013 Antivirus Protection...
Firma WASNET przedstawia cena 3050zł2407WFP rev. A04 DELL 24" LCDgwarancja 2 lata + bonus za 30zł głośniki AS501 (u konkurencji za 170zł na allegro) REVISION A04 ! wystawiam faktury VAT !!ma 1:1 pixel mapping ! nie ma go w A03 -wystarczy poczytać na forachJa sprzedaję monitory z VAT, sprzęt bez VAT to obowiązkowy 2% podatek pcc-1 dla kupującego...
Aktualnie dla naszego Klienta, międzynarodowej firmy specjalizującej się w dostarczaniu zaawansowanych technologii zarówno dla firm jak i indywidualnych odbiorców poszukujemy osoby na stanowisko:Programista C++Miejsce pracy: WarszawaNr Ref.: PRG-C/KM/SS/2011 Wymagania:Wykształcenie wyższe (lub studenci ostatnich...
Web DeveloperDla naszego klienta, lidera pośród firm w branży medialnej działającego w krajach skandynawskich oraz w Polsce, poszukujemy obecnie osób na stanowisko:WEB DEVELOPERLokalizacja: WarszawaNR REF.: KM/WDEV/2011Wymagania: Min. roczne doświadczenie w tworzeniu stron InternetowychZnajomość technologii HTML...
Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...
Dzień dobry.Pragnę Państwu zaprezentować najnowszą ofertę dotyczącą serwerów VPS HVM XEN w IONIC.pl. Każdy serwer VPS HVM XEN zamówiony do 15 października 2011 roku będzie tańszy o 10% ceny netto. Dodatkowo każdy zakupiony w tym okresie VPS HVM XEN otrzyma 1 indywidualny adres IP przydzielony do serwera w prezencie....