Witam zastanawiałem się czy nie kupic drukarki jednak potrzebuje takiej która pozwoli mi tworzyc wlasne nadruki na płytach CD/DVD . Jakie drukarki to potrafia ??Osobiście drukowałem na płytach przy wykorzystaniu drukarek firmy Epson. Jednakże były to starsze modele (R200). Byłem...
Wspomniana wyższość najprostszego modelu dedykowanego do prostych domowych zastosowań nad drukarkami dedykowanymi głównie do wydruku fotografii budzi we mnie szereg wątpliwości i każe mi się zastanowić nad moimi dotychczasowymi doświadczeniami z wydrukiem fotografii.Czy nie...
Cześć! Sprzęty HP cechują się wyższą jakością wykonania, aniżeli produkty brothera. Ale pod kątem eksploatacji są o wiele droższe.Brother, plastik moim zdaniem pozostawia wiele do życzenia, ale... W modelach na wkłady 123 masz już zamienniki firmy black point, od której dostajesz gwarancje na kartridże, oraz w razie czego gwarancje na
Witampotrzebuję bardzo dobrej drukarki do zdjęć ostatnio zastanawiałem się nad Epson Stylus Photo R3000 albo jej poprzedniczką Epson Stylus Photo R2880, no i tu pojawił się jeszcze jeden konkurent DNP DS40 (termosublimacyjna). Drukarki będę...
Dobra drukarka do etykiet to spore pieniądze. Trzeba je wydać początkowo by móc drukować tanio etykiety później,Na przydatność i wytrzymałość drukarki do etykiet przekłada się również to, jaka firma odpowiada za jej przygotowanie. Nie warto decydować się na pozorne oszczędności związane z kupnem tanich urządzeń...
Witam mam pytanie do znawców tematu a jeszcze lepsze do tych którzy używali drukarek z Fluorescencyjnym tuszem widzianym w świetle dziennym, potrzebuję uzyskać efekt wydruku w kolorze jasnym pomarańczu / jasny orange, posiadam drukarkeEpson P50 z 6 kardridzami i kazdy...
Mi osobiście zależy na jakości drukowanych materiałów (dość często wykorzystuje je w różnych prezentacjach czy sprawozdaniach). Nie mogę się zgodzić że jakość zamienników jest porównywalna z oryginałami (sporo można tu powiedzieć o różnicach w trwałości wydruków, rozmazywaniu i innymi problemami), a już na pewno nie...
Witam, zakupiłam drukarkę Brother J125 i mam problem z drukowaniem zdjęć. Zdjecia sa bardzo brzydkiej jakości, papier mam fotograficzny i niezaleznie czy to papier brother-a czy canona badz inny błyszczący zdjecia sa fatalne, ludzie wyglądaja jakby to były figury woskowe, drzewa po ...
Ze swojej strony polecam Ci drukarkiEpson, bo to jedne z najlepszych jakościowo drukarek (oferują chyba najlepszy wydruk atramentowy). Ten model: http://tinyurl.com/43uqxn7 co prawda nie jest tani, ale powiem Ci że drukuje rewelacyjnie.
jakoś strasznie mi nie zalezy na jakosciwydruku, a opcja wi-fi jest dla mnie smacznym kąskiem, bo mam laptopa i w razie czego nie musiałbym sie bawić w przepinanie drukarki ze stacjonarnego komputera. w tym wypadku cena jak epsona, tyle ze...
Witam,Moj problem dotyczy drukarki laserowej LEXMARK OPTRA E312. Drukarke posiadam od poltora roku i kupiona byla jako uzywana lecz po serwisowaniu z przebiegiem 44 000 stron. Dotychczas drukowala bardzo dobrze i bylem z niej bardzo zadowolony. PO wydrukowaniu ponad 3000 stron...
Teoretycznie jaką różnice masz na myśli ? każdy druk z czasem płowieje . do zdjęć w drukarkach atramentowych , też jest rodzaj specjalnego tuszu do nich , jeżeli jednak chcesz mieć jakość i trwałość odpuść sobie drukowanie w domu . najlepsze moim zdaniem i tak na zawsze zostaną zdjęcia z Odbitek z kliszy ,a nie te drukowane . Zreszta , nie kalkuluje sie...
dorottiLexmark drukarki tej firmy są szybkie w drukowaniu nawet w kolorze i nie jedna drukarkę nawet HP, Epson i inne wyprzedzają ale mają jeden ważny mankament mają trójkolorowe kardiże, co obniża je w standardzie taniej eksploatacji, dlatego, sugeruje ...
1. Napewno nie warto kupować drukarki atramentowej, jak już niektórzy tutaj pisali. Nie warto dlatego, że jest droższa w eksploatacji, nie da się nią wydrukować zbyt wiele, bo trwa to wieki, a do tego drukarki atramentowe duuuuużo częściej się psują. Nie wiem z czego to wynika,...