Skocz do zawartości

drukarka laserowa hp 1140

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: drukarka laserowa hp 1140

jaka drukarka z tanimi tuszami?

Ja również polecam zakup drukarki laserowej. Tkaie drukarki są o wiele bardziej ekonomiczne od drukarek atramentowych. Tonery są bardzo tanie. Można je kupić sobie za grosze w sklepach internetowych albo na allegro. Poza tym w warunkach domowych druk w kolorze zupełnie sie nie...

Tania drukarka laserowa?

http://www.allegro.pl/item283886007_drukar...nio_od_s_s.htmlBardzo dobry sprzęt.Nowy toner do tej drukarki to 190zł, zamienników nie widziałem - wystarcza na 2000 stron.http://dodrukarki.pl/go/_search_engine/ind...p;type=LBP-2900Ogólnie jesli zalezy ci na taniej eksploatacji to polecałbym cos takiego...
  • Archiwum
  • napisane 25 11 2007 22:05
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 3078

Jaka drukarka do domu?

1. Napewno nie warto kupować drukarki atramentowej, jak już niektórzy tutaj pisali. Nie warto dlatego, że jest droższa w eksploatacji, nie da się nią wydrukować zbyt wiele, bo trwa to wieki, a do tego drukarki atramentowe duuuuużo częściej się psują. Nie wiem z czego to wynika, ale takie są statystyki. Do tego

[400zł] Drukarka laserowa czy atramentowa ?

A jaka drukarka kolor czy mono, drukarki mono czyli druk czarno biały są stosunkowo tanie od 400zł w z wyż, natomiast drukarki drukujące w kolorze od 800zł w z wyż.Drukarka laserowa ma taką przewagę...

[Pytanie] Kupno drukarki laserowej Samsung ML-1640

Szukam drukarki dla siebie i znalazłem bardzo dobrą i tanią ofertę: http://www.allegro.pl/item467228150_drukar..._usb_smycz.htmlMam niestety kilka pytań do znawców drukarek laserowych (bo dla mnie to pierwsza taka).1) W aukcji jest napisane, że rozdzielczość druku to: "Do 1200 x 600 dpi (efektywna)" - co to...
  • Archiwum
  • napisane 30 10 2008 14:55
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2301

Urządzenie wielofunkcyjne

yyy... Jeśli się nie mylę to drukarek atramentowych wkłada się tusz,aaado drukarek laserowych wkłada się tonery.I jeszcze powiem,że tonery są droższe od tuszu,ale wystarczają na więcej stron.Oryginalny czarny toner to jakieś 200 zł,za to zamiennik za to zamiennik jakieś 130 złA oryginalny kolorowy toner to ze 420 zł, oczywiście tak jak wcześniej mówiłem...
  • Archiwum
  • napisane 08 09 2008 19:34
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 3004

drukarka do celów biurowych

Drukarka Laserowa HP LaserJet 1020 420zł - do 450zł. Zależy od regionu Polski. Mówie o sklepach branżowych. Nie sumermarketach. Sprawdzona doskonale sprawdzała sie u mojego klienta w pracy.Opis: Producent: HP ; Nazwa typu: Drukarki ; Opis ogólny: ...
  • Archiwum
  • napisane 24 07 2007 23:38
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 3587

Szukam dobrego urządzenia wielofunkcyjnego

Przy budżecie do 650 zł można rozważyć zakup urządzenia wielofunkcyjnego laserowego, takiego jak drukarka laserowa lub skaner. Drukarka laserowa monochromatyczna oferuje szybkie i ekonomiczne...

Jakie są jeszcze drukarki ?

Co jakiś czas wychodzą różne nowości ale z mojego doświadczenia wynika,że najlepiej jest zainwestować w tradycyjną drukarkę laserową. Do użytku domowego w zupełności wystarczy monochromatyczna ( kolorowe laserówki mimo bardzo dobrej jakości druku są dość drogie w użytkowaniu).W sieci można znaleźć aktualne...

Drukarka tania w eksploatacji

Witam,Poszukuję drukarki laserowej, która będzie tania w eksploatacji, cena drukarki myślę że do max 500-600zł.Ważną kwestią dla mnie jest też dostępność zamienników tonerów i tuszy, miałem do czynienia już z drukarką, którą miała kiepsko...

Drukarka do domu.

Jesli jeszcze szukasz to jestem zdania,ze do domu najlepiej sprawdzi się drukarka laserowa. Jest o wiele tańsza w użytkowaniu od drukarki atramentowej. Ważne jest również to,.ze tusz w drukarce laserowej nie zasycha i nie trzeba co jakiś...

hp p1102w - licznik stron

Mam wyżej wymienioną drukarkę.-trapi mnie mały problem, mianowicie:PRZYWRÓCIŁEM USTAWIENIA FABRYCZNE NA SERWERZE DRUKARKI W ZAKŁADCE USTAWIENIA DRUKOWANIA,-po przywróceniu sterownik drukarki zlicza mi od zera liczbę drukowanych stron -np na stronie konfiguracji jest 133 a w...

Która z nich jest lepsza?

Siema. Noszę się z zamiarem kupna drukarki laserowej. Do tej pory korzystałem tylko z atramentówek, ale znajomy doradził mi, żeby przerzucić się na te drugie. Mój budżet na sprzet to ok. 700-800zł. Podpowiedzcie, któy z tych modeli jest wg Was lepszy: http://www.mediaexpert.pl/katalog/...

[600zł] Kupno drukarki laserowej

WitamIteresuje się kupnem drukarki laserowej kolorowej, która będzie drukowała w dobrej jakości i nie będzie droga w eksploatacji. Mam zamiar wydać na nią do 600zł.Czy w ogóle opłaca się kupować laserową kolorową w tej cenie, czy może lepiej kupić zwykłą...