Skocz do zawartości

drukarka hp desjet f2180 problemy

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: drukarka hp desjet f2180 problemy

Logi - Problem z drukowaniem PDF'ów

WitamOstatnio mam kłopot z drukowanie pdfów (drukarka HP DJ F2180).Przy drukowaniu innych plików jedynym problemem bywa czasem lekkie opóźnienie startu drukowania ale przy pdfach jest znacznie gorzej. Nie dość, że przesył trwa wolno to jeszcze trzeba czekać pomiędzy stronami (po...

Drukarka sieciowa.

Witam,Mam problem z udostępnieniem drukarki, która jest podłączona do jednego komputera, na innym komputerze w sieci. Schemat podłączenia wygląda następująco:I mimo iż drukarka na komputerze 2 działała to, jak to mówi osobą prosząca mnie o pomoc, nagle przestała działać. Czyli...

Drukarka hp f2400

Sprawa prosta jedna z przyczyn problemu z drukarką to, podanie polecenia drukowania a w trakcie jego anulujemy. Druga sprawa to w programie ustawienia opcji drukowania bywa że tam ustawiamy i potem polecenie wydruk. Znowu w takim wypadku drukarka czeka na sunięcie anulowanie...

Udostępnianie drukarki HP K209a

Witam państwa bardzo serdecznie,słowem wstępu chciałbym opisać konfugurację sprzętową i podmioty, któych dotyczy problem:#1 Komputer stacjonarny, Windows 7, 64x - podłączony poprzez USB z drukarką HP K209a-z, podłączony do sieci bezprzewodowo, poprzez wifi#2 Komputer stacjonarny, Windows Vista 32x, podłączony do...

Jak uzupełnić atrament w pojemnikach do drukarek

Każdy kto używa drukarki po pewnym czasie zastanawia się nad możliwością obniżenia kosztów eksploatacji drukarki czy urządzenia wielofunkcyjnego.Jednym z sposobów jest uzupełnianie atramentu w pojemnikach urządzenia/drukarki. Ceny takich atramentów są różne i są nie wielkie...

Podłączenie drukarki poprzez WIFI w Windows Vista

Niestety czasem z tą drukarkąproblemy nie do przejścia, ale spróbuj jak ktoś napisał na elektrodzie:Wciskamy "Menu" na drukarce. Dalej "Druk raportów/Raport WLAN" i "OK". Jeśli w wydrukowanym raporcie jest "Connection:OK" a na komputerze mamy w statusie "Offline",...

Brother DCP-165C

Jeszcze raz się wypowiem w temacie, na temat wyłączania opcji serwisowej drukarki, NIE należy tego robić, po drugie drukarki nie podłącza się pod listwę zasilającą jeśli ją wyłączamy. Drukarka ma być stale (na stałe) podłączona do sieci zasilania i nigdy nie należy jej odłączać...

Komputer podczas włączania - wyłącza się!

Witam,mam problem z komputerem podczas włączania komputer się wyłącza, ciężko mi to opisać dlatego nagrałem filmik dostępny pod tym adresem: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=XdlSJn4WhVI jak myślicie jaka to może być przyczyna?Problem zaczął...

hp p1102w - licznik stron

Mam wyżej wymienioną drukarkę.-trapi mnie mały problem, mianowicie:PRZYWRÓCIŁEM USTAWIENIA FABRYCZNE NA SERWERZE DRUKARKI W ZAKŁADCE USTAWIENIA DRUKOWANIA,-po przywróceniu sterownik drukarki zlicza mi od zera liczbę drukowanych stron -np na...

[400zł] Drukarka laserowa czy atramentowa ?

A jaka drukarka kolor czy mono, drukarki mono czyli druk czarno biały są stosunkowo tanie od 400zł w z wyż, natomiast drukarki drukujące w kolorze od 800zł w z wyż.Drukarka laserowa ma taką przewagę nad atramentową że w laserowych nie ma co...

Problem z instalacją drukarki Lexmark X1195

No to z wyglądu mamy identyczną drukarkę ja mam X3350/3330 a oprogramowanie z serii 3300 firmowe.Więc tak proponuję zainstalować odkurzacz 12 potem instalować sterownik z płyty.Ale to nie wszystko bo ja już trochę powalczyłem z instalacją drukarki Lexmark i instalacja sterowników oraz dodatkowego oprogramowania...

HP 845C

Na samym początku chciałbym powiedzieć ze nie mam do tej drukarki żadnego dostępu. Jest to drukarka innej osoby.I przy próbie drukowania wyskakuje błąd:Podczas zapisywania do USB/Desk Jet wystąpił błąd drukowania.Drukarka sieciowa nie jest już dostępna.Skontaktuj się z...
  • Archiwum
  • napisane 15 04 2008 23:52
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2133

Podłączenie drukarki Canon do routera

Mam problem z podłączeniem sieciowym drukarki Canon LBP3460.Drukarka ta posiada wbudowaną kartę sieciową i można z niej korzystać w sieci poprzez podłączenie do routera. Przez kilka dobrych lat działała dobrze, do momentu, w którym padł mi router. Po zakupie nowego routera...

Drukarka laserowa drukuje paski, plami i drukuje slabo

Witam,Moj problem dotyczy drukarki laserowej LEXMARK OPTRA E312. Drukarke posiadam od poltora roku i kupiona byla jako uzywana lecz po serwisowaniu z przebiegiem 44 000 stron. Dotychczas drukowala bardzo dobrze i bylem z niej bardzo zadowolony. PO wydrukowaniu ponad 3000 stron...