Witam serdecznie, mam do dyspozycji 1800zł-1900zł i chciałbym za ową kwotę złożyć jakiś sensowny komputer. Oczywiscie chodzi mi o samą "budę" oraz jakiś przeciętny, nie za drogi router - doległość to jakieś 2,5 metra i jedna ściana. Monitor, windowsa i inne wygibasy mam od starego kompa. Ojciec wykłada kasę i ustalił z góry limit...
Witam,Mam problem z komputerem, tak jak w temacie, jeden z procesów svchost zużywa aż 50% zasobów procesora. Przeskanowałem komputer AdAware i MKS online, AdAware znalazł trochę śmieci, MKS nic. Dyski C i D były formatowane, dysk E nie był formatowany (nie trzymam tam nic poza grami). Wykonałem log programem OTL. Bardzo proszę o pomoc.LogiLogi OTL.txtOTL logfile created on: 2011-07-11 20:02:25...
Zainstalował mi się Live Security Platinum. Uruchomiłem OTL w trybie awaryjnym i wybram opcje sprzatanie (niestety nie mam loga), następnie uruchomiłem komputer w normalnym trybie, wszystko działa dobrze. Zrobiłem loga OTL. Oto i one:OTL Extras logfile created on: 2012-08-20 20:06:06 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.58.1 Folder =...
Nie wiem czy dobrze to zrobiłem ... a i też nie wiedziałem jak to wkleić na forum, wieć od razu przepraszam za to. ... OTL.txtOTL logfile created on: 2013-12-17 16:24:55 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Tomasz J\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version...
Witam napisałem wczoraj temat związany z wyborem routera dostałem kilka odpowiedzi ,ale niestety nadal nie jestem pewien jaki z nich byłby najlepszy ,prosiłbym o pomoc w wybraniu najlepszego.Pozdrawiam http://allegro.pl/tp-link-tl-wr841nd-router-300mbps-wi-fi-dsl-pppoe-i4164810043.htmlhttp://allegro.pl/
Ogólnie tak Zmień adresacje tych routerów.Na "Router 1" daj IP 192.168.1.1 z maską podsieci 255.255.255.0, oraz włącz serwer DHCPNa "Router 2" daj IP 192.168.1.2 z maską podsieci 255.255.255.0, oraz włącz...
Witam serdecznie.Potrzbuję pomocy fachowca. Zanim opiszę problem - przedstawię konfigurację mojej sieci. Internet od operatora udostępnia modem-router Huawei HG655d (router główny). On z kolei jest podłączony do mojego prywatnego DualBand routera Sitecom X7 AC1200...
Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za wszelką cenę by wprowadzić na rynek coś innowacyjnego. I tutaj...
Siema,mam internet z netii na Liniach TP 2 Mb/s i łącze sie za pośrednictwem modemu Sagem Fast 800.Chciałem kupić jednak router ponieważ siostra mi nie daje spokoju i też chce mieć internet w pokoju, więc chcę kupić router taki abym mógł być...
Tym razem test typowego hardware. Będzie krótko i na temat, ponieważ akurat w tym wypadku najważniejsze są wyniki, a nie wygląd itp. Mowa oczywiście o coolerze firmy Cooler Master, która znana jest ze swoich dobrze wykonanych produktów. Cena w miarę dobra – 160zł za Hyper 412 Slim. Jak sprawdzi się w pojedynku z...
1.Temat recenzjiW tej recenzji opisze wam znane słuchawki z niższej półki jakimi są Sennheisery HD 201.Słuchawki te zakupiłem w sierpniu za bagatela 60zł moim a także innych posiadaczy nie ma lepszech w tym segmencie cenowym czyli 60-85zł.Głównie przy zakupie kierowałem się wygodą,jakością dzwięku,wykonaniem i co najważniejsze ceną.Możemy znaleźć wiele dobrych...
Witam, niedawno zauważyłem, iż router który posiadam ( linksys wrt54gp2a) wysyła bardzo słaby sygnał wifi, około 2 m jest ok potem już tylko gorzej, mam zamiar go wymienić. Sytuacja wygląda następująco : kable TP --> router TP -> kabel ethernet - > router linksys...
Cały czas -33dbm. Lapek akurat stoi w odległości ok. 1m od routera, więc stąd i dobry zasięg. Wystarcza go jednak na całe mieszkanie i wszystko działa bardzo dobrze, dopóki nie ma trzech lub więcej urządzeń...
Więc tak:Mam router ADSL D-Link DSL-2640B obecnie skonfigurowanego i podłączonego do neostrady. Adres IP 192.168.1.1, na nim włączone DHCP i przydzielanie adresów z puli: 192.168.1.2 - 192.168.1.254. Z tym routerem łączą się trzy komputery bezprzewodowo.W posiadaniu mam jeszcze TP-Link WA500G Acces i