Ok a więc:OTL logfile created on: 2012-12-18 17:09:33 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\Admin\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1023,49 Mb Total Physical Memory | 591,88...
Witam Serdecznie wszystkich czytających . Na wstępie informuję , jeśli napisałem Temat w złym miejscu to przepraszam. Przejdźmy do mojego problemu. Otóż niedawno zrobiłem pełny format dysku C , po zainstalowaniu wszystkich mi potrzebnych sterowników i dodatków mogłem bez problemu uruchomić grę...
Witam, problem polega na tym, że gdy gram w minecrafta gra się wyłącza i wyskakuje błąd, hss_err_pid. Przedtem nie mogłem w ogóle uruchomić gry bo od razu błąd się pojawiał, dostałem odpowiedź,"wyłącz anty wirusa" zadziałało grałem. Błąd wyskakuje po 5min od włączenia gry, nie kiedy mogę grać 4h i nic się nie dzieje. Sterowniki najnowsze wgrane. Antywirus cały czas wyłączony....
OTL logfile created on: 2016-01-29 14:22:23 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Jakub\Downloads64bit- Professional (Version = 6.2.9200) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.10586.0)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,94 Gb Total Physical Memory | 5,54 Gb...
Wewnątrz kompa to znaczy jakie ma parametry tak?Możesz sprawdzić pewne parametry z pomocą terminala.Będziesz musiał się za logować na roota (konto administratora w systemie Linux)Procesor :cat /proc/cpuinfoWynik będzie podobny do tego:htsh root {~} # cat /proc/cpuinfo processor : 0vendor_id : AuthenticAMDmodel name : AMD Sempron(tm) Processor 2800+cpu MHz :...
Wklej logi FRST 1 raportAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 13-04-2015Ran by Artur at 2015-04-14 16:58:23Running from C:\Users\Artur\DesktopBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be...
Witam.Wydaje mi się że temperatury w moim komputerze sa zbyt wysokie i boję się że coś w koncu sie spali... A zatem (temperatury mierzone programem SpeedFan i EVEREST, I temp - podczas normalnej pracy, II temp najwyzsza zanotowana temperatura):- temperatura płyty głównej - waha sie ona od 50 do 54 stopni (chłodzenie: standardowe);- temperatura procesora - waha sie od 51 do 65 stopni...
Dzień dobry, witam wszystkich . Mam do Panów pewne pytanie, ostatnio kupiłem sobie komputer, nie zbyt nowy, ale powinien działac plynnie. Mianowicie podzespoły komputera to : = Procesor 1.07GHZ Amd Athlon™= Dysk 150gb WDC= Karta Graficzna * i tu jest problem ponieważ przed wgraniem sterowników pokazywało chyba Radeona 7200 LE Family ( z tego co...
odinstaluj stare sterowniki... pozwol windzie zainstalowac swoje wlasne i dopiero pozniej probuj zainstalowac nowe sterowniki.no chyba, ze karta poszla w co watpie...kolejna porcja linkow:http://www.opendrivers.com/driver/211959/a...e-download.htmla te ponoc najnowsze sa:http://members.driverguide.com/driver/deta...driverid=200474pozdrawiam
Witam!Mam pewien problem. Potrzebuję najnowsze sterowniki do Radeon9200 SE Family. Mam windo xp. Szukałem, ale nie wiem jakie są dobre. W komputerach jestem zielony. Potrzebuję nowych sterowników, bo jak chcę grać w cs-a na OPENgl to mam czarny obraz. Prosiłbym o link do...
Przedstawiam ranking orientacyjny do względnej skuteczności różnych kart graficznych. Lista sprzyja wyższej rozdzielczości i szybszych procesorów Z początku listy umieściłem już zabytkowe karty graficzne byście mogli zorientować się ile modeli kart było wcześniej, a co jest teraz Mystique Rendition V1000 ...